Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadguy
aktív tag
Mekkora meccs Istenem!!!!!! Mekkora meccs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
SzalaiG
addikt
1 - 1 Materadzi!

-
lacafaca
addikt
van isten.........

-
Face8814
őstag
Iggggeeeennnn!

-
lorcsi
veterán
1:1
-
spyki
tag
Yessss, 1-1 !!!!!!

-
Safranek
aktív tag
Igeeeeeen 1-1

-
Bernardo20
őstag
GÓÓÓLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
iguana
őstag
iiiiiiiiiiiigen!!!!!
-
SzalaiG
addikt
Hajrá Olaszország!!!

-
iguana
őstag
hajrá olaszok...hajtsatok a győzelemért...és a pénzemért is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
joshua7
veterán
A portugálok sem semmi színészek, de ezek a mocskos csigazabálók is ott vannak erősen.

-
kíváncsi
őstag
hákukáráddzsá hákukáráddzsá
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/bier_2.gif)
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/polon.gif)
-
piqla
őstag
-
nRu3
addikt
Na ezek után kiváncsi vagyok a biró további sípolására
de igy most jó mecs lesz remélhetőleg 
lehet hogy mégis tipp mixeznem kelett volna
-
Face8814
őstag
Hát ez hihetetlen.
Ha ezzel nyernek a franciák beszarok de nagyon! -
LOTR
addikt
új színészválogattottunk van
ez aztán 11-es volt ......
na mindegy, az olaszok majd fordítanak -
spyki
tag
Na, ez egy ajándék volt a bírótól a Franciáknak...

-
deadguy
aktív tag
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!
-
Safranek
aktív tag
Nagyon remélem hogy nem megint egy büntetővel nyernek .....

-
iguana
őstag
ááááááááááááááááá
-
Safranek
aktív tag
ááááááá
Neeeee -
Bernardo20
őstag
11-es!!!
erre???
[Szerkesztve] -
Safranek
aktív tag
Remélem ezt a meccset nem a bíró fogja eldönteni

-
Safranek
aktív tag
Fratelli d'Italia,
l'Italia s'è desta,
dell'elmo di Scipio
s'è cinta la testa.
Dov'è la vittoria?
Le porga la chioma,
che schiava di Roma
Iddio la creò.

[Szerkesztve] -
Dalai Láma
őstag
Az RTLklubot meg utálom, mindent reklámmal nyomnak tele. Ennél már csak a Forma 1 közvetítés durvább. A műsor reklámmal kezdődött, felsorolták a szponzorokat, volt 2 perc műsor, majd ismét felsorolták a szponzorokat, majd reklám. Reklám után ismét szponzorok, játék, szponzorok, és a futam előtt is egy reklámblokk. Szánalmas.
-
Dalai Láma
őstag
Én is ezt mondom. Ha már, akkor az olaszok. Remélem hajtani fognak. Azért ha Brazília eljutott volna idáig, és formában lennének, tuti jobb meccs lenne, mint ez. A tegnapi egész jó volt, csak a portugálok nem tudnak gólt rúgni. Pauleta végig szánalmas volt, de már előző meccseken is.
-
LOTR
addikt
szerintem oka van, hogy Nuno Gomes sosem kezd
és amíg nem tudjuk a miértet, addig nem tudunk megfelelő indokot adni rá, hogy mért kellene cserélni
amúgy én nagyon bírom Nuno Gomest is,. de lehet, hogy neki az a 20-30 perc játék elég. vagyis annyit tud pörögni, de mondom, nem tudom miért ez az alapfelállás -
LOTR
addikt
még a vb kezdetén akartam kérdezni, hogy mi ez a zene mi minden meccs előtt vagy után megy, valami champions a refrénje
mert a dallam az a Pet Shop Boystól a Go West csak a szöveg van átírva
valakinek megvan a nyitó, és meglesz a záró műsor?
megnézném, csak nem tudom honnan lehetne letölteni
ha valaki tud valamilyen torrent vagy bármi címet légyszi írja meg
köszi
ui:
mi lett a vb all star kerete? -
LOTR
addikt
Hajdú B lesz a riporter, végre nem kell Léderert hallgatni
-
lacafaca
addikt
na ma minden-ki-derül.....
FORZA ITALY

-
chicken
senior tag
Mindjárt kezd Shakira a Hips don't lie c. zenéstáncos izével, ezt közvetítik otthon?
-
Integra
titán
na most aztán nemtom kinek drukkoljak.
az olaszok mintha összeszedték volna magukat, de a franciáktól herótom van, még a sípályáikon is, de baszódjanak meg, val d'eseire azért nagyon frankó pályarendszer...
azért még kapják be..
csak zizunak tudok drukkolni, bartez remélem ma benyel legalább egy blamázsgólt.
tottinak sem ártana valami szépet csinálnia végre.
gátúszó meg csörtessen!!
el is indultam be a faluba meccset nézni
-
AMD Power
titán
Németország világbajnokként ünnepli csapatát
[link]
Iyen győzelem után ezt megis értem! -
viharhozo
addikt
Szakportal:
VASÁRNAPI ONLINE
Világbajnokság, döntő
Olaszország 20.00 Portugália
[link]
Jo 12 oraja van igy, eleg sulyos.
-
Integra
titán
szkolári mester csúnyán bebukta a tegnapi napot.
először is szegény gomest az elején indítani kellett volna, figo is hiányzott és ha kispadozza céronaldót, aki pirost érdemelt volna már a folyamatos hanyattvágódásai miatt, még akár más is lehetett volna az eredmény... -
sosperecek18
őstag
Hy!
Azért a németek esését ne hasonlítsuk össze a Ronaldo általi esésekkel!
pl. Amikor Podolski eltalálták hátulról, elakart esni, de látta hogy mehet tovább és ment(csak elbukott a lábában)
Ronaldoról meg annyit hogy ráviszi az emberre és ha közel van hozzá esik(de még mekkorákat
).
Már tegnap azt nevettem, hogy mindenütt megcsinálta ezt, már vártam mikor kerül hozzá a labda és akkor megint...
-
Chili7
őstag
C.Ronaldó 16-oson belüli esetéről annyit, hogy két aspektusból nézitek:
1. utálom a portugálokat
2. szeretem a portugálokat
...így nem fogtok közös nevezőre jutni. -
szatocs
őstag
Én a franciknak szurkolok, de ez már csak amolyan győzzön, ha akar, de semmiképp olasz

Eleinte az Angol, Brazil, Német hármasnak szurkoltam, de mivel ezen csapatok egyike sem került be a döntőbe, ezért marad egy kényszerválasztás. -
Egon
nagyúr
A kikockázott kép szart sem ér: az max. lesnél jó.
Az tény, hogy bokában találkozott a két láb. Namost, ha megrúgsz valakit, vagy megakasztod, akkor a mozgása során a lába nem igazán szokott a rúgó láb _mögé_ kerülni (gondolj arra, hogy átesel egy bokamagasságban kifeszített madzagon: a felsőtested a madzag síkja mögé kerül, a bokád viszont nem).
Ha megnézed a visszajátszást, akkor azt látod, hogy a védő lába szinte lepattan a sípcsontvédőről, a csatár még _rá is lép_ utána a mozdulatlan lábra - nálam ez nem tizenegyes.
Mint mondottam már: nem drukkolok a portugáloknak, még ha hihetetlen is (max. a franciák ellen drukkolok ezen a vébén, akárki ellen játszanak is - valamint szeretem a reális eredményeket...). -
Egon
nagyúr
''Ha azt mondom, hogy válogatott focista voltam, az megnyugtatna? Engem fordított esetben biztosan nem.''
Nem vagyok nyugtalan, mindenesetre elgondolkodtató lett volna - a politikus válaszból viszont arra következtetek, hogy nem igazán rúgtál versenyszerűen labdába.
A szituációt tévesen ítéled meg (legalábbis szerintem), mert irányváltozatás esetén nem biztos hogy a labda elrúgásával egy ütemben fogsz a másik irányba mozogni (erőteljesen függ atóll, hogy melyik lábbal rúgod el a labdát).
Érdemes úgy megnézni a visszajátszást, hogy a két focista mozgását egymáshoz viszonyítva nézed - nekem nem igazán tűnt úgy, hogy Ronaldo a védő irányváltoztatása után még irányt változtatott volna (ráadásul a védő mozgásban volt, a támadó útját keresztezte).
Szerintem a játék képe alapján azért messze nem volt ekkora különbség a két csapat között: az eredmény túloz (csak hogy visszatérjek egy mondat erejéig a ''sima meccs volt állításodra'', ami max. az eredményre igaz).
De asszem túl sok leütést pazaroltam a témára - ennyit nem ér a dolog. Jó lenne már egyszer a magyar válogatott vébén nyújtott hasonló meccsét elemezni - de asszem azt nem fogom megérni...
-
sanyixXx
senior tag
ezaz
hiába mondják nekem, hogy színészek...nagyon jó focit tudnak játszani, ha akarnak
csak néha úgy néz ki, hogy nem akarnak
én pl. simán kihagynám a ronaldót a csapatból...
mod: viszont a bíró kimondottan jó volt szerintem. néha befújt pár fölösleget, de cserébe engedett is egyet s mást. összességében elégedett voltam vele. nem fújt annyira a hazaiaknak
[Szerkesztve] -
-
erdoke
titán
Itt van visszább a kikockázott kép, védő lába rúgja a bokát. Az ismétlésen tisztán látszott az is, pedig elsőre nekem se volt egyértelmű az ítélet.
Én inkább az elfogult szurkolót látom benned, aki még véletlenül se a sz@r taktikát (1 csatár egy támadó szellemű csapatban?) hibáztatja, hanem a bírókat, a meleget, bármi mást. -
sanyixXx
senior tag
kurva németek...
tény, hogy jól játszottak, de nem kevés mázlijuk volt...petit öngólja (mondhatja bárki, hogy számított erre aki lőtte a szabadot...), a majdnem öngól, amit kahn véletlenül védett ki
ha ezek nem így alakulnak, tuti más a végeredmény. de tény, hogy nm a ronaldót kéne a pályán tartani figo meg gomes helyett. annyi helyzetet basz el azzal, hogy ahelyett, hogy futna inkább felvágja magát, hogy azt el sem lehet mondani. ha minden eséséért 11-est adnának, akkor több gólt lőtt volna a portugál válogatott, mint az összes többi együtt
de ezektől függetlenül nem volt rossz meccs. sajnálom, hogy kikapott a csapatom
-
tiv61us
őstag
vo,lt is abban egy kis rajatszas, mondtam is, mar akkor
ez a kocsog csigaevok, meg olyan osdi mar....
itt viszont nem belepett a vedo ele hanem o lepett a vedo combjahoz
mar aki realisan akarja nezni
biztos fujtak mar be ilyet, de ez nem volt az, a Kocsog Henrybe legalabb belerugtak, aztn szaltozott
amugy mindent egybevetve realis a nemet 3-ik hely es a portugal 4-ik is, bar mindketto kizughatott volna korabban is
/holland, angol ill. argentin/
ellenszenvem nincs a portugalokkal, de nem tetszik a jatekuk az teny -
erdoke
titán
Pontosan tudom, melyik esetről beszélsz, elsőre nekem se volt tiszta, hogy mi történt, de a lassításban megbukott a drámaszakkörös. Kifelé húzta a labdát valóban, viszont egyenesen indult, és egy fél/harmad ütemmel később mint ami normálisnak tűnt volna.
Ha azt mondom, hogy válogatott focista voltam, az megnyugtatna? Engem fordított esetben biztosan nem.
-
tiv61us
őstag
valoszinu en is pisilni voltam, de 11-est nem lattam
ahhoz nem kell focizni amugy, hogy megmondjuk valami 11-es vagy nem
bar en fociztamis es azert teny, ez nem hatrany
dehat Moldova jut mindig eszembe
nem kell tudni tojnom tojast, hogy megmondjam milyen egy rantotta
amugy megha velemnyes is volt az eset az eloz 3 meccs miatt nem is csoda hogy nem lett befujva
-
Egon
nagyúr
Ez hihetetlen. Kifele vittte a labdát, arra is indult, a védő belépett elé. Futballoztál valaha életedben, a grundon kívül? Mondjuk valami egyesületben, akár NBIII-as csapatban, serdülő szinten? Valami azt súgja, hogy nem...
Szerk: amúgy picit unalmas már ez a színészes duma (bár ezt kár leírnom, mert így talán egy pár hozzászólással később már leszoktál volna róla, most biztos nem fogsz).
[Szerkesztve] -
SzalaiG
addikt
Holnap döntő. Hajrá Olaszok!
-
AMD Power
titán
Ennyit erről a színész társságról!

-
Hát... Ez a meccs egész tűrhető volt (a németek megérdemelten nyertek) de azért ha lenne oloyan h az eddig legszarabb vb, akkor ez a mostani asszem elég előkelő helyen szerepelne... 2-3.-ik biztos meglenne

Szinte már-már fura h most nem a bírók borzasztóak, hanem maguk a meccsek... a bírók egy-két balkija már fel se tűnik, annyira unalmas az egész
Mondom én, aki egész életemben fociztam, fél életem rámant h megtanuljak szépen(nem csak hatásosan) cselezni... szégyen h néha úgy érzem h azonnal elalszok...
Na mind1, nem kesergek tovább, csak fel khm idegesíteném magam...
majd az EB 2 év múlva
-
SzalaiG
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem tudtam, h írják: Schweinsteiger.

-
Egon
nagyúr
Na ja... Meggyőződésem, hogy ha ez a pöcs Scolari ezt a srácot játszatta volna, min. 3 góllal többet rúgtak volna a vB-n (az EB is emiatt ment el nekik szvsz: azt a libafos Pauletát, meg a gagyi Decót favorizálta akkor is, pedig Gomes mellett ott volt akkor még Rui Costa is).
-
SzalaiG
addikt
3 - 1 a vége.
Jó meccs volt. Gratula a németeknek! Ma jobbak voltak. -
thaler2
senior tag
Ezt nem hiszem el, most meg én buktam 3ezret, hogy rugtak egy gólt a portóiak.ááááá
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hardcore café
- Warhammer 40.000
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

sajnos nem látoma mérközést de az eredményt igen

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de igy most jó mecs lesz remélhetőleg 

baaaaszki