Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincsó
aktív tag
[link]
Lehet elveszik Zidane-tól a díjat... ezzel semmi bajom csak miért a FIFA???
Ha jól tudom nem a FIFA választotta meg hanem az ujságírók
-
thaler2
senior tag
Üdv mindenkinek. REggel olvastam a magyar tv góréjának kijelentését, miszerint a 2008as eb, és a bajnokok ligáját is az mtv fogja közvetyteni.

-
Vincsó
aktív tag
Most tényleg ezen megy a téma még?

De most komolyan ha a családját stb szídták megértem, lehet én is ezt tettem volna vb döntő ide vb döntő oda.(tudom-tudom... nem profihoz méltó viselkedés.. stb, de ugyanolyan emberek mint mi... csak többet keresnek, még megemlítem, hogy Zizounak a nevelő apja meghalt a Sapnyolország elleni meccs közbe)
Amúgy nem védeni akarom mert tényleg kicsit brutálisan járt el de ez van, csak azt ne mondjátok hogy más még sose csinált ilyet...
A másik meg, hogy ez semmit se von le a karrierjéből mert ettöl függetlenül is az elmult évtizedek egyik legjobb játékosa marad...
Csak azért írtam ezt le mert hetente lehetne felhozni példát ilyenre/hasonló esetre a négy nagy bajnokságból.. mégsincs belőle ekkora cirkusz
Egyébként Zidane melett kiállnak a szponzorai az adidas 2017-íg amely még karrierje elismerésül egy internetes oldalt nyit (www.mercizidane.fr) ami szombattól látogatható. a Danone pedíg 2015-íg, amelynek gyermekeket segítő nagykövete lesz Zizou.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
az a klub a sztárok temetője.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Apollo17hu
üzenetére
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezt hol olvastad?
Csak mert nem vágom, h miért pont fontban akarna fizetni a reál...
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Várható volt ahogy az a gyerek játszott a VBn megérdemli hogy egy nagy csapatbe szerződjön, persze ha akar, és nem tökéletes neki franciaországba.

-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Minek?

-
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem kell sok nekik, hogy meg akarjanak venni valakit.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
öreg hiba..
remélem csak kamu -
Motion_Blur
félisten
Most olvasom, hogy a Real 26 millió fontot adna Ribery-ért

-
Motion_Blur
félisten
válasz
bagyulajuve
üzenetére
-
Chili7
őstag
Emlékeztek , mikor Cantona lerugott stoplissal egy nézőt.

A szemét! Biztos csúnyán beszélt szegény erikkel!
-
Petya25
őstag
Nekem családás volt ez a VB. Mindkét csapat, akinek szurkoltam, csak a 3. helyért játszott, nem is érdekelt már. A döntőből is csak a hosszabítást meg a 11-eseket néztem és a végén kissé kárörvendve néztem a franciák vereségét.
Zizu akármilyen jó játékos is, ilyen megnyilvánulást nem engedhetett volna meg magának. Ha az öltözőben szétrugja Materazzi seggét, akkor egy szavam nem lenne, de milliárdnyi néző, szurkoló, rajongó szeme láttára ilyet tenni kiábrándító volt. VB legjobb játékosa? Hát.... -
XSiGma
aktív tag
nemtudom volt-e már
[link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Fooler89
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jellemző...................................................................

Más: Remélem az MTV-be nem engedik be az összes pisze és beszéd hibás embert!
[Szerkesztve] -
mr.ki
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Csodálkoztam is végig hogy a meccseken tudta türtőztetni magát. Az olasz bajnokikon bizony nem fogja vissza magát.
-
Motion_Blur
félisten
Gattuso örömében felpofozta edzőjét: [link]
''Gattuso egyébként sem az a nyugodt típus, amit edzői még szeretnek is benne. Ugyanez nem mondhat el a feleségéről, akit egyszer azért hagyott helyben egy-két pofonnal, mert nem hagyta őt meccset nézni.''
Ez hülye
-
erdoke
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én nem felejtettem el. AHogy azt se, hogy közben a védő vállát veregette. Biztosan csak barátkozott, nehogy megfejeljék.

-
Safranek
aktív tag
VB aranyköpései :
[link]
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nem valószínű mert a palik - rtl - hungaroring sport rt bermuda háromszög túl erős már..
-
Integra
titán
válasz
fokukac
üzenetére
azt mondták hogy az 08-as eb-ről mindössze 4 meccset fognak átadni a valamelyik sport csatornának mert egy időre esnek. azon viszont meglepődtem hogy a bl meccseket is visszaszerezték a viasattól. bár gyanítom a viasatnak nem hozta meg a kellő nézőszámot azzal, hogy a viasat a nyílt sugárzást megszűntette
-
Integra
titán
na kérem!
mostantól 3 éven át minden bajnokok ligája, eb és valszeg a vb is visszaköltözik az m1-re. -
Egon
nagyúr
Emberek, ha valaha fociztatok _versenyszerűen_ egy bizonyos szint fölött, akkor minden bizonnyal tapasztaltátok volna, hogy szinte nincs olyan meccs, hogy egy-két ''k*rvaanyád'' el ne hangzana (vagy pl. stikában, amikor nincs ott a labda, le ne köpnének). A legtöbb ember felfokozott idegállapotban lép pályára tétmeccsen, és (ahogy az interneten, anonim módon is könnyebben anyáznak szvsz olyanok is, akik szemtől szemben csak nagyon szélsőséges esetben vetemednek ilyenre) inkább az ''elégtétel'' olyan módját választják (vélt vagy valós sérelem megtorlásaként), amit nem torolnak meg a bírók.
Mivel gyakori jelenség, az ilyet meg lehet szokni hamar (a huszadik meccs után már nem szabad ezzel foglalkozni), illetve (ez megintcsak köztudott) úgy kell ''megtorolni'', hogy azért ne állítsanak ki tutira (sok módja van: szándékosan hosszan megtolod a labdát, aztán nyújtott lábbal becsúszás, a lábad térdmagasságban tartva...
fejelésnél könyöklés stb. Ugyanez van, ha alattomosan, szándékosan felrúgnak valakit: általában megfigyelhető, hogy vagy a sértett, vagy a csapattársa előbb-utóbb ''elégtételt vesz'').
Ezek a fenti típusú ''megtorlások'' nagyjából egyidősek a futballtörténelemmel, és (ha tetszik ha nem) a bennfentesek számára erkölcsileg jóval elfogadottabbak, szinte ''stikliszámba mennek'' - míg Zidane megmozdulásán mindenki kivétel nélkül felháborodott (kivéve a nagyon elvakult drukkereket, akik azóta is jól hangzó elméleteket gyártanak a felmentése céljából).
Túl azon, hogy nagyon csúnya mozdulat volt, súlyos sérülést okozhatott volna, simán elképzelhető, hogy ezen ment el a vb-arany: lehet hogy Zidane rúgott volna a büntetőt kihagyó játékos helyett...
Summa summarum: ezen a szinten ilyet világklasszis labdarúgó egyszerűen nem engedhet meg magának (vicc, hogy ennek ellenére megválasztották a legjobbnak). -
-
Face8814
őstag
Igazából azt sem értem miért keverik bele a rasszizmust a VB döntőbe?

Sőt, miért keverik állandóan mindenbe bele a rasszizmust?
Komolyan mondom, már semmit nem lehet tenni, mert rögtön rádakasztják a rasszista jelzőt.
Hihetetlen!
Most majd jön néhány jogvédő iroda és mindenféle petíciókat nyújtanak be, hogy azonnali fővesztés terhe mellett büntessék meg a gonosz rasszista Materazzit.
Ebből jófajta propaganda és marketinghír lesz, majdan a ''perlők'', akik valszeg nem is látták a meccset fürdenek majd a dícsfényben.
Egyre szánalmasabb már ez a média.
Rasszizmus mindíg is volt, és valszeg a gyarló emberi természtből fakadóan, mindíg is lesz.
Na de ez már nagyon off, úgyhogy inkább befejezem, mert a végén még rám is rámakasztanak valami jelzőt!
-
LOTR
addikt
válasz
trassher
üzenetére
én rossz példa lennék, engem nagyon nehéz felidegesíteni
Zidane meg sosem arról volt híres, hogy mindig sportszerűen/szabályosan játszott
viszont Cannavaro védő létére alig szabálytalankodik
az egyik unokatestvéremmel pár hete vagy hónapja történt az eset, jött a beadás szögletről, 2x is elrúgta/fejelte a labdát a csatár elől, a 3-ra állkapcson fejelte a csatár, kapott egy lemezt meg 2-3 csavart, a bíró nem látta, így mehetett tovább az egész
mod:
biztos, nem pedig bisztos
[Szerkesztve] -
trassher
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
na bazzeg arra nem gondolsz hogy nem nyelvhelyességi hanem gépelései hiba??????? mivel napi rendszerességgel látogatom az iskolát ahol ilyeneket is tanítanak + most nem a saját gépem előtt ülök a megszokott billentyűzetemnél
szerk.: hanem helyett megint henemet írtam ma már harmadszor
[Szerkesztve] -
trassher
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
én mivel a franciáknal szurkoltam/szurkolom nem a legjobban eső emlék az bisztos
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
sőt, róla kaptak a franciák 11-est is...
-
Motion_Blur
félisten
Arról mindenki megfeledkezik, hogy Materazzi fejelte az egyenlítő gólt a döntőben?

-
már az oviban sem érdekelte az ovónénit, hogy ki kezdte a verekedést, hanem szétcsapott a gyerkőcök között.
egyébként nem tudom, mire fel ez a hercehurca,
szerintem tök evidens, hogy szidják egymás anyucikáját konfliktusszituációban, meg, hogy beszólnak egymásnak,
ez már 50 éve is így volt.
de majd a Fifa kitalálja jól, hogy szereljenek fel mindenkire mikrofont, esetleg kamerát is, és lehallgatják a játékosokat...
-
Integra
titán
![[kép] [kép]](http://www.cableforum.co.uk/board/images/smilies/redcard.gif)
-
LOTR
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
most volt a híradóban kb 15 perce is ezzel foglalkoztak
a végén még tényelg Materazzi jön ki belőle rosszabbul
kíváncsi lennék, hogy Zidane mit kapott volna ha nem vonul vissza -
trassher
addikt
na szóval most szophatnak. több angol lap egymástól függetlenül ugyanzokat a sorokat adta ki amelyeket leolvastak Materazzi és Zidane szájáról. annyival kezdődött hogy
Zidane: ne rángasd/húzogasd a mezemet. elmegy
Materazzi: csak azt kapod amit megérdemelsz te mocskos arab terrorista.
utána szép fejes
Materazzi tartott egy sajtótájékoztatót amin azt mondta hogy ő egy tanulatlan ember és nem tudja a terrorista szó jelentését. karjában 10 hónapos kislányával akinek utána azt mondta hogy kedves terroristám. na ha tényleg ezt mondta akkor elég kevés volt az a fejes amit kapott, ráadásul az egyik legnagyobb francia rasszizmus elleni társaság pert indít Materazzi ellen. -
JimmyCarrera
csendes tag
Változatok egy témára... Zizou-Materazzi
Materazzi: - Zizou, állítólag kopasz még a fejed búbja is... Megnézhetem?...
Zidane: - Tessék! BUMMM!!!
M: - Zizou, félrenyeltem a rágóm, segíts má'!
Z: - Há' persze... BUMMM!!!
M: - Te, Zizou, megszeretgetem anyádat apád hátán! Mit szólsz hozzá?
Z: - BUMMM!!!
M: - Zizou, hallottad, hogy a vébé ezüst mellé egy hajszárító is jár?
Z: - BUMMM!!!
M: - Meg mersz fejelni?
Z: - Ááá, hülye vagy? Egy VB döntőn?
M: - Na, Buffon és én is 10 millát tettünk arra, hogy megfejelsz. Fele a
tied?
Z: - Télleg? BUMMMM! -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ilyen erővel a holland-portugál pankrációt is külön kéne vizsgálni, különös tekintettel Figó színművész úrra.
-
Azazello-
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
zizu párti vagyok, de valószínü, hogy materazzi egy teljesen hétköznapinak mondható beszólását reagálta túl zidane. különben kétlem, hogy napokig ülne rajta hogy elmondja mit is mondtak neki.. talán várja, hogy elcsdesüljenek a dolgok és utána böki ki, hogy egy ''egyszerű'' káromkodásról volt szó...
-
-
Motion_Blur
félisten
A döntő előtt néztem egy nagyon jó kis elemzést az Eurosport-on. Minden csapatot és minden játékost rangsorba állítottak vagy egy tucat féle szempont alapján (pl: beívelések, passzok, indítások, stb...)
A végleges adatokat nem lehet valahonnan megszerezni dokumentált verzióban? -
RAM
őstag
Zidane Bin Laden nyomdkaiban... [link]

-
Face8814
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
A De Rossis párhuzamod jó.

Valahogy senki sem gondolkodik azon, hogy miért is karatézott egyet a pályán.
Pedig biztos volt rá oka, de az senkit sem érdekelt ( teszem hozzá jogosan ). Én is eltiltottam volna az egész VB-től + még némi pénzbünti. 
Ezzel szemben meg most mindenki Materazzit támadja, és keresei Zizu tettének mibenlétét.
Ki érti ezt?

-
bagyulajuve
addikt
válasz
Fooler89
üzenetére
pont az, hogy a brazilok túl lettek sztárolva, még én is azt hittem ők fognak nyerni
pedig küzdelem és veríték nélkül nincs győzelem és ebből nem sokat mutattak a vb-n, főleg a francia meccsre visszagondolva
és Zidane sztem nem volt a vb legjobbja, mit csinált a brazil meccsen kivül, hát nem sokat, egy-két látványos csel és annyi, meg volt még 2 jó félideje a vb-n
mondjuk az is igaz, hogy más játékosok sem voltak igazán akik kiemelkedtek volna, de mindenképpen voltak Zidane-nál jobbak -
bagyulajuve
addikt
tuti h az olaszoknak azt hajtogatták, hogy macskazabáló digók még se fejeletek le senkit
bár lehet az usa meccsen de rossinak beszóltak és azért könyökölt egyet, őt még se védi senki, pedig mindkettő nagyon súlyos tett volt (de rossit legalább 6 meccsre tiltottam volna el)
azt sem értem h zidane mire vár, miért kell 4-5 napot várni azzal, h bejelentse mit mondott Materazzi, ennyi ideig tart kigondolni valami jó szöveget
itt nem Materazzi volt a bűnös (még akkor sem ha provokálta Zizu-t, hisz aki játszott valaha az tudja, hogy ez így megy), hanem Zidane, hiába próbálja meg bárki is felmenteni
[Szerkesztve] -
Thyb
senior tag
válasz
Fooler89
üzenetére
Szerintem sem Zidane volt a legjobb. Már megbocsáss. Nem láttam minden meccset, de azért a jobbakat és az igéretesebbeket megnéztem. Ha megnézed Zidane azért beállt középre és hátul tényleg csak akkor volt jelen ha az ellenfélből min 7 ott volt a kapu előtt. Ezzel szemben Cannavaro ugy szerelt mint a mókus, mindent leszedett, nagyon kevés labda ment el mellette. Ugyanakkor a támadásokban sokkal nagyobb szerepet vállalt mint Zizu a saját kapuja előtt a védekezésben. Szal nekem nagyon tetszik Zizu játéka, de ez a VB nem az övé.

