Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
Gallas nyilatkozata:
''Nem tudom, mit mondott Zidane-nak, tőle kellene megkérdezni. Ő azonban eltűnt, talán azért, mert bűntudata van, hogy valami rosszat tett.” -
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen
Én sajnálom mert egy legendás pályafutásnak lett csúnya vége, (természetesen az ő hibájából, de attól még sajnálhatom, gondolom
)
Tényleg valakinek nincs eladó Zidane meze?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Krinya
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem nem mondott ilyet, de nem akarok én itt más védelmére kellni, egész egyszerüen nézzétek meg a videót, írjátok le, hogy ja, ő is gecó, zidán is. De nem kell ez a stílus.
Foci sport, gólra játszák, szivem szerint az összes direkt sérülést okozó játékost leküldeném a pályáról, az ilyennek nem füvön van a helye.
Ugyanúgy mint zidan. Nekem is furcsa volt, hogy pont ő, a nagyöreg, biztos nem először szidták az anyját, vagy a kopasz fejét.
De kérem, hogy ne a usert támadjuk, csak linkelt.
Lehet nekem esni, szidni, úgysem olvasom a topicot, inkább focizom.
Jó eszmecserét! -
geot
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Röhej.

Én ilyet nem mondtam.
De nem vagyok erre kíváncsi, további jó szórakozást! Jobb a békesség.
[Szerkesztve] -
El se tudod képzelni, hogy megvettek 1-2 játékvezetőt, akik a megfelelő gólokat megadják, vagy nem adják meg, esetleg a megfelelő piros lapokat kiosztják, vagy éppen nem osztják ki, ugyi? Merthogy a mostani bundabotrány erről szól, nem másról... de ne nekem hidd el, hanem olvasd el az Interneten mindenfelé megtalálható cikkeket, vagy nézd + a Sport2-n a Juve-botrány c. összeállítást...
-
geot
csendes tag
Nem írom le többször, hogy szerintem sem mentség.
''Az pedig, hogy belinkelsz ide egy videót, hogy lássuk Materazzi megnyilvánulásait nem valtoztat a dolgon... nem azért büntette meg Zidane Materazzit, mert a félidőben megnézte ezt az összeállítást... meg hát az önbíráskodás ugye...''
Egyáltalán nem erről volt szó.
Szerinted én ezt gondolom? Valószínűleg ennyire én sem vagyok hülye.
Bemásoltam egy cikket és egy videót, ami a cikkhez tartozott...
Nem vagyok nagy foci-fanatikus, csak gondoltam, itt helye van ennek az idézetnek.
Tévedtem. -
bagyulajuve
addikt
a lényeg, h most az olaszok nyertek, de négy év múlva fel kell majd kötniük a gatyájukat, mert az u19-es és u17-es válogatottunk addig felcseperedik és abból VB győztes csapatunk lesz, Geraval, Királlyal kiegészítve

-
Pompi
nagyúr
''Ez nem mentség, de talán más megvilágításba kerül a dolog.''
Számomra nem került más megvilágításba a dolog.
Amit csinált egyszerüen arra nincs mentség!!!
Ez a nevetve szidod az anyját duma benne van a pakliban, ezt Zidane is tudta elég rég benne van már a buliban ő is, egyszerüen ezzel nem lehet magyarázni ami történt, akár mit is mondtak neki!
Az pedig, hogy belinkelsz ide egy videót, hogy lássuk Materazzi megnyilvánulásait nem valtoztat a dolgon... nem azért büntette meg Zidane Materazzit, mert a félidőben megnézte ezt az összeállítást... meg hát az önbíráskodás ugye...
Másrészt erről a videóról... tény, hogy vannak benne durva megnyilvánulások nem vitatom, gondolom egyikért másikért meg is kapta a méltó büntetését A BÍRÓTÓL, de annyit azért hozzátennék, hogy ebben az összeállításban levő jelentekben egytől egyik a labdáért ment a harc, nem úgy mint a tegnap esti Zidane búcsújelenetben, ezért a videó egyik jelente sem hasonlítható össze azzal ami tegnap történt!
[Szerkesztve] -
WillChi
őstag
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
Ha a pályán ütik-vágják-anyázzák egymást a játékosok, legalább mi itt a PH!-n ne tegyük ezt!!!

Patrick: Ez Neked is szólt... Peace!
[Szerkesztve] -
geot
csendes tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Írtam, hogy nem mentség. Sőt azt is, hogy nem foglalok állást a témában.

Biztos mindig megy az anyázás - persze nem mindegy, milyen formában. Csak érdekességképp' másoltam be a cikk egy rövid részletét.
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
Huha, de kemény vagy...sztem opedig semmit nem tudsz...annyit én is tudok, amit a szennylapok megírnak, meg amit a TV-ben leadnak...okoska...
-
bagyulajuve
addikt
igen ez így van, de akkor minden meccsen csak egymást fejelnék le a játékosok és átmenne K1-be a foci, akármit mondott Materazzi, akkor se lett volna szabad így begőzőlnie, erre nincs mentség, ezen nincs mit magyarázni
ja és majdnem minden védőről lehet egy ilyet összeállítani, és itt pont arról van szó, h nem Materazzi volt szabálytalan -
geot
csendes tag
Sziasztok!
Nem áll szándékomban véleményt mondani, de nem árt, ha megnézzük az érem másik oldalát is...
Az index cikkéből:
'' A nap hülyegyereke (és visszavonulása): Zinedine Zidane (Franciaország, Real Madrid)
Tényleg zseni ez a Zidane, méghozzá az őrült fajtából. Szinte egyedül vitte tovább a franciákat a spanyolok és különösen a brazilok ellen, a döntőben pedig belefejelt Marco Materazzi mellkasába. Mielőtt mi, földi halandók pálcát törnénk egy félisten fölött, azért ne felejtsük el, hogy a sunyi Materazzi mosolyogva osztotta az élete utolsó tétmeccsét játszó Zidane-t. Ezt már a serdülő kettőben tanítják, az ellenfél legjobb játékosának vigyorogva szídd az anyját, nyújtsd a kezed, miközben könnyű halált kívánsz neki, becsüld le férfiasságát és simogasd a fejét, hogy a bíró lássa, mennyire sportszerű vagy. (A franciák visszavágása egy videó Materazzi legbrutálisabb megmozdulásaiból>>>) ''
És a videó:
[link]
Ez nem mentség, de talán más megvilágításba kerül a dolog. -
bagyulajuve
addikt
-
Patrick
addikt
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
Hehehe, mit tudsz te rólunk!
Semmit 
-
-
-
''Azzurro, magyarul azt jelenti: mindig kék fent az ééééég....!!! Lálálá...!!!''
Forza Italia, Forza Milan!
Zidane egy hatalmas pályafutást tett tönkre a ''fejesével'', bárhogy is provokálták... ráadásul nem az első ilyen kiállítása volt. Neki, mint profinak, nem szabadott volna felülnie ennek...
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Vki nagyon fáradt volt
[link]
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Majdnem elhánytam magam,úgy fájt a fejem a végére, de azért végignéztem és örültem is a végén.
Zidane-t nagyon szeretem mondjuk, de nagyon csúnya volt, amit csinált, persze fene tudja Materazzi mit mondogatott neki, mert az látszott, hogy végig dumál neki, de akkor sem szabadott volna így elszállni...na mind1 mostmár.
Azért összeségében örülök, hogy az olaszok nyertek.
-
vcsabesz
tag
Nincs fenn valahol Zidane ''fejese''?
-
busman
veterán
Na azért az olaszokat sem kell félteni,az egész csapat benne van a bundabotrányban.
Mehetnek harmadosztályba..... -
királylány
csendes tag
Hát,fiúk,megint szétszurkoltam az agyam!!!És nagyon örültem az olaszok sikerének.
Érdeklődve figyelem és olvasom a hozzászólásokat...(egy másik fórumon azt írták, hogy szegény Zidane!Provokálták!--hehhhhh röhej......)
Véleményem nekem is van, bár sokakkal egyetértek: egy profi sportoló ilyet nem csinál, erre nincs mentség. És igen,sokan nem voltunk,és nem is leszünk ilyen szituban, de könyörgöm, most intelligens EMBEREK vagyunk, vagy bedühödött állatok?(Bocsánat, az állatok is jobbak ennél).Ha valaki beszól nekem, nekimegyek???Ez minden, csak nem intelligencia(bár a focipályán sokszor nincs jelen, de mégis...)
Sajnálom Zidane-t,mert tényleg egy kiváló focista, nagyon technikás és nagy tudású.De EMBERILEG megvetem. -
KisApám
addikt
IGEEEENNNNNNN! 
No meg akármit is mondhadtak Zidannak, ennyire parasztnak nem kell lennie senkinek...
Gondolom az olaszok is kaptak szöveget, de ennyire durván nem reagáltak.
[Szerkesztve] -
WillChi
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Különösen a Hollandia elleni meccsük volt 'szórakoztató'...

-
GeorgeBerger
tag
Erről van szó, elvtársak!
Calcio mindörökké, azt a kopaszgecit meg soha többet ne engedjék focipályára, még akkor se, ha ő akarja. -
Sixkiller6
őstag
hehe: ''legszórakoztatóbb futballt játszó csapat címet a végül negyedik helyezett Portugália érdemelte ki.''
no igen, mondjuk egy színészválogatott könnyen szórakoztat...
remélem cannavaro kapja a vb legjobbja címet. -
Sixkiller6
őstag
és éppen ezért nem fogunk eb-t kapni, mert elvennénk egy helyet a jobb csapatok elől.
amúgy nagyon bírtam, h grossóból hőst csináltak... a német gól után most utolsó bünti.
zidane fejjátékát még mindig nem értem. egyszerűen nem áll össze, h vajon miért csinálhatta. nem hiszem, h van olyan dolog a világon amit még nem mondtak neki a pályán.
és előre éreztem, h az olaszoknak akciógólt nem lehet lőni.
az elmúlt évek alatt elveszített mindenért megérdemelték. a franciák eleget nyertek már mázlival, ez azért túlzás lett volna fortunától.
24 év múlva újra olasz arany!
[Szerkesztve] -
Speed
addikt
örülök hogy nyertek az Olaszok itt a végén nekik szurkoltam de a Franciák is nagyon jók voltak sőtt
De viszont ez búcsú képpen Zizu-tól nagyon csúnya volt 
-
Speed
addikt
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Vicces lenne ha a saját VB-nkre se kerülnénk be
Minket csak úgy svarcba ba kéne tenni valahogy 
-
raszputyin
senior tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Hogyne, Deco már meg is kezdte a terveid megvalósítását

Na komolyra fordítva a szót, gyakran szó sincs importról, az emberek maguktól vándorolnak be az európai országokba, pár év alatt állampolgárságot kapnak, aztán ha focisták lesznek, a futballszövetségnek törvényes kötelessége biztosítani, hogy csak a játéktudáson múljon, bekerül-e a válogatottba.
Persze olyan is van, hogy az állampolgárságot azért kapja meg, hogy játszhasson, ekkor beszélünk honosításról, vagy ha úgy tetszik, ''importról'' (pl. Deco, Pernia és Marcos Senna, Camoranesi, Podolski). Az ilyen játékosok gyakran felismerhetők onnan, hogy semmilyen érzelem nem látszik rajtuk, mikor a himnuszokat játsszák (nem viccelek!) Tehát ez nem túl rokonszenves jelenség.
Van egyébként egy olyan szabály, hogy egy ember csak egy ország felnőtt válogatottjában játszhat, kivéve logice akkor, ha államok keletkeznek/szűnnek meg (pl. Jugoszlávia, Németország). (Nem volt mindig így, pl. Kubala László annak idején volt csehszlovák, magyar és spanyol válogatott is.) Ez épp azt biztosítja, hogy befutott játékost ne lehessen honosítani.
Aki tehát kettős állampolgár, és szeretne az új hazájának a válogatottjában játszani, az nem játszhat a másik csapatban addig, hogy majd vált, ha lehet. Volt pl. egy Izzet nevű török/angol csávó, az karrierje végéig várta, hogy az angolok behívják, aztán asszem válogatottság nélkül vonult vissza, pedig a törökök folyamatosan csábítgatták. Azóta a törökök minden kint élő fiatal tehetséget, aki erre hajlandó, 16 évesen meghívnak játszani egy barátságost, nehogy német/svájci/angol válogatott akarjon lenni a végén...
Na remélem, nem untattam azt a nyilván baromi sok embert, aki ezt végigolvasta, többet nem szennyezek ide a témában
-
raszputyin
senior tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Ha most meg tudod mondani, hogy ki lesz 2018-ban jó játékos, akkor jelentkezz a legnagyobb klubokhoz játékosfigyelőnek... megfizetnek majd érte...
-
Dalai Láma
őstag
válasz
raszputyin
üzenetére
Szerintem rendezzük 2018-ban MO-n a VB-t. És nyerjük is meg.
-
raszputyin
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Francia állampolgár lett, mielőtt elkezdte a profi focit, tehát törvény szerint igen. Amúgy érezheti is magát franciának, mivel a franciák abban hasonlítanak a magyarokhoz, hogy francia származás mint olyan igazából nem létezik: aki nem olasz (Giuly -> Giuli), spanyol (Sagnol), portugál (Pires) vagy délszláv, annak lövése sincs, hogy frank, gall, római vagy miféle eredetileg

Egyébként Te szívesen játszanál a dakari arénában, ahol esetleg agyonvernek meccs után, ha öngólt rúgsz? Csak érdekel. -
raszputyin
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Leandro se volt még befutott játékos, mikor ideköltözött (talán 13 volt), és folyékonyan beszél magyarul. Inkább Vasile Miriuta válogatottsága hozott izgalomba

Egyébként teljesen mindegy, ő nyilván szívesen lesz magyar válogatott, mert brazil ebben az életben nem lesz, de nekünk meg olyan mindegy... halottnak a csók... -
Dalai Láma
őstag
-
bagyulajuve
addikt
válasz
raszputyin
üzenetére
attól még nem francia
-
Integra
titán
válasz
raszputyin
üzenetére
nekem nincsen kedvenc csapatom, én focit akarok látni. mindegyik amelyik ilyet csinál megérdemli a pirosat és elkell zavarni jó messzire egy időre hogy gondolkodjon azon hogy ilyen húzásnak van e helye a pályán, legyen bármekkora klasszis vagy egy utolsó porbafingó lúzer..
-
raszputyin
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Ilyet nem is állítottam
Viszont 9 évesen, tehát profi karrierje előtt Franciaországba költöztek.
Mint veterán Championship- és Football Manager-függő, az efféle tényekkel nem tudsz zavarba hozni
-
Dalai Láma
őstag
Szerintem az ott születettekkel nincs is gond. De a foci miatt importáltakkal már akad. Érdekből nemzetiséget váltani... Oké, hogy ha megkapja az állampolgárságot, akkor ugyanolyan jogok illetik meg, mint a másikat. De akkor mi is hívjunk már ide egy halom brazilt, és lesz 8 ...-nyó végű nevű magyar focistánk.
-
szucsi
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
ezaz: az ex-gyarmatról érkezők importnak számítanak, vagy sem? na erre varrjatok gombot.
-
raszputyin
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Nem tudom, melyik csapat a kedvenced, ha megmondod, megpróbálok abból megnevezni valakit, aki könnyen felkapja a vizet, de amúgy nagyon nagy játékos és általában sportszerű is.
Ronaldinhót talán mindenki szereti, vele példálózhatok. Bár nemrég egy angol nyelvű oldalon egy emirátusokbeli úriember elmagyarázta nekem kissé tört angolsággal, hogy nem az a foci, amit Ronaldinho játszik, hanem az, amit Gattuso. Egészségére
-
bagyulajuve
addikt
válasz
raszputyin
üzenetére
oké igaz, de te is tévedsz mert Vieira tutira Szenegálban született, úgy hogy te is érdemelnél egy szarvacskát

Makalele meg Kinsashaban született, Malouda franca guiana-ban, Thuram Guadeloupe-ban -
erdoke
titán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Az tökmind1, hol születnek, ahogy az is, milyen színű a bőrük. Remélhetőleg a kínában szolgáló magyar nagykövet és kedves neje gyermekeit nem kínaiznád le csak azért, mert Pekingben születtek.
Mellesleg az említett játékosok mintha Franciaországban születtek volna.
-
Patrick
addikt
válasz
raszputyin
üzenetére
Nem is értem egy két csapat ''keretpolitikáját''
De ez már az ő dolguk, bajuk! 
-
Integra
titán
válasz
raszputyin
üzenetére
''Nemcsak nagy futballista, hanem igazi sportember,''
mint azt ma este is bemutatta, igaz?
az a baj, hogy tényleg az egyik legjobb volt, de ezzel a húzással elég sokat rontott a dolgon. -
Patrick
addikt
El tudod képzelni, Olaszországban is, ilyenkor milyen buli van?
Milanóban is, gazzettán van egy kép...hogy ott micsoda buli van gecc 
-
Patrick
addikt
A dohányos képet én is csak lestem!

[Szerkesztve] -
joey7
őstag
Zidane sajnos idegileg instabil játékos volt mindig is. nekem már az is furcsa,v ciigizik miközben hirdeti a sportszerű életmódot.

a brazilok ellen viszont parédés volt.de le...rom ziadne-t meg egész gall pereputtyot!
VIVA ITALIAAAAAAAAAAAAA!
BEST TEAM IN THE UNIVERSUM!
:

MARCELLO LIPPI!

-
raszputyin
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Jaja, Zidane az ősi algériai Marseille városában született

Kéne valami feature a fórumra, hogy a téves állítások más színben legyenek olvashatók, aki meg sok ilyet halmoz, amiről fogalma sincs, annak kis szarvacskák az avatarjának
-
Patrick
addikt
válasz
raszputyin
üzenetére
Így van...pedig nagyon jól jönne, jött volna, Argentínának egy ilyen csávó...de hát ők nem hívták be a válogatottba...Az Olaszoknak meg egy ilyen kvalitású játékos kellett, hiányzott...

-
szucsi
őstag
válasz
raszputyin
üzenetére
püff neki ezt nem tudtam. talán a magyar anyától örökölhette akkor a falábat. a töketlenséget biztosan

-
raszputyin
senior tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
''De ha a játék miatt megy át másik országba, és köze sincs a nemzethez az már vicces.''
Mint már párszor elhangzott, van erre példa, de nem idén a francia csapatban. A bajnok olaszok közül viszont Camoranesi csak azért kapott olasz útlevelet, hogy azúrkék mezt húzhasson. Ez mondjuk annyira nem zavar, mert már a nevéből kitűnik, hogy apai ágon honnan származik, de azért legyünk képben. -
LOTR
addikt
válasz
raszputyin
üzenetére
hát, az anyja lengyel, Lengyelo.-ban született, majd Franciao.-ban is élt, utána lett csak német
tehát ez mondjuk nem honosítás, de akkor sem német-német -
bagyulajuve
addikt
válasz
raszputyin
üzenetére
Zidane-algír, Vieira-szenegál
azzal van a gond h nem az adott országban születtek, Sowunmit rendesen magyarnak tekintem szemben Leandroval -
tiv61us
őstag
-
válasz
raszputyin
üzenetére
a német cspatban van két ''import''játékos.
viszont ez ránézésre nem szembeötlő, és a 22 tagú keretből csak két főt jelent.
az arányok mások. -
Dalai Láma
őstag
Igen, szerintem Libra is erre gondolt. És a nemzeti 11 sem lesz más, mint egy klubcsapat, sehol a nemzetiség. Pont ez lenne az értelme. Aki 200 éve kötődik az országhoz, ahol játszik, az oké. De ha a játék miatt megy át másik országba, és köze sincs a nemzethez az már vicces. Mint mikor a svéd szövetségi kapitán vezet a csapatot a svédek elleni meccsre.
-
LOTR
addikt
válasz
raszputyin
üzenetére
a gólkirály Klose is lengyel
-
egyébként faszán lemaradtam az első félidő első 40 percéről, mert azt hittem, hogy 9-kor kezdődik a meccs...

-
Patrick
addikt
Akit érdekelnek az osztályzatok...term. csak Olaszokat osztályoztak

[link]
Buffon 10
-
raszputyin
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Mint már páran leírták, szó sincs importról.
Karembeu import volt, de ebben a keretben mindenki francia volt, ha tetszik, ha nem.
Egyébként a VB ''legnagyobb fiatal tehetsége'', Lukas (szül. Lukasz) Podolski viszont import, ha esetleg valakit érdekelne.
szucsi: 1-1-ben fogadnék, hogy Sowunmi futballista létére szebb magyart beszél, mint ... néhányunk. Amúgy az anyja magyar, ha jól tudom.
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
NB1.hu-tól...
Ezt írták, figyuzzatok.
''Áll a játék: Zidane-nak elgurult a gyógyszere... Egy ártatlan szituációban érthetetlen módon faltörő kos módjára felöklelte a fejével Materazzit az olasz tizenhatos előterében, miközben a labda a francia térfélen pattogott. Elizondo játékvezető hosszasan tanakodott kollégáival, végül felmutatta a piros lapot a világbajnokság legjobb és egyben leghülyébb játékosának: Zidane-nak.''
Nem semmi mi? Persze tudjuk, hogy milyen az nb1.hu
-
LOTR
addikt
wiwes fogadáson minden meccsre fogadtam és összesen 472 pontot vesztettem

ezt csak úgy írtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én sajnálom mert egy legendás pályafutásnak lett csúnya vége, (természetesen az ő hibájából, de attól még sajnálhatom, gondolom
)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)