Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Yettel topik
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- One mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Természetesen az igazi zenehallgatás az.
Sajnos arra kevés időm van, hogy a hangfalaim előtt ülve hallgassak zenét. Mindig elhatározom, aztán nem jön össze. Jó fülesem van (Sennheiser HD-650), így az is megteszi.Mindenkihez
Olvastatok arról, hogy a High Fidelity Pure Audio-t (m2ts) lejátszása fejlesztés alatt lenne? Elméletileg már képes lenne rá, mert az FFmpeg-et tartalmazza. Itt olvastam róla:
Topic: Any Pure Audio/BlueRayAudio Plugin? Itt olvastam (6-os hozzászólás): "Go to Preferences -> Playback -> Input -> Command-Line Decoder Wrapper." Nekem itt nincs "Command-Line Decoder Wrapper." Ezt hol találom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos arra kevés időm van, hogy a hangfalaim előtt ülve hallgassak zenét. Mindig elhatározom, aztán nem jön össze. Jó fülesem van (Sennheiser HD-650), így az is megteszi.