- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
Melorin #7645 üzenetére
Az igen aktív sporttal az a baj, hogy komoly éhséget okoz.
Szerintem nehezebb úgy fogyózni. Ami viszont ajánlott, az reggelente a futás, mikor még üres a gyomrod, és a szervezet zsírt kezd égetni, hogy pótolja a kiesést. De ott is figyelj oda, hogy ne túl magas pulzuson fuss, mert akkor nem zsírégetés fog történni, hanem izomépítés, extrém magas pulzus esetén meg izombontás is. Meg amint mondtam, nagyon meg fogsz éhezni, és nehezebb lesz tartani a célt.
Én a bicajt jobban ajánlom, ott könnyebb tartani a közepes pulzust, és a térdizületeid se bánják. Ja, és én nem számolnám bele. Nem tudod, hogy mennyi kalória ment zsírégetésre, mennyi izomépítésre, stb. Legyen az a plussz / tartalék, amivel pótlod a rosszul mért kalóriákat.
-
boost
veterán
válasz
Melorin #7641 üzenetére
Nagyon egyszerű a fogyókúra. Max napi 1500 (ha 90 kiló körül vagy) és 1800kcal (ha 100kg körül) között egyél, és heti egy kilót fogsz fogyni. Hogy ebben mennyi vizet mikor iszol, meg mit eszel, az kb mindegy, ha alapvetően normálisan étkezel, iszol. Ezt az 1500-1600-at úgyis csak akkor tudod tartani, ha keresed a JÓ kajákat (zöldségek, fehér hús, stb) és főként azokat fogyasztod, kerülöd a nasit meg a túl cukros ételeket. Én pizzázni is voltam a családdal, mikor fogyóztam, igaz, 3an ettünk meg egy pizzát, szemben azzal, hogy anno én magam letoltam egyet.
Sőt, anno Vienettát is.
Mellesleg ha szart eszel, akkor vagy nagyon éhes leszel, vagy nem bírod ki annyival, és este már ráeszel. A fogyókúra, a zsírpárnád nem tudja, hogy mikor van a bűnözőnap, meg hasonlók.
Kb úgy számold, hogy 7000kcal spórolása 1kg súylveszteség. Ezzel napi 1000-el kevesebbet eszel meg, mint amennyit elhasználsz. Így jön ki a heti 1kg minusz.
Én 16kilót fogytam a fenti hozzáállással.
Én a myfitnesspal-ban számoltam a kalóriákat, de van magyar oldal is, http://kaloriabazis.hu .
És most jöhetnek a gyúrósok, akik szerint csak a zabtól meg fehérjeporoktól lehet lefogyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest