Hirdetés

Aktív témák

• Fred23

nagyúr

A régi kúrám:Bővebben: link

Április 10-én punnyadék 94,5kg voltam,most jó kondiban lévő 81 vagyok,pedig néha nem tartottam be mindent.:D :B Tapasztalataim:
    - csak az eleje nehéz,akkor sokszor gyenge vagy,nem tudsz koncentrálni,de ez az állapot nem tart sokáig.
    - az alkohol nagyon ártalmas a súlyodra nézve,én minden hétvégi bulizás után felszedek legalább fél kilót a táncolás ellenére is,ami után gürcölhetek plusszba.Sajnos szeretek inni.Másnak ez talán nem lenne gond.
    - a 2 utáni nemevés egy idő után lehetetlenné teszi a komolyabb sportolást,mert nem fogod bírni.Én úgy 1 hónap után feladtam a kettőt,lett belőle három,hogy tudjak este futni.(Nem is hinné az ember,hogy +1 óra alatt mennyit lehet még tápolni.:) )
    - lelkileg ennél jobb kúrám sose volt,mert engem mindig az viselt meg,ha nem ehettem azt,amit szeretek.Itt ilyen nincs.Tegnap példul krumplit sütöttem,s megettem két tányérral is,na ?! :D Szerintem ezért bírtam ki,s most ezért örülhetek a súlyomnak,ami persze még több a kívánt 75-nél,de el fog jönni az én időm hamarosan... (YEAH) :)

[Szerkesztve]

Aktív témák