Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga-csiga
csendes tag
A legtöbben annyit bajlódnak itt a skinekkel. Miért nem felel meg a legtöbb embernek az alap skin. Szerintem tök jó alapból is és nem is az a lényeg, hogy minél jobban nézzen ki. Én mindig arra törekszem, hogy a rendszerem a lehető legjobban szóljon.
Egy régi hozzászólásban olvastam, hogy nem minden ember képes meghallani a különbséget a 320 kb/s -os mp3 és mondjuk a flac között. Ez valóban így van, DE ! - az sem mind1 milyen eszközökkel hallgatjuk a zenét. Gonodolok itt minden egyes "alkatrészre", legyen az hangkártya, kábel, erősítő, hangfal. Előbb észre lehet venni egy jól összeállított komoly rendszeren a hangminőségkülömbséget mint 1 "műanyag hifin".
Visszatérve a foobar-ra már lassan másfél éve használom, és eddig csak pozitív élményem volt. Próbáltam visszatérni a windows media player-re 1 kicsit nosztalgiázni, de csak csalódnom kellett benne. Nem beszélve a winampról amit sosem csíptem annyira mint a WMP-ott, mert úgy szól mint 1 doboz, szinte kopog.
1 szó mint száz ezt a progit valóban lehet szeretni, mert ki lehet vele használni a hangkártyát és teljesen átlátható.Kérdés: az Outputnál : a Buffer Length állítása mire szolgál ?

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest