Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Face8814
őstag
Igazából azt sem értem miért keverik bele a rasszizmust a VB döntőbe?

Sőt, miért keverik állandóan mindenbe bele a rasszizmust?
Komolyan mondom, már semmit nem lehet tenni, mert rögtön rádakasztják a rasszista jelzőt.
Hihetetlen!
Most majd jön néhány jogvédő iroda és mindenféle petíciókat nyújtanak be, hogy azonnali fővesztés terhe mellett büntessék meg a gonosz rasszista Materazzit.
Ebből jófajta propaganda és marketinghír lesz, majdan a ''perlők'', akik valszeg nem is látták a meccset fürdenek majd a dícsfényben.
Egyre szánalmasabb már ez a média.
Rasszizmus mindíg is volt, és valszeg a gyarló emberi természtből fakadóan, mindíg is lesz.
Na de ez már nagyon off, úgyhogy inkább befejezem, mert a végén még rám is rámakasztanak valami jelzőt!
-
Face8814
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
A De Rossis párhuzamod jó.

Valahogy senki sem gondolkodik azon, hogy miért is karatézott egyet a pályán.
Pedig biztos volt rá oka, de az senkit sem érdekelt ( teszem hozzá jogosan ). Én is eltiltottam volna az egész VB-től + még némi pénzbünti. 
Ezzel szemben meg most mindenki Materazzit támadja, és keresei Zizu tettének mibenlétét.
Ki érti ezt?

-
Face8814
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Figyeljétek meg Materazziból még bűnbak lesz. Eljön az a pillanat, mikor ő fog Zizu bocsánatáért esedezni.
Hihetetlen, hogy valakiknek mindent lehet.
-
Face8814
őstag
válasz
deniro2
üzenetére
Nem, ne válaszolj, mert részemről 4 évig vége a focinak
Ez is azt mutatja, hogy 4 évente 1 hónapig nézed a focit, és már rögtön azt hiszed neked van igazad.
Látszik, hogy nagyon nagy ismeretekkel bírsz labdarúgás témakörben, és próbálod oltani itt az embereket, mindenféle kacsa cikkre hivatkozva.
Megint csak az előző hosszabb monológom utolsó mondata jut eszembe, ami rád ezek szerint hatványozottan is igaz!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Face8814
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Vannak vagy tizen!

-
Face8814
őstag
Hihetetlen ami itt megy.
Vagyis pontosítok. Ami a különféle fórumokban megy. 
A kezdeti sokk után előbujtak barlangjaikból az olaszokat zsigerből utáló, anitfocit kiálltó ellendrukkerek, és próbálják megmagyarázni, hogy Materazzi, mekkora egy szemét volt, hogy Zidan fejének az útjába állt.
Jönnek az évek óta begyakorolt és agyonszajkózott dogmákkal, miszerint olaszország = a megtestesült antifocival.
Az senkit nem érdekel, hogy ez már rég nincs így. Ezek az emberek nem néznek BL, vagy bajnoki meccseket, ezek az emberek kiragadnak egy viszonylag gyenge meccset ( esetleg egy balul sikerült tornát ) és máris jönnek az észt osztani.
Viszont az már nem érdekli őket, hogy pl a Milan a Barca mellett a legtámadóbb focit játsza évek óta. Az nem érdekli őket, hogy az olasz csapatok évek óta ott vannak a kupaküzdelmek végső elszámolásánál. Az nem érdekli őket, hogy az olasz bajnokikon lövik a legtöbb gólt.
Őket csak az érdekli, hogy az olasz foci szar. Unalmas. ''Színészes''. Alattomos. Nézhetetlen.
Ha ezek igazak lennének, akkor meg nem értem miért bámulják a tv-n a mérkőzéseket, mert a végén az olaszok úgyis ott lesznek, ergo akkor szart minek néznek?
Jönnek itt a franciákkal, hogy milyen jól játszottak. Ugyan már kérem.
A csoportból alig mentek tovább. Volt egy jó meccsük a brazilok ellen, de semmivel sem nyújtottak többet.
Hány gólt is lőttek?
Hol volt a hihetetlen támadószekciójuk?
Kamutizik, meg szerencse. Ennyi volt idén Franciaország.
Zizu aranylabdája ( cipője ) meg egy vicc.
Elismerem, az utóbbi évtized legnagyobb játékosa ( én is nagyon kedvelem ), de ez a díj nem a teljesítményének szólt, hanem az életművének. Egy jó meccs alapján szégyen hogy ő kapta a díjat.
Ha ez így történne mindíg, akkor Maldininek kellett volna kapni az Aranylabdát idén, nem pedig Ronaldinhonak. Ha viszont megkapta volna az olasz, a világsajtó egyből vendettát kiáltott volna.
És ezek után jönnek ide egyesek észt osztani? Talán nézni kellene a focit, nem pedig olvasni róla.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Face8814
őstag
válasz
Retro11
üzenetére
A provokáció egy meccsen mindenapos.
Ez nem mentesít. 
Jelen esetben meg Materazzit kevésbé érheti kritika. Nem etikus amit csinált, de a mai fociban a focisták 99%-ban húzzák, provokálják egymást. Ez benne van a mai labdarúgásban sajnos.
E miatt szerintem Materazzi nem tehető felelőssé. Nem tartozik a kedvenceim közé, de most igazából nem ő hibázott! -
Face8814
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az a baj, hogy ez már évek óta divat sajnos!

Mindegy, ez nem teljesen ide tartozik, viszont aki ilyeneket talál ki az íróasztal mögül, annak biztos elrejtenék egy ''bummot'' a gatyójában!
Pompi! Egyetértek veled!
[Szerkesztve] -
Face8814
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Istenem!
Hogy már ide is belekevereik egyesek a terorristákat!
Komolyan mondom szánalom amit egyes nyugati médiák csinálnak.
Valaki tüsszent egyet,és máris kiderül bomba volt a zsepibe! Sőt. Azon se lepődnék meg, ha kiderülni Materazzi azt mondta Zizunak, hogy ő Bin Laden álruhában!
Szánalom.
-
Face8814
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy az átvételekor fog e történni valami ''furcsaság''?

-
Face8814
őstag
IIIIIIGGGGGGGGGGGGGEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNN

-
Face8814
őstag
Félek bukja a csapatom ezt a VB döntőt.
Soha nem nyertek tizikkel, és féltem most is őket.
Na de lássuk!
-
Face8814
őstag
Iggggeeeennnn!

-
Face8814
őstag
Hát ez hihetetlen.
Ha ezzel nyernek a franciák beszarok de nagyon! -
Face8814
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kaka marad nálunk ( Milan ) 2011-ig ( remélhetőleg ) a most aláírt szerződese alapján.
Buffon jön hozzánk ( Milan )
, ha a Juvet száműzik valamely alsóbb osztályba.
CRonaldo esélyes nagyon hogy a Margithoz megy, Robbenről meg fogalmam sincs.
-
Face8814
őstag
IGEEEEEEEEENNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
-
Face8814
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Hát azt azért nem mondanám, hogy szép volt fiúk.
Sőt elég csúnyácska teljesítmény volt tőlük ez a VB. 
Mindazonálltal mivel jó néhány játékosuknak nagy rajongója vagyok
, szorítani fogok nekik a jövőben is. Remélem egyszer majdcsak kijön a lépés nekik.
De azért Forza Italia!
-
Face8814
őstag
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
Szerintem meg nem kéne 11-esre játszani, hanem a rendes játékidőben meg kéne nyerni a meccset, és akkor nem lenne gond!
-
Face8814
őstag
Összességében azt kell hogy mondjam, nem csak az angolok voltak szánalmasak ezen a meccsen, hanem a portugálok is.
Sőt továbbmegyek. Ez a VB az eddigi legszarabb focitorna amit láttam életemben.
Hihetetlen milyen gyenge szinvonalú meccsek voltak eddig.
( A 2000-es EB eddig viszi nálam a pálmát de nagyon. Óriási torna volt fantasztikus meccsekkel!
) Tele van a mezőny oda nem illő csapatokkal
, kritikán aluli bírókkal
, egy halom színésszel
, és holtfáradt sztárokkal. 
Egy dolog élteti bennem a reményt még, az hogy a csapatom akiknek már 16 éve szorítok még versenyben vannak.
-
Face8814
őstag
A góliszony itt is tart!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szánalom, hogy még az angolok igy sem tudnak gólt lőni!
[Szerkesztve] -
Face8814
őstag
Jönnek a tizik!
Még jó hogy Becks nincs a pályán!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hajrá angolok! -
Face8814
őstag
Hát jöhet 2*15 perc további kínszenvedés!

-
Face8814
őstag
A Ronaldo gyerek mit össze szinészkedett az előbb.

-
Face8814
őstag
Ez nem volt szándékos.
Közel sem ért pirosat. 
-
Face8814
őstag
Miért hozták le Beckset? Most amikor a kamera mutatta kissé mintha sirdogált volna. Hajdú B. nem mondott semmit erről?
-
Face8814
őstag
Hát eddig ez a meccs is hozza a VB szinvonalát.

Mondhatni pocsék találkozó eddig. Remélem a következő félidő jobb lesz!
-
Face8814
őstag
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a mérkőzés előtt miről beszél Figo, illetve tegnap Sorin?
Csak hang nélkül tudom nézni melóhelyen a meccseket ( ez bizony néha előny
), és érdekelne hogy mit is mondanak. -
Face8814
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
És miért nem lehet Pipot berakni a csapatba?

Egy formán kívüli Milanost jatszat Lippi, egy csúcsformában lévőt meg nem.
-
Face8814
őstag
Eddig jól alakul a meccs.
Csak maradjon is így! -
Face8814
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Szívemből beszélsz.

Max annyi eltérést részesítenék előnybe, ha esetleg nem portugál, hanem angol lenne az olaszok ellenfele a döntőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Saab, Volvo topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valahogy csak Materazzi múltját piszkálgatják. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagyis pontosítok. Ami a különféle fórumokban megy.