Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sorry!

Miért így kellett ennek a VB-nek vége lennie!
-
AMD Power
titán
Materazzi prostituáltnak nevezhette Zidane testvérét

[link] -
Motion_Blur
félisten
válasz
Integra
üzenetére
''A kétgólos védő tagadta, hogy terroristának nevezte volna, egyben kifejtette, nem is annyira művelt, hogy tudná, miként néz ki egy arab terrorista. Azt is cáfolta, hogy az anyját vagy a nővérét sértegette volna, de magát a sértést elismerte, igaz azt köznapinak nevezte. Az anya nála szent dolog, mert sajátját tizennégy éves korában elveszítette.''

-
Kicker
őstag
[link]
ez se rossz, a szavazás meg...
- Materazzit én is lefejelném. LoL
sértegetés dolog is szar a pályán, lehet olyat mondani mindenkinek, amilért elkattan az agya a pályán... erről a Kemény Dénes jut eszembe aki nemrégiben beütött valakinek a vizilabda meccs végén... ő is elmondta, hogy nincs mentsége, de őt ott hergelték heccelték, és sikerült elérni a célját ezzel... -
Integra
titán
a nyilatkozat háború elkezdődött

[link] -
Variációk egy témára :
![[kép] [kép]](http://img.index.hu/imgfrm/4/5/4/1/THM_0001734541.gif)
![[kép] [kép]](http://content.ytmnd.com/content/e/4/b/e4b3e85c19b55b41b856a2644f63590f.gif)

[Szerkesztve] -
tibz03
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Így van, teljesen igazad van. Bár nem tudom, mit képzelsz magadról, hogy itt fikázol, de neked addig jó, amíg elhiszed magadról, hogy fasza gyerek vagy. Arra persze nem gondolsz, hogy ''miért olvasson el szegény hülye 100 meg 100 hsz-t, ha 2 sorban le tudom írni neki... azért köszi a segítséget.)
(Én itt be is fejeztem, mert még flame-léssel vádolnak, úgyhogy nem fogok ide írni semmit.) -
Integra
titán
annál hosszabb azért, mert sajnos biztosra veszem hogy nem olvasnád el azt a pár sort pompi linkjében, csak a download gombot keresnéd azonnal.
aztán jönne a többi hogy mit és hogyan, pedig oda van írva. szóval újra se kell leírni.
ha pedig nem ezt csinálnád, hanem tényleg elolvastad volna, akkor nem írtál volna már azóta 5 hszt hogy ki mit írhatott volna neked.
egyszerű vagy mint az 1x1, avagy hogy működik az emberi psziché
-
tibz03
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Úgy ''szeretem'', hogy itt a PH!-n mindenki ilyen ''rendmániás''! Ha valaki meg mer kérdezni valami nem témábavágót, azonnal elzavarjátok egy másik topicba. Már két olyan választ kaptam, hogy nézzem meg a Firefox topicot, de egy válaszban le lehetett volna írni, hogy mit csináljak... köszi.
Az senkit sem zavar, hogy ez a topic amúgy is tele van offolva? Most egy off ide-vagy oda... na mind1.
Ja: amúgy kösz a linket...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
erre mondja az amcsi, hogy ''you're a real pain in the ass''

[link]
ide átmész és olvasol két percet. használod a linket amit pompi megadott, meg az angol nyelvtudásod és tanulsz, nem olyan nehéz hidd el.
csak vigyázz nehogy aztán ráérezz az ff miért veri lazán az ie-t....
-
tibz03
őstag
-
deniro2
senior tag
válasz
Face8814
üzenetére
Úgy tünik mégsem tartottam magam ahhoz, hogy nem nézek be ide. Ejnye.
Én nem különösebben értek a focihoz, nem is érdekel, nem is mondtam véleményt, szakértőt semmiképpen nem játszottam, főleg, hogy van kb. 3 db hozzászólásom ebben a topicban, átlag 2 mondatosak. Sőt nem is írtam volna ide semmit, ha nincs ez a hihetetlen elfogúltság és beszűkűltség, ami árad itt pár emberből. Ez tényleg zavaró, bár én vagyok a hülye, mert várható volt ebben a témakörben ez a hozzáállás.
Egyébként oltogat a tököm itt akárkit, belinkeltem egy indexes cikket, mégcsak kommentet sem fűztem hozzá. Hihetetlen, hogy ez embereknek problémát okoz. -
Face8814
őstag
válasz
deniro2
üzenetére
Nem, ne válaszolj, mert részemről 4 évig vége a focinak
Ez is azt mutatja, hogy 4 évente 1 hónapig nézed a focit, és már rögtön azt hiszed neked van igazad.
Látszik, hogy nagyon nagy ismeretekkel bírsz labdarúgás témakörben, és próbálod oltani itt az embereket, mindenféle kacsa cikkre hivatkozva.
Megint csak az előző hosszabb monológom utolsó mondata jut eszembe, ami rád ezek szerint hatványozottan is igaz!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nyc
csendes tag
válasz
Face8814
üzenetére
Mivel az talan nekem is szolt..
Az olasz focinak a legnagyobb rajongoja voltam 90-ig es maig remenykedem, hogy visszajon a 80-es evek eleji olasz foci.
Zidan emeletes bunko volt, erre nincs mentseg
az ''olasz valogatott'' az amelyik nem tetszik, a bajnoksag van olyan szorakoztato mint barmelyik masik ''nagy'' (angol, spanyol, nemet)
tehat: valogatott=/=bajnoksag
> olasz bajnokikon lovik a legtobb golt
Ez mondjuk nem igaz (2005-2006) mert golok/csapatok szerint a nemeten, DE az olasz bajnokikon meg igy is joval tobb a gol mint a spanyolokon
Megyszer leirom: az olasz valogatott olyan jatekosokkal rendelkezik, akik latvanyos focit IS jatszhatnanak, de nem teszik ezt 82 ota. Ez az ami zavar!
A franciak meg talan a brazil meccset kiveve nagyon rosszul jatszottak. -
deniro2
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Barátom, kezd kissé fárasztó lenni a fröcsögésed... Vége a vb-nek, higgadj mostmár le.
Ha van véleményed érvelj, ne szitkozódj, és főleg ezt az állandó mantrádat felejtsd már el, hogy mocskoszidanemocskoszidane.
Azért linkelten be az index cikkét, mert témába vág, sajnálom, ha esetleg nem a te véleményedet tükrözi, de legközelebb majd elötte megkérdezlek, hogy engedélyezed-e.
Nem, ne válaszolj, mert részemről 4 évig vége a focinak és 2010-ben nem biztos, hogy visszakeresem ebben a topicban. -
Lortech
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az aranylabdást minden év végén választják, és semmi köze nincs a vb-hez. (nyilván van, ha az adott évben van vb, azt is figyelembe veszik, de egyébként nincs)
(#2627) LOTR: Ezt most viccnek szántad, vagy tényleg ennyire nem értetted? Mert ezesetben akkor nem kell reagálni.
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
-
RAM
őstag
-
nem tud valaki egy linket a zidane-lefejelős videóhoz?

előre is köszi.
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
[link]
Magyar közvetítés
Sokan és sokszor kritizálták az RTL Klub szpíkereit, illetve szakkomentátorait a világbajnokság ideje alatt. Hajdú B. István a tőle megszokott profizmussal dolgozott, de a többiek… A hiba persze a riporterállásban is kiküszöbölhetetlen, ám Léderer Ákos nyelvi és tárgyi tévedései (a teljesség igénye nélkül: érthetetlen volt, miért látta pályán egy félidőn keresztül a svájci Philippe Senderost Dél-Korea ellen, aki addigra már régen otthon volt Svájcban, mert az előző meccsen megsérült...) már valóban bántóak voltak a fülnek. Csakúgy, mint a szakmai meglátásait gyakorta gyermeteg tréfákkal kiegészítő Urbán Flórián, az érthetetlen Verebes József, míg Kovács Kálmán egy alkalommal azt mondta: ,,A kilencvennyolcas döntő után Mitterrand elnök csókolta meg Barthez fejét a francia öltözőben, és most, a döntő után is lehet, hogy Mitterrand elnök csókolja meg…” Francois Mitterrand 1996-ban elhunyt. by NS -
iguana
őstag
nekem már kezd letisztulni a kép.
zidane volt az első a focitörténelemben, akit gaz módon (egyesek szerint szándékosan, direkt erre kiképezett emberrel) folyamatosan gyaláztak, szidták felmenőit, ordenáré módon beszóltak. soha, semmikor nem fordult elő még ilyen sportszerűtlenség, még a SZOT üdülős érában rendezett amatőr grundfociban sem csusszant ki egy '''zmegazanyád'''.
ezt ékesen bizonyítja, hogy még sohasem fordult elő ilyen szintű tetlegesség a pályán.
ergo, a gaz olasz megérdemelte, mert sportemberhez méltatlanul viselkedett...a zidane, meg mégiscsak zidane. -
Face8814
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Vannak vagy tizen!

-
deicide
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
azt én sem nagyon értem, hogy minek ez a video Materazziról, mi köze ahhoz a durvaságának, hogy most Őt lehasalták.
-
Face8814
őstag
Hihetetlen ami itt megy.
Vagyis pontosítok. Ami a különféle fórumokban megy. 
A kezdeti sokk után előbujtak barlangjaikból az olaszokat zsigerből utáló, anitfocit kiálltó ellendrukkerek, és próbálják megmagyarázni, hogy Materazzi, mekkora egy szemét volt, hogy Zidan fejének az útjába állt.
Jönnek az évek óta begyakorolt és agyonszajkózott dogmákkal, miszerint olaszország = a megtestesült antifocival.
Az senkit nem érdekel, hogy ez már rég nincs így. Ezek az emberek nem néznek BL, vagy bajnoki meccseket, ezek az emberek kiragadnak egy viszonylag gyenge meccset ( esetleg egy balul sikerült tornát ) és máris jönnek az észt osztani.
Viszont az már nem érdekli őket, hogy pl a Milan a Barca mellett a legtámadóbb focit játsza évek óta. Az nem érdekli őket, hogy az olasz csapatok évek óta ott vannak a kupaküzdelmek végső elszámolásánál. Az nem érdekli őket, hogy az olasz bajnokikon lövik a legtöbb gólt.
Őket csak az érdekli, hogy az olasz foci szar. Unalmas. ''Színészes''. Alattomos. Nézhetetlen.
Ha ezek igazak lennének, akkor meg nem értem miért bámulják a tv-n a mérkőzéseket, mert a végén az olaszok úgyis ott lesznek, ergo akkor szart minek néznek?
Jönnek itt a franciákkal, hogy milyen jól játszottak. Ugyan már kérem.
A csoportból alig mentek tovább. Volt egy jó meccsük a brazilok ellen, de semmivel sem nyújtottak többet.
Hány gólt is lőttek?
Hol volt a hihetetlen támadószekciójuk?
Kamutizik, meg szerencse. Ennyi volt idén Franciaország.
Zizu aranylabdája ( cipője ) meg egy vicc.
Elismerem, az utóbbi évtized legnagyobb játékosa ( én is nagyon kedvelem ), de ez a díj nem a teljesítményének szólt, hanem az életművének. Egy jó meccs alapján szégyen hogy ő kapta a díjat.
Ha ez így történne mindíg, akkor Maldininek kellett volna kapni az Aranylabdát idén, nem pedig Ronaldinhonak. Ha viszont megkapta volna az olasz, a világsajtó egyből vendettát kiáltott volna.
És ezek után jönnek ide egyesek észt osztani? Talán nézni kellene a focit, nem pedig olvasni róla.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nyc
csendes tag
válasz
királylány
üzenetére
IMHO, azert az nem meglepo, hogy a ''drimtim''-ben abbol a csapatbol van tobb jatekos amelyik nyert.
)
Ja es a 11-est szerintem nagyon begyakoroltak!! Ilyen jol meg egyik csapatot sem lattam loni soha.
Ezek alapjan nem hinnem, hogy tartottak tole... es a masodik felido kozepetol tenyleg nem tettek ennek elkerulesere sok mindent, pedig az elejen megmutattak, hogy tudnanak focizni.
90-es evek vege?
Szerintem Te nem lathattad a 98-as VB-t, a 2000-es EB-rol nem is beszelve.
Anno a 90-es ''bekkelos'' VB utan nyultak bele kicsit a szabalyokba. Ennek is koszonhetoen volt tobb gol 94-tol. Azota viszont megint rajottek, hogy az egyvonalat inkabb meg mostsem intik be (mivel sokkal cikibb egy lesgolt megadni, mint egy nemlest lefujni..) es ha eddig nem tettek nem is fogjak. A kapusok megtanultak kirugni a hazaguritott labdat..
Bar ne legyen igazam, de a kovetekzo EB-n meginkabb a ''bekkelos'' foci fog divni, aztan majd megint jon a sopankodas, mint 90 utan, UEFA-FIFA osszeules majd hoznak megint valami apro szabalymodositast es kezdodik elorol.. -
Fooler89
őstag
válasz
királylány
üzenetére
Ha megnézted a mérkőzést, akkor azt láthattad hogy a 2. félidőtől az Olaszok a mod: saját fél-pályájukon védekeztek! Egyedül Toni nem védekezett, utána a Del piero!
és meg se probáltak nagyon támadni! Pont rugásokon kivűl nem is volt nagyon helyzetük!
[Szerkesztve] -
királylány
csendes tag
Lehet, szídni az olasz focit, de asszem azért az mutat valamit,hogy a dream team-ben többen is vannak olaszok

De sok szakértő lett itt hirtelen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem tudom,kinél olvastam,hogy 11-es taktikára mentek az olaszok.hehe
Az utóbbi nagy eb-ket meg vb-ket a 11-esek miatt vesztették el az olaszok...gondoljatok már bele, szerintem ettől tartottak a legjobban, hogy 11-es párbaj lesz...
különben meg igaz, amit bagyu írt, tképp a 90-es évek végétől inkább védekező foci megy nagy világversenyeken(most nem klubszintről beszélek)
Én nagyon örülök az olaszok győzelmének. És rajtam kívül még sokan, asszem. Most ők a világ legjobbjai.

-
_az
senior tag
bruhaha ezt nem hiszem el

[link] -
deniro2
senior tag
-
AMD Power
titán
Zidane: felkiáltójel helyett kérdőjel
[link] -
-
Agyasima
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
Agyasima
őstag
Materazzi a mészáros, olasz bajnokságban elkövetett ''szerelései'':
[link] -
LOTR
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
tuti összekeverte a francia (Ballon d'or) aranylabdával
a vb gólkirálya kapja az aranycipőt
mod2:
Zidane a vb legjobbja lett, de ez nem aranylabda
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
-
lacafaca
addikt
-
LOTR
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
azért a csoportmeccseken elég jó volt Figo (jobb mint Zidane)
utána sem lehet azt mondani, hogy rosszul játszott
persze volt már jobb formában is -
X@b3e
addikt
Respect Italia

