- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
Én 175cm/65kg lehetek, kalóriaszámítással és úszással fogytam. Felesleges volt, mert előtte 73-75kg lehettem. A low carb/ keto / carnivore jó, ha valaki fogyni akarna, én azt ajánlanám. Dr. Ovadia könyvében a legnagyobb butaságnak nevezi az alacsony zsírtar-talmú diétákat. Elveti a feldolgozott ételeket, a növényi olajokat és növényi zsírokat. Ha 5 tünetből -vérnyomás, vércukor, derékbőség, vérnyomás, HDL, triglicerid- 3 jelen, akkor jön az érelmeszesedés. Angolul...
Meghallgattam itt pár interjút. Többször szerepelt Rich, a 60-as golfozó, ő nem fogyasztott zsírokat, margarint evett műtétei előtt.
-
m3tr0
őstag
Az 1650 kcal az akkor már a deficites tartomány, értem.
Akkor viszont nincs mit tenni, nyomni kell tovább és menni fog az lefelé.
Esetleg mozgással tudsz növelni az elégetett kalóriák mennyiségén.(séta nagyon jó erre)
Amúgy - szerintem - a lassú fogyás az eredményes,jó fogyás. -
m3tr0
őstag
Szia,
nekem úgy tűnik,hogy alig vagy deficitben.
Mennyi a napi szinten tartó kalóriád?
Mert az alá kéne menned 500-as mínusszal,azzal számolva(minden nap!) is minimum két hét lenne 1 kg zsír elvesztése.
Mindent mérsz grammra,mert anélkül beírni az értékeket kb.lutri?
Valamit nem jól csinálsz az látszik. -
I02S3F
addikt
Sajnos ajánlani nem tudok mit. Csak a koffeinnel tapasztalom, hogy valóban csökkenti az étvágyat, nade azért az mégsem étvágy csökkentő.
Nem tudom hány kiló vagy, de adj egy esélyt a zöldségeknek! Elég 2-3 kg fagyasztottat venned. Megfőzöd, befűszerezed és ha éhes vagy, egy alkalommal megeszel 25-30 dekát.
Szerk. : De, ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor google. Egyszer ismim mondta, hogy a vörös tea étvágy csökkentő. Nem tudom igaz-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Fotó állvány eladó
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!