- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
válasz
fjudors #9307 üzenetére
Ketogén diéta: Aztán lehet nem igaz, amit a cikk állít. Nem tudom.
-
Land
veterán
"Amúgy - szerintem - a lassú fogyás az eredményes,jó fogyás."
Ezzel egyetértek. Munkatársam ketó diétával fogyott 1 hónap alatt 14 kg-ot. Maga az eredmény vonz, de mikor utána olvastam milyen káros hatásai lehetnek, elengedtem a ketót.
Jó a lassú fogyás, csak a 3 hét/0 kg lassú fogyásnak sem felel meg. Ez stagnálás.
-
Land
veterán
Elvileg napi 1649 kcal-t kellene ma megennem, hogy július 26-ra meglegyen a 82 kg.
Persze ahogy csökken a súlyom, a napi bevihető kalória mennyisége is csökken.
Nekem az tűnik logikusnak, hogy ez a kalória mennyiség kell ahhoz, hogy elérjem a célt és nem ez alá kellene menjek -500 kcal-val. 1200 kcal/nap az nagyon kevésnek tűnik. A programban azt állítottam be, hogy nem mozgok. Tehát minden mozgásnak (fekvőtámasz, guggolás stb) elvileg csak gyorsítania kellene a folyamaton és nem feltétele a fogyásnak.A reggeli, tízórai és a vacsi az pontos. Ki vannak mérve, zacskón rajta a kalória. Sört átlag 45-50 Kcal/dl-rel számolom. Az ebédet mérem, de ma is annyira keveset hoztam, hogy arcpirítóan kevés kalória. Narancsra kb 80 kcalt szoktam írni.
-
Land
veterán
Üdv!
Tanácsot, ötletet kérnék, mert elakadtam.
Idén januárban elkezdtem új diétázni, régebben már sikerült. Sajnos nem igen sikerült a korábbi sikereket megtartanom.
Február óta a Lose it! alkalmazásban vezetem is a napi kalória bevitelt. Elvileg ha tartom a napi kalória mennyiséget, akkor nyárra meglenne a célom. 95 kg->82 kg
3 kg ment le eddig, az utóbbi 3 hétben semmi.
Normálisan étkezem (reggeli: teljes kiörlésű toast kenyér, felvágott, sajt, cappuccino, tízórai: kefir, ebéd: bulguros/rizses/zöldséges csirke, uzsi: narancs, vacsora: zacskós tészta leves, estére van, hogy megiszok 1 sört, de azt is beleszámolom a kalóriába), 90%-ban nem érem el a napi kalória limitet.
Este 10-15 fekvőtámasz, 20-25 gugolás, 10-10 kézi súlyzózás van. Tudom ez nem jelentős, de elvileg az ételnek is meg kellene hoznia a kívánt hatást. Mi lehet a gond? Próbáltam már azt is, hogy nem iszom estére alkoholt és anélkül sem volt sikeresebb a fogyásom, tehát nem hiszem, hogy azon múlva.
Berakom ide a februári hónap kalória bevitelét.
-
Land
veterán
Üdv!
Már többször sikerült lefogynom, idén újra ez a projekt. Az androidos Lose It! programot használom és ügyelek, hogy a napi kalória bevitel kevesebb legyen, mint az ott látható mennyiség. Így elvileg nyárra meglehet a cél. Természetesen odafigyelek az étkezésre.
Esténként szoktam kicsit fekvőtámaszozni, gugolni, plankolni. Ha jobb idő lesz, akkor bicajozni fogok, illetve kosárlabdázni, illetve túrázni.
Tudtok ajánlani olyan szert, mely még jobban segítene ebben? Nem kamu csodaszert keresek, hanem valóban hasznos kiegészítőt. Tehát nem a szertől várom a csodát, hanem csak a fogyás felgyorsítása lenne a cél. Köszi! -
Land
veterán
Ezek tényleg olyan ételek.
Legális, nem karos tabletta nem létezik?
Amúgy tavaly novemberben kezdtem a fogyókúrába/életmódváltásba. Nyár közepéig lement 28 kg, majd azóta visszajött 3 kg, de még messze nem sikerült a kitűzött végcélt elérnem. Mostanában nagyobb lett az étvágyam, ami zavar. Picit elnyomnám. Vagy veszek egy mélyhűtőt és megtöltöm zöldésgekkel és mindenhez azt eszek, hátha telít és fogyok is újra. -
Land
veterán
Sziasztok!
Tudtok ajánlani hatékony étvágy csökkentőt/blokkolót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max