- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Örök téma. Szerintem a probléma jóval összetettebb, az hogy mi a jó mi nem az nagyon sok dologtól függ:
1. mennyire van JÓ füle a hallgatónak mennyire képzett a hallása (képzetlen, urambocsá botfülű vs. "zenész" )
2. az audió lánc: több százezer forintos lánc (hangfalpár, erősítő, kábelek, lejátszó stb.) vs. alaplapi hangkártya rádugva egy 10k-ás aktív pc hangfal
3. a ZENE. tuctuc zene vagy egy punk nóta vs. nagyzenekari mű énekkarral vagy pl. Jazz, az utóbbi csoportba tartozó zene alapban "több" hangot tartalmaz, tehát utóbbinál jobban észrevehetőek a kisebb hiányosságok
4. A felvétel. Milyen alapossággal, minőségben vették fel, mennyire profi a stúdió műszakilag stb.
5. A helyiség, ahol hallgatjuk egy jó akusztikájú "zeneszoba" vagy sem.Ezek mind befolyásolják azt, hogy egy 320-as mp3-at elégnek érzünk e.
Ha az első 5 feltétel a "high-end" kategóriába tartozik: vájt fülű, akár milliós hangrendszeren keresztül Jazz-t vagy énekkarral szimfonikus zenét "zeneszobában" hallgató ember lehet különbséget tud tenni a forrásokról.
Nekem pl. nem rossza fülem, de nincs zeneszobám, drága hangrendszerem, és vegyesen hallgatok zenét mint stílus, mind minőség terén de ha ugyanaz a zene megvan mp3-ban és valami jobb FLAC-ben akkor azért van, hogy érzem a különbséget.
-
frankie!
őstag
Jéé, tényleg megjelent, miután felraktam a legójabb ASIO-t!
De nekem csak a M-audio kártyám vezérlőpanelje jön be, és ott csak "very low" stb megnevezések vannak. Kíváncsi lennék, ez számszerűen mit jelent.
NEm tudom, nekem XP-n engedi.
Több csatornán nem próbáltam (bár a hangkarim digitális úton ki tudja küldeni, de nincs 5.1 cuccom), de feltehetően itt is javít, vmilyen mértékben, attól függően, hogy a rendszered többi eleme milyen (ez szubjektív dolog is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- EAFC 25
- Milyen autót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest