Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
lehet már láttátok
ez várható a döntőben -
Loretto
veterán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Hű anyám, nem semmi volt a két gól, mivel reggel csak olvastam az nso-n, - nem láttam - le vagyok döbbenve

-
Drizzt
nagyúr
-
bagyulajuve
addikt
azért én nem írnám le a portugál válogatottat, jól kenik ők is és nagyon jó a védelmük (Carvalho, Meira, Miguel), nagyon jó a középpályájuk (Maniche, Deco, CR, Figo), csatárposzton igaz gyengébbek (Henry>Pauleta), viszont Ricardo meg megbízhatóbb kapus, mint Barthez
azért az jelent vmit, hogy az eb után, megint érmes reméyeik vannak -
Chili7
őstag
-
Sirandrish
legenda
mivan itt mindenki bundákenyér drukker?

-
GeorgeBerger
tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
jaaaaj, nem kötözködni akartam, pardon

-
Chili7
őstag
Totti a vb után ''szögre akasztja'' a címeres mezt:
[link]
Ennél egy nyomósabb érvet is elvárnék. Mindenesetre nekem ezek a válogatottságtól való visszavonulások nem túl szimpatikusak. Ráadásul mindig visszatérnek legalább egyszer. -
nemcso
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Lelkeseknek biztosan lelkesek lesznek a portugálok, de focizni ebben a duóban azért a franciák tudnak jobban.

-
Sixkiller6
őstag
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
tunerről on-da-fly 1 pass cbr 2500kb/s + 160 kb/sec mp3, ahhoz képest nem rossz
ez van, gondoltam manapság már mind1, h 50 avgy 110 mega, úgyhogy nem tököltem vele.
szerk: amúgy nincs mit :)
[Szerkesztve] -
GeorgeBerger
tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Mintha kicsit optimalizálatlan lenne a videó.

-
Scream007
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
fuuu thx.

Mindkét gól nagyon szép volt. -
bagyulajuve
addikt
Ronaldo és Figo játszik?

úgy tudom Figo nem edzett tegnap és CR is csak futóedzéseket végzett, bár biztos beinjekciózzák őket oszt akkor kezdődhet a csata -
Integra
titán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
wow, köszi!

-
Vincsó
aktív tag
Ma este porba tiporja Franciaország, Portugáliát
Ennyire egyszerű 
-
Kicker
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére

-
Sixkiller6
őstag
ha esetleg vkit érdekel az utolsó 5 perc a gólokkal, plusz hajdú b monológja:
[link] -
-
Patrick
addikt
Akartam mondani, de mások előbb írták le, faja!

-
rocket
nagyúr
Undorito volt ahogy a nemet szurkolok fugyultek az olasz himnusz alatt, es itt nem 200 magarol megfeledkezett szurkolorol volt szo, azoknak a fugyuleset elnyomtak volna a himnuszt eneklo olaszok, hanem legalabb a nemet szurkolok fele futyult, ilyenekert a FIFA-nak szigoru bunteteseket kene adni.
Meccset mar nem is neztem ezek utan, nem mintha nagy foci rajongo lennek, sajnos ez a trend mar kezd mindenhol elterjedni, eszak amerikaban az NHL dontoben amerikai-kanadai csapat parharca volt, ott is kifutyultek a masik orszag himnuszat az eppen hazai palyan jatszo csapat szurkoloi. -
Patrick
addikt
Jah, sajnos!
Amióta van Sport1 azóta őket nézem és az Olasz focit, Várhidi és Fülöp Laci segítségével, nekem ő a kedvenc kommentátorom
Nagyon sokat tanultam az Olasz fociról így, olyanokat is meglátok, amit más nem. Persze taktikára gondolok itt.
Ahogy tegnap elhangzott, ez már olyan foci, ahol a kapus nem csak kapus...és ebben bizony van is valami. -
heihachi
addikt
válasz
Senior tag
üzenetére
Hát Odonkor nem fél vér, hanem 90%-10%
Asamoah is törzsgyökeres németnek tűnik. Neuville pl svájci, kis jóindulattal lehet csak németnek nevezni...
De tök mindegy, persze minden csapatban ez van, egyik sem jobb
Csak kicsit elszomorító, hogy lassan a válogatottak is olyanok lesznek, mint a klubcsapatok, hogy keresni kell bennük az anya nemzet játékosait. -
Kicker
őstag
válasz
Patrick
üzenetére
az a poén, akik ott vannak, Kovács, Urbán nem az intelligens focisták közé tartoznak... Zombori, Nyilasi, Puhl Sanya azért értelmesen tud beszélni... Várhidi Peti és a másik tag (nem jut eszembe a neve) szintén tudnak magyarázni, sőt a Várhidi az olyanokba is belemegy ha azt megérted akkor nem vagy fogalmatlan... csak tényleg az abaj, hogy erre kisebb az igény mint a jóestét az uraknak, kitartást a hölgyeknek-re...
az lenne a LoL, ha egyidőben több kommentátor lenne, és a kép alá azt választod ki ami neked tetszik... 
puffogunk itt hiába, a retekklub meg szedi a pénzt, és mossa az agyat... kurvaanyjukat -
Patrick
addikt
Ugyan...Koko, aki egyszer kikap és feladja...tesóm is többet ért a focihoz...Másik...a Léderer, áhh, az utcáról behívok egy embert, jobban leadja a meccset.
És akkor ne is beszéljünk a szakértőkről, Urbán és társai, haggyá má a reacoddal ember...
no comment, csak ideges leszek. -
válasz
Senior tag
üzenetére
látom nem csak én húztam fel az agyam már X-edszerre a közvetítés minőségén

ui.: Hajrá Portugália!!! -
Integra
titán
én meg mivel sprechen deutsch, evidens hogy a zdf-en nézem a meccseket.
és még csak 40 évesnek sem kell lennem hozzá
egyébként meg nemtom mit hisztiztek, mindenki egyetért abban hogy hajdúbétől eltekintve az összes kommentátor és ''szakkommentátor'' buta sötét seggszőr
[Szerkesztve] -
Senior tag
aktív tag
Én speciel 34. A '82-es spanyol VB óta mindegyiket néztem. Talán még gyerek voltál, amikor a ''nagyok'' közvetítettek, és más mércével mértél.

Kovács Kálmán legalább az első lassításnál látja, hogy ráléptek a játékos kezére, míg a mellette ülő Léderer még a hamadik után is állítja, hogy nem trötént semmi.
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
én még hallottam Vitrayt, Knézyt, szal nem ehhez vagyok szokva, emiatt se volt igazi vb hangulatom, mert mindig felhúztam magam az idiótákon

Világi ''Tőmondat'' Péter a legszánalmasabb, de Lady Áky is durva
Mondjuk az a Hethessy gyerek nem volt olyxan rossz, csak ő 1x volt talán az RTL-en
Faragó Ricsi kellet volna még ide és Lédiék helyett -
Boxer001
veterán
Gyerünk Portugália, nyomjátok ki a retkes franciákat!

-
bagyulajuve
addikt
válasz
Dalai Láma
üzenetére
nem kell látni a kaput ahhoz h gólt lőjj, elég érezni és ők odatekerik ahová akarják
a 2 kapufa az nagy mák volt, a németeknek
elmondanám h a németeknek kevesebb helyzetük volt
a brazilok az egész vb-n harmatos teljesítményt nyújtottak -
Kicker
őstag
nem tudom te hány éