- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz
envagyok #9325 üzenetére
Szerintem ez a módszer több sebből vérzik, és meglehetősen egészségtelen; nem próbálnám ki. Ha böjt, akkor a hagyományos 16/8-as IF, ami vállalható, de persze ez csak 1 vélemény.
Tegnap 1850 kcal-on voltam, és tán ma is össze tudom hozni.
135g fehérje, 54g zsír, 206g ch. Így marad az embernek izma is.
-
válasz
envagyok #9294 üzenetére
+1 amit előttem írtak, csak pár dolog: futni akkor majd ha már ment le pár kiló, addig csak a térdedet cseszed szét. Kezd gyors tempójú sétával, esetleg ellipszoid tréner is kímélőbb az izületekkel. Ha csak tényleg 1-2 pohár bor, akkor nem azzal lesz a fő probléma szeirntem
-
m3tr0
őstag
válasz
envagyok #9294 üzenetére
Nem mondom,hogy nem lehetetlen de a heti fél kiló fogyás ami szerintem normálisan tartható.(főleg hosszú távon)
Én 2024 november óta számolom a kalóriát és próbálok deficitben maradni.
Így fogytam mai napig 7 kg-t.
183 cm vagyok és jelenleg 79 kg vagyok és még 2-3 kg zsírocska tuti van rajtam.
Mellette heti háromszor járok edzeni.Bájdövéj, akkor kocogj amikor neked a legjobb.
Kezd el naplózni,hogy mit eszel és mennyit. Egy jó applikációba vezesd,ott be tudod állítani a napi szükséges kalóriát és látod,hogy mennyire sikerült deficitben maradnod.
Tehát igen, mindent mérned kell ha pontos adatokat szeretnél (még így is van benne hibaszázalék), nem lesz elég a "két szelet kenyér" mint mértékegység,mert lehet 40 grammos egy szelet,meg 120 grammos is stb.
Mindent ehetsz csak nem mindegy mennyit.
De általánosan, az ultra feldolgozott élelmiszereket próbáld meg kerülni.
Főzéskor kevés olaj és egyéb zsiradék használata.(rengeteg benne a kalória, nem is gondolná az ember)Figyelj a megfelelő mennyiségű fehérje bevitelre.elsődlegesen a sovány húsok kerüljenek előtérbe az ételek elkészítésekor, a köretkiválasztásnál legyen burgonya,rizs,bulgur és zöldség a húsok párja.
Ahhoz,hogy zsírból fogyj jó lenne erősítő edzést végezned,mert sokkal nagyobb eséllyel tartanád meg az izomzatodat.
Csodaszer nincs. Nem érdemes ilyeneket szedni. Akkor sem ha a Kalóriakirályos Ricsi, vagy a Kasza Tibi árulja. Ami a "csodaszer" az a kalóriadeficit.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!