-
Thyb
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Teljesen mindegy!! Mondhat bárki bármit szóban, erre a tetlegesség NEM ELFOGADOTT VÁLASZLÉPÉS!!! Ilyen alapon ha valaki rosszul néz rád akkor neki lehet menni? Nem. Szóban el lehet hajtani őt is meg a macskazabáló.... rokonságát, de nem lehet tetlegességet eszközölni. Az, hogy valaki ilyen provokációkkal él, amely viszont szerintem ugyancsak nem Fair play el kellene gondolkodni, hogy eltiltást kapjon a nemzetközi játékoktól 1 időre. Amugy simán le tudják szedni hogy mit mondott, ha megvan az arc felvétel, hisz sok süketnéma tud szájról olvasni. Szal az, hogy ez elhangzott az bizonyitható.
-
LOTR
addikt
válasz
Fooler89
üzenetére
a brazilok lehet, hogy hajtottak, de messze alulmúlták önmagukat
ez kb olyan volt, mint az argentin-szerb 6-0 csoportmeccs, az argentinok nem annyira jók voltak, hanem a szerbek hihetetlenül rosszak
Zidane jól játszott összesen kb 2 meccsen -ezzel szemben Cannavaro végig (7 meccs)- ha nem jelenti be a visszavonulását nem ő nyeri el az aranylabdát
ja, és azt kifelejtettem, hogy a tettlegesség bármilyen szóban elkövetett sértésnél súlyosabb szerintem
[Szerkesztve] -
Face8814
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Figyeljétek meg Materazziból még bűnbak lesz. Eljön az a pillanat, mikor ő fog Zizu bocsánatáért esedezni.
Hihetetlen, hogy valakiknek mindent lehet.
-
Fooler89
őstag
''Egyébként ha láttad volna a VB-t ( nem nézni ) akkor emlékezhetnél olyan meccsekre is mint pl. Franciaország-Svájc v Dél Korea-Franciaország,ennyit erről''
ki mondta hogy nekem a Francia foci a kedvencem??? én azt mondtam hogy sokkal élvezetesebb volt az ő játékuk az Olaszoknál! Ha lehet egyáltanál élvezni! (na jó egy kivétel azért lehetett)
''Totti,Zambrotta,Gattuso sérülése'' és???? egy-két sérűlés ilyen nagy dolog??? Azt hiszed másoknál ez nem történik meg!..De megtörténik.....nem hiszem hogy ezek nagy dolgok!...ha egy ilyenért kiesik egy válogatott akkor ki kell esnie! Én Angol drukker vagyok, de az mondom hogy úgy játszottak hogy az nem volt elég a továbbjutáshoz!(náluk is volt sérülés) Bár a Portugálok se érdemelték meg! Viszont kettő egyszerre nem eshet ki!
Brazilok meg azt hiszed nem hajtottak??? Vagy ők inkább nem is akarták megnyerni a vb-t??? Egy ilyen profi válogatottba, ahol nem csak sztárólják a játékosokat hanem tudnak is, abba hol tünik fel hogy van egy sérült??? Én úgy gondolom hogy Emersonnal se tudtak volna mit csinálni! De ez soha nem derül ki, az viszont látszott hogy nagyon tudnak a Brazilok, nagyon akartak, de nem sikerült!
Zidane simán a VB legjobbja! Azt hogy valakit lefejelt meg azt, hogy valaki szépen és hatékonyan segítette a csapatátt, külön kell választani! És csak akkor érdemli a VB legjobbját!
Én míg nem hallotam Zidane meséjét addig nem döntöm el hogy elítéljem vagy ne!
[Szerkesztve] -
Materazzi szavainak teljes ellenkezőjét állítja a BBC rádióállomás, amelyik Jessica Rees jeltolmácsot kérdezte, aki szerint az ''egy terrorista kurva fia vagy'' mondat hangzott el. A BBC's Ten O'Clock News pedig azt bizonyította be, hogy a ''legyen csúnya a halálod és az egész családodé, baszd meg magad'' kiáltással zárta a párbeszédet a védő.
hogy ezt honnan tudják??
úgy ír erről az összes újság, mintha ténykérdés lenne, és mintha rájuk tartozna. -
mr.ki
aktív tag
válasz
Fooler89
üzenetére
''Tudjátok az eddig (akikel én beszéltem) és ebből akiknek tetszett az olasz foci, azok soha életükbe nem nyúltak focilabdához''- ja igen, pl. én soha életemben nem fociztam heti 10 órát legalább.
''Egyszer hallotam valahol hogy azt mondták hogy az olaszok eredmény orientált ''focit'' játszanak!! Na előszőr is, én nem nevezném focinak!'' - már megbocsáss,de szerinted csak dél amerikai stílus létezik
( nekem meg az nem tetszik ha ész nélkül rohangálnak pl Liberta Dores ,legalábbis nekem nem tetszik annyira). Egyébként ha láttad volna a VB-t ( nem nézni ) akkor emlékezhetnél olyan meccsekre is mint pl. Franciaország-Svájc v Dél Korea-Franciaország,ennyit erről 
'' A döntöig meg ahogy eljutottak az nagyon könnyed volt''- nem tudom hogy ismered-e egyáltalán most az olaszok botrányát és szerencsétlenségeiket ( Totti,Zambrotta,Gattuso sérülése)
'' És csak azért szurkoltam inkább a Franciáknak mert amit a Brazilok ellen megcsináltak az valami hihettetlen volt és ez a Zidane amiket megcsinált az valami káprázatos volt''- ismered a brazilokat?,akkor láthattad,hogy ahhoz,amit a franciák csináltak,kellettek a brazilok is, nameg Emerson sérülése és hiánya erről a meccsről. Egyébként tényleg szép volt,meg kell hagyni. Zidane is csak a brazilok ellen tudott igazán villogni + a döntő 2. félidejében,de ez 6 meccs alatt nagyon kevés szvsz ( ő lett a VB legjobbja? LOL
) -
-
X@b3e
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Ja, és Csodazidán azért fejelte meg, mert a pályafutása során micsoda egy ámokfutó volt ez az olasz külyök.
Hagyjuk már! Neked kellene a legjobban tudnod, hogy ez flame, a topichoz semmi köze és akár ki is szedhetnéd az ilyen commenteket, hogy ne legyen össznépi gyűlölködés a két oldal közt. Tudod is, csak hasonló a véleményed az üggyel szvsz, de így lassan értelmetlen lesz ez a topic így...Mindenki gondoljon amit akar, de az értelmetlen szólogatásnak semmi értelme, lassan NS fórum szinten mennek itt a dolgok.
Sajnos Zidane tettére nem lehet mentséget találni, még ha esetleg sanyarú gyermekkora is volt. Viszont ő is sokszoros visszaeső, támadó létére 12 piros lap nem csekélység...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Subaru topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- World of Tanks - MMO
- Synology NAS
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Macska topik
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://sgtagok.srv.hu/pictures/pix_1152642762.gif)