Már nagyon megérdemeltük ezt a 4. csillagot....
-
Lortech
addikt
válasz
tiv61us
üzenetére
Te azt mondod, hogy szarok a csehek! Te vén fasz, te aztán nagyon érthetsz hozzá, a te idődben még nem is volt foci, most meg már biztos csökkentek is az értelmi képességeid. Az a szám gondolom a születési éved. Bezzeg én még csak huszonéves vagyok, szellemi teljesítőképességem csúcsán, és kenem vágom a futballt, hisz még lányom se született.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Teccikérteni.
/remélem senki nem érti félre/ -
Fooler89
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De! Azzal hogy ott volt! Ez egy kis plusz lelkileg, meg segít, írányítja az embereket egy kicsit, stb, stb.
Tiv: nem azt mondom hogy labdát se láttak az Olaszok! Sőt még meg is dicsértem őket mert pl: tudtak simán egyenlíteni! Hanem azt mondom hogy olyan eszközökkel játszottak ami eltőrte a focit!
#2623 ''bocs de a te szintedre nem tudok lemenni'' ez nem sértés!....egyáltalán!
[Szerkesztve] -
Fooler89
őstag
válasz
lacafaca
üzenetére
Mi lenne ha nem sértegettnél????
Sajnos moderálnom kell magam de te neked is azt mondom hogy probáld megérteni ez egy vélemény, ami meg van indokolva!
De most elmagyarázok valamit!
Elmondanád kit érdekel hogy te mit csináltál ennyi évvel ezelőtt? Mert ha te a focit a lányod születésével(vagy mivel
) hozod összefüggésbe akkor már értem miért az Olaszokat szereted! Csak megsúgom hogy azt nem focinak nevezik! -
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hát focizni bizonyára nem......

-
tiv61us
őstag
válasz
Lortech
üzenetére
az nem baj ha nem szereti az olasz es francia focit
semmi gond
azok a megjegyzesek, hogy akik szeretik azok ugatjak a labdarugast az jonehany millio emberi szemelyeskedes, ez nem kellett volna
szerintem
azert ugy nehez komolyan venni valakinek a velemenyet, hogy en ertek hozza, aki az olaszoknak drukkol meg labdat sem latott
csak ennyi a gondom vele
a velemnye , meg az ove, jol tette , hogy leirta, kikivankozott, de most egy olasz drukker johetne, hogy aki nem az olaszoknak drukkol az segghulye a focihoz
na errol beszeltem csak
en a Cseheknek druklkoltam
-
Fooler89
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
''ne mondd már, h szándékosan rúgta kapufára, hogy onnan pattanjon be, marha nagy mákja volt a 11-esnél''
Te szerinted melyik játékos áll úgy oda a kapu elé hogy kapufát lőjjőn?????
Ha nem veszed kötöszködésnek és megprobáltál volna megérteni akkor ezt ugy kellett volna értelmezni, hogy melyik játékos nem bikázta volna a bárhova??? Zidane higattan beemelte! Amihez azért ott kell lenni a cuccon
''képzeld játszottam nagypályán is kispályán is, jelenleg is aktív igazolt labdarúgó vagyok, persze ez nem jelenti azt h értek hozzá, de teljesen nem vagyok fogalmatlan''
erre nem akarok válaszolni mert én nem szeretem a magyar focit!
''az olaszok nem hiszem h 11-esekre játszottak, mivel még sosem nyertek 11-esekkel vb-n, ami azért nagy lelki teher lehet''
ez szerintem gyenge érv! annyi minden hülye összefüggést lehet hozni......
És egyáltalán nincs benne a fociról szó! Mert mi köze van ahhoz hogy 28 évvel ezelőtt nem sikerült az Olaszoknak 11-essel nyerni!
Tudod egy sztár játékos (pl: figo protugália) már azzal emeli a csapatjátékot hogy egyszerűen ott van! -
Lortech
addikt
válasz
tiv61us
üzenetére
Leginkább semmit. Te mit olvastál? Max személytelenkedőnek lehet nevezni, még véletlenül se konkrét személyekre vonatkozott, amit írt. Vagy az olasz válogatottra érzed személyeskedőnek, mert pl említette Cannavaro nevét?
Elmondta az olasz fociról a véleményét, más is elmondhatja az ellenvéleményét, leszarhatja, ignorálhatja, de nem azért vagyunk itt hogy a másik véleményét, meg főleg a személyét fikázzuk egy egyáltalán nem sértő akármilyen tartalmú hsz miatt.
[Szerkesztve] -
lacafaca
addikt
-
Fooler89
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
''Ha a meccs után szavaznak a delegáltak, akkor Cannavaroé lett volna az aranylabda Erről ennyit.'' ezért elitélem a Fifát de ez csak magánvélemény!
A szinészkedés sajnos mindenhol befigyel! De mért nem igazították útba a C. Ronaldo-t hogy ezt a játékot labdával játszák???? Mindig mikor bent volt Centerben, labdához került akkor feldobta magát!!
Így nem lehet gólt rugni!
Talán a Brazilok és a Németek játszották ezen VB-n a legélvezetesebb focit! -
tiv61us
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
azt a haverom is mondta, de abbol percet sem lattam
-
joe69
senior tag
amilyen flame-ek mennek itt, en mar reg zartam volna a topikot
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Fooler89
üzenetére
ne mondd már, h szándékosan rúgta kapufára, hogy onnan pattanjon be, marha nagy mákja volt a 11-esnél
képzeld én már láttam jó focit, sőt mi több az olaszoktól is, meg olasz klubcsapatoktól is
képzeld játszottam nagypályán is kispályán is, jelenleg is aktív igazolt labdarúgó vagyok, persze ez nem jelenti azt h értek hozzá, de teljesen nem vagyok fogalmatlan
nem igazán volt kamu esés az olaszoknál, talán csak az ausszik ellen
már 90 óta kevés gól van és egyre védekezőbbek a csapatok, és nem csak az olasz
az olaszok nem hiszem h 11-esekre játszottak, mivel még sosem nyertek 11-esekkel vb-n, ami azért nagy lelki teher lehet
a brazilok meg valami iszonyatosan tompák voltak a vb-n és Zidane-nak kb az volt az egyetlen jó meccse igaz azon remekelt, de hát 6 meccsen meg gyenge volt vagy közepes, bocs 5-ön mert 1-ről eltiltották
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Integra
üzenetére
ott volt a legtobb esemeny az teny
nekem azert bejott a nemet-argentin
a brazil francia
az angol portugal is
bar en a felet sem lattam a meccseknek
az osszefoglalok pedig ugye masok
nekem a donto is jo volt, volt itt harc, futas helyzet
azt meg mar 20 eve el lehet felejteni, hogy szamba, meg stb
kiegyenlitotdott a mezony vegleg, meg akkor is ha a gyengebbek elestek eleg hamar, de nam adtak olcson a boruket
hat nem tudom nekem jol esett ez a VB
ami bosszantot engem is , a biroi hibak es a tul sok nagyhalal, a ketto mondjuk osszefugg, ha gyengebb a biro akkor konyebben beprobalkozol -
lacafaca
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
de válaszolok.....ekkora badarságot se cáfolni se kommentálni nem lehet, pláne nem vitázni róla.
minden francia drukker most evvel a marhasággal jön. versenyen a cél a győzelem, minden más mellékes. hogy az olasz foci szar lenne? ez az evszázad legbutább kijelentése...most erre mit kéne reagálni?
-
Lortech
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Csak Zidane fejelése miatt lett volna talán Cannavaroé a VB legjobbja cím (nem aranylabda...), anélkül nem. Erről ennyit.. Nem a sportszerűséget szavazták, ha emiatt Cannavaró kapta volna, azt sem tartottam volna igazából jónak. Nem kimondottan örülök, hogy így lett, de nem sajnálom tőle, annak ellenére, hogy elitélem a tettét. Őt magát viszont nem írtam le emiatt, és a játékára emlékezni fogok még sokáig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Fehér Gamer Gép - GIGABYTE B860, Ultra 7 265KF, 16GB DDR4, RX 9060 XT 16GB, DDR5, 500GB SSD, 650W
- Gigabyte AERO X16 1WH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Alienware 17r4 olvass
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)