Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Aktív témák
-
A régi kúrám:Bővebben: link
Április 10-én punnyadék 94,5kg voltam,most jó kondiban lévő 81 vagyok,pedig néha nem tartottam be mindent.
Tapasztalataim:
- csak az eleje nehéz,akkor sokszor gyenge vagy,nem tudsz koncentrálni,de ez az állapot nem tart sokáig.
- az alkohol nagyon ártalmas a súlyodra nézve,én minden hétvégi bulizás után felszedek legalább fél kilót a táncolás ellenére is,ami után gürcölhetek plusszba.Sajnos szeretek inni.Másnak ez talán nem lenne gond.
- a 2 utáni nemevés egy idő után lehetetlenné teszi a komolyabb sportolást,mert nem fogod bírni.Én úgy 1 hónap után feladtam a kettőt,lett belőle három,hogy tudjak este futni.(Nem is hinné az ember,hogy +1 óra alatt mennyit lehet még tápolni.
)
- lelkileg ennél jobb kúrám sose volt,mert engem mindig az viselt meg,ha nem ehettem azt,amit szeretek.Itt ilyen nincs.Tegnap példul krumplit sütöttem,s megettem két tányérral is,na ?!
Szerintem ezért bírtam ki,s most ezért örülhetek a súlyomnak,ami persze még több a kívánt 75-nél,de el fog jönni az én időm hamarosan... (YEAH) 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xcover 7 128/6
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tapasztalataim:
)