- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
123xyz
aktív tag
válasz
interstate76 #7685 üzenetére
Ez nekem is sokat jelentett anno, amikor a kenyérből készült szendvicsekről átálltam abonettre, azóta alig eszem kenyeret. Kb. 1 éve így szinten is tartom magam a súlyomat illetően, heti 1-2 edzéssel, de fogyás így nem igazán van, több edzés meg egyelőre nem nagyon fér bele a munka mellett. Olvastam arról is, hogy sokszor, amikor éhesnek érzi magát az ember, valójában a folyadék hiányzik, erre is próbálok figyelni, hogy rendben legyen. Ezen kívül JóReggelt kekszet szoktam enni mondjuk reggelire vagy ilyen köztes időpontokban, amivel jól lehet számolni, hiszen egy adag kb 225 kcal-t tartalmaz. (Általában ez 2-2.5 órára elég, utána éhezem meg újra.)
Oda szeretnék én is eljutni amúgy, hogy ráálljak a kevesebb bevitelre, ezért kérdeztem, erre van-e valakinek ötlete.
@Woodslave
Nyilván igazad van, de alapvetően (szerintem) azzal nincs gond, hogy mit eszek, inkább a mennyiségben látom a problémát. Persze, át lehetne állni ilyen nagyon diétás étrendre, és az biztos segítene, de az egyelőre eléggé radikális lépésnek tűnik - ha van egyszerűbb lehetőség, akkor inkább azt próbálnám meg első körben
-
123xyz
aktív tag
Sziasztok!
Visszaolvastam pár oldalt, nagyjából képben is vagyok azzal kapcsolatban, hogyan lehetne lefogyni, de az a bajom, hogy az étkezések után túlságosan hamar megéhezem újra (és szeretek is enni
), így nem igazán tudom összehozni a kevesebb kalória bevitelt. Arra gondoltam, valamilyen étvágycsökkentő szerrel vagy módszerrel segítenék ezen a problémán. Azt szeretném kérdezni, van-e valakinek ajánlott módszere, esetleg ismer-e valami bevált (és nem túl drága) készítményt, amivel ténylegesen csökkenthető az étvágy? Nyilván nincsenek csodaszerek, nem is olyat keresek, de sokat jelentene, ha az étkezések között mondjuk 1-1 órával több idő telne el, mint most... Szóval van valakinek tapasztalata, javaslata, esetleg át tud-e irányítani valahová, ahol informálódhatnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- DJI mini 3 pro + fly more kit + egyeb
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- PS Plus előfizetések
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest