Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• 123xyz

aktív tag

válasz interstate76 #7685 üzenetére

Ez nekem is sokat jelentett anno, amikor a kenyérből készült szendvicsekről átálltam abonettre, azóta alig eszem kenyeret. Kb. 1 éve így szinten is tartom magam a súlyomat illetően, heti 1-2 edzéssel, de fogyás így nem igazán van, több edzés meg egyelőre nem nagyon fér bele a munka mellett. Olvastam arról is, hogy sokszor, amikor éhesnek érzi magát az ember, valójában a folyadék hiányzik, erre is próbálok figyelni, hogy rendben legyen. Ezen kívül JóReggelt kekszet szoktam enni mondjuk reggelire vagy ilyen köztes időpontokban, amivel jól lehet számolni, hiszen egy adag kb 225 kcal-t tartalmaz. (Általában ez 2-2.5 órára elég, utána éhezem meg újra.)

Oda szeretnék én is eljutni amúgy, hogy ráálljak a kevesebb bevitelre, ezért kérdeztem, erre van-e valakinek ötlete.

@Woodslave

Nyilván igazad van, de alapvetően (szerintem) azzal nincs gond, hogy mit eszek, inkább a mennyiségben látom a problémát. Persze, át lehetne állni ilyen nagyon diétás étrendre, és az biztos segítene, de az egyelőre eléggé radikális lépésnek tűnik - ha van egyszerűbb lehetőség, akkor inkább azt próbálnám meg első körben :)

• 123xyz

aktív tag

Sziasztok!

Visszaolvastam pár oldalt, nagyjából képben is vagyok azzal kapcsolatban, hogyan lehetne lefogyni, de az a bajom, hogy az étkezések után túlságosan hamar megéhezem újra (és szeretek is enni :DDD ), így nem igazán tudom összehozni a kevesebb kalória bevitelt. Arra gondoltam, valamilyen étvágycsökkentő szerrel vagy módszerrel segítenék ezen a problémán. Azt szeretném kérdezni, van-e valakinek ajánlott módszere, esetleg ismer-e valami bevált (és nem túl drága) készítményt, amivel ténylegesen csökkenthető az étvágy? Nyilván nincsenek csodaszerek, nem is olyat keresek, de sokat jelentene, ha az étkezések között mondjuk 1-1 órával több idő telne el, mint most... Szóval van valakinek tapasztalata, javaslata, esetleg át tud-e irányítani valahová, ahol informálódhatnék? :)

Új hozzászólás Aktív témák