Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
Az hihetetlen volt ami Ricardo művelt.Nem tudom hogy gyinálja,de az a lényeg hogy megcsinálta.Én a Portugáloknak szurkoltam,de az ta kiállítást nem értettem hogy miért volt.Mondjuk jó lett volna ha nincs za a kiállítás mert akkor talán jóbb meccset láthattunk volna mert lettek volna gólok sztem mind a 2 oldalon.Ez a mecs annyira nem tetszett csak a vége de za nagyon
XSIGma Nem nem,Portugália nagyon is jó.Eddig is szerettem őket meg szurkoltam nekik,de a hollandok utáni,és most ez a mecss miatt sokkal jobban szurkolok nekik.
szállíto legkozelebb nem rakj annyi smylet.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Sajnálom az angolokat.
A portugáloknak végig szerencséjük volt, a hollandok ellen is, most meg pláne.
Jogtalan kiállitás után, büntetőpárbajnak. Nekem ők a legkevésbé szimpatikus csapat, némely játékosra ránézek és rosszul vagyok (pl C. ronaldo, figo, deco, maniche, ricardo) -
Safranek
aktív tag
Szerintem lebontják Gelsenkirchent....
-
Face8814
őstag
Összességében azt kell hogy mondjam, nem csak az angolok voltak szánalmasak ezen a meccsen, hanem a portugálok is.
Sőt továbbmegyek. Ez a VB az eddigi legszarabb focitorna amit láttam életemben.
Hihetetlen milyen gyenge szinvonalú meccsek voltak eddig.
( A 2000-es EB eddig viszi nálam a pálmát de nagyon. Óriási torna volt fantasztikus meccsekkel!
) Tele van a mezőny oda nem illő csapatokkal
, kritikán aluli bírókkal
, egy halom színésszel
, és holtfáradt sztárokkal. 
Egy dolog élteti bennem a reményt még, az hogy a csapatom akiknek már 16 éve szorítok még versenyben vannak.
-
KrAt
veterán
Hát a meccs nem volt a legjobb, de a portugáloknak drukkoltam, így örülök is

Bár a 11-est nem akartam, jobban örültem volna, ha a rendes játékidőben eldől a téma
-
mr.ki
aktív tag
Nyertek a portugálok, aminek örülök, de ez valami bűn szar meccs volt.

Akárki akármit mond,eddig egy olasz meccs sem volt annyira szar, mint amit pl. az angolok meccsei -
paramparya
őstag

Bye-bye England!
-
Kicker
őstag
ez katasztrófa
ma valakit megölök... ha a buznya brazilok is nyernek akkor meg végképp, holnap a kékfény velem nyit!!!
ilyen bírot, mire állította ki malacfiut???? mer beszolt? ennyi erővel 5 embert kiszorhatott volna... ja és Carvalho volt szabálytalan... tizikről meg ne is beszéljünk... nem tudják belőni? mi a faszomat gyakoroltak ezen? hogy kell a kapust kilőni...
büdös picsába
franciák és az olaszok reményeim...
[Szerkesztve] -
törölt tag
Legalább bebizonyították a portugálok hogy még a legkülönb nációnál is feljebb állnak.

-
szállitó
senior tag
PORTUGÁLOK HULLADÉKOK VOLTAK AZ ANGOLOK IS AZ EGÉSZ VB ALATT DE RICARDO 3 11EST KIFOGOT BRAVO
-
chicken
senior tag
sajnálom az angolokat
de ez már a bénaság netovábbja
-
prmcsk
addikt
Büntetőket így rúgni utoljára megye II.-ben láttam.
Már ifi koromban az elsőszámú szabály volt, hogy büntetőt a kapuszél felé, félmagasan
rúgunk, vagy kicsivel félmagas fölé. -
Scream007
őstag
Hát tényleg szégyen amugy, volt több mint 1 félidejük emberelőnybe és csak erre futotta....de azé örülök neki

-
Eagl3
veterán
Naszóval... mosmár jöhet a Brazil drukk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
he7edik.
addikt
15-20-20 év múlva emlékezünk erre?????
most felejtem el ezt a sz@rt -
szállitó
senior tag
RICARDO A KIRÁLY

-
GeorgeBerger
tag
EZAAAAAAAAAAAAZZZ!
-
deadguy
aktív tag
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
Skipp
senior tag
Mondtam, hogy gond lesz a kapu eltalálásával. Csodálatos tizenegyes volt Petit-é és Vianáé is.
Gerrard alul tudta múlni Lampardot. Méltó befejezése lesz ez a vébéjüknek.
Carragher minden várakozásomat elrúgta sípszó előtt, majd a sárgalap után a kapusba lőtte. Csodálatos, a walesi bárdok lantjára illő tizenegyespárbaj.
El kéne törölni a 11es rúgást? És akkor mikor találnának be? Így se nagyon megy...
-
XSiGma
aktív tag

hollandok,angolok...fákkk portugália

-
.:Richie:.
tag
Igggen. Ez a Ricardo nagy volt... Portugália benn van a 4között

[Szerkesztve] -
BLiNk3r
senior tag
bazzzzzze
hogy lehet ilyen szarul 11-eseket lőni?
bár ez már tutira az utolsó győzelmük volt a portugáloknak ezen a vb-n
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
és 1 bal pipa....
Yeeeee....
-
Scream007
őstag
most áll le a szívem.....

-
LOTR
addikt
Ricardo rulz
yeaaaaaaaaahhhhh
[Szerkesztve] -
XSiGma
aktív tag
oooo bazdmeg

-
Face8814
őstag
A góliszony itt is tart!
Szánalom, hogy még az angolok igy sem tudnak gólt lőni!
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
így 11eseket rúgni

-
Skipp
senior tag
Gerrard is kihagyta, mint Lampard. Ezek tényleg szívják egymás elől az erőt...
-
AMD Power
titán
Ezt nem hiszem el!!

-
BLiNk3r
senior tag
azakemény.
mik vannak itt?
-
XSiGma
aktív tag
úgyvan

-
LOTR
addikt
újabb pészmékerem romlott el

Viana, Petit
[Szerkesztve] -
tag
ooooooo, kapufa

-
AMD Power
titán
Lampard megint elbaszta*????
-
nRu3
addikt
remélem áll ronaldo kihadgya a büntetőt
-
tag
Hajrá portugalok!! Na kássuk akkor a 11-eseket...
-
''Ha az én csapattársam lenne, inkább lelökdösném a pályáról, legyünk inkább kilencen'' - dühöng mellettem az agyinfarktusából lábadozó angol szurkoló. Röhögjenek hangosan velünk!
-
LOTR
addikt
most pészmékert cserélek asszem
-
lesaux
veterán
A mérkőzés egyetlen poztívuma, hogy legalább az egyik csapat kiesik.
Hehe, ez igaz!
-
Face8814
őstag
Jönnek a tizik!
Még jó hogy Becks nincs a pályán!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hajrá angolok! -
deadguy
aktív tag
Mi lesz itt....... úristen!!!!
-
It is just before the England v Brazil match. Ronaldinho goes into the Brazilian changing room to find all his teammates looking a bit glum.
''What's up?'' he asks. ''Well, we're having trouble getting motivated for this game. We know it's important but it's only England. They're sh*te and we can't be bothered.'' Ronaldinho looks at them and says, ''Well, I reckon I can beat them by myself-you lads go down the pub.'' So Ronaldinho goes out to play England by himself and the rest of the Brazilian team go off for a few jars. After a few pints they wonder how the game is going, so they get the landlord to put the teletext on. A big cheer goes up as the screen reads ''Brazil 1 - England 0 (Ronaldinho 10 minutes)''. He is beating England all by himself! Anyway, a few pints later and the game is forgotten until someone remembers, ''It must be full time now, let's see how he got on.'' They put the teletext on. ''Result from the Stadium 'Brazil 1 (Ronaldinho 10 minutes) - England 1 (Lampard 89 minutes).'' They can't believe it; he has single-handedly got a draw against England!! They rush back to the Stadium to congratulate Ronaldinho. They find him in the dressing room, still in his gear, sitting with his head in his hands. He refuses to look at them. ''I've let you down, I've let you down.''
''Don't be daft, you got a draw against England, all by yourself. And they only scored at the very, very end!''
''No, no, I have, I've let you down... I got sent off after 12 minutes.''
-
A mérkőzés a Gyirmót-Paks rangadó legszebb pillanatait idézi. A portugálok továbbjutása is vicc lenne. Rettenetes góliszonytól szenvedő szimuláns banda.
-
BLiNk3r
senior tag
nagyon úgy néz ki itt is 11-esek lesznek.
-
ez a crouch olyan béna, hogy az hihetetlen.
úgy mozog, mint egy bádogember. -
AMD Power
titán
Hajrá England!!

-
Skipp
senior tag
Kedves nézőink! Most átkapcsolunk a Forma-1 időmérő edzésére, mert ez unalmas!

-
BLiNk3r
senior tag
-
Scream007
őstag
Ezek a 8as döntős meccsek eddig pocsékok fos mind

-
he7edik.
addikt
Ha-hó van még valaki ébren

-
Face8814
őstag
Hát jöhet 2*15 perc további kínszenvedés!

-
joe69
senior tag
portugalok meg emberelonyben sem csinalnak semmit
-
BLiNk3r
senior tag
ollé, ismét egy gólzáporos mérkőzés.
vajon mit hoz a hosszabbítás? -
BLiNk3r
senior tag

Ezt nem hiszem el.
Nem a kisujjamból szoptam ki, hogy a FIFA azért nem bírálta felül az esetet, mert Figo megkapta érte a bütetést, hanem mert _így történt_.
Nem azért, mert nem volt komoly a fejelés, nem is azért mert Mari néni közbenjárt az érdekükben, hanem mert a FIFA ezt mondta.
Hogy írjam még le, hogy megértsd?
-
he7edik.
addikt
Sajnos a VB-n is meglátszik hogy milyen brutális igénybevételnek vannak kitéve a játékosok az europai élbajnokságokba ill. a BL-be (kivéve a szánalmas német bajnokságot nem véletlen hogy a németek úgy ahogy bírják)
-
-
Skipp
senior tag
Ez súrolja kegyetlenül a francia-svájci meccset, ha még lesz hosszabítás is ilyen unalommal fűszerezve, akkor alulról súrolja...
Mod: Sőt, tuti alulról már most, mert ez negyedddöntő, az meg egy szaros csoportmeccs volt.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Eagl3
veterán
Hajdu: '' Hát neme gy szép meccs, de még 1 szép gól lehet... vagy kettő. ááhh inkább 1, azzal is beérném ''
Gondolom csak ne kelljen még 30percet közvetítenie ezt a meccset
-
Eagl3
veterán
Mingyá leis rugja a fetrengő csapattársát

-
Eagl3
veterán
Ez még egy gyakorló meccsnek is szánalmas lenne.
-
chop
őstag
Egyebkent ez a VB ugy troger, ahogy van. A nyitomeccsen meg biztam benne, hogy lesz valami, mert az nagyon jo volt, aztan hatha az egyenes kieseses rendszerben megemberelik magukat a fiuk, de nem. Eddig kb. 5 jo meccs volt. Ennyi. Egy VB-n ez szegyen es gyalazat.
Mindegyik csapat egy golra jatszik, aztan meg bekkelgetnek. (Ezuton is: koszonjuk, Jose!)
Lehet, hogy ki kene talalni valami uj jatekot?
-
BLiNk3r
senior tag
Ezt rosszul tudod.
A FIFA vissza sem nézte az esetet, mivel Figo kapott érte büntetést (a sárga lapot ugye), így tárgytalan a dolog. Most mondták be meccs előtt bajdövéj
Mellesleg ez a példa jól szemlélteti a két szabálytalanság és a következményei közti óriási különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Thermalright Assassin X 120 V2
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sőt továbbmegyek. Ez a VB az eddigi legszarabb focitorna amit láttam életemben.
) Tele van a mezőny oda nem illő csapatokkal 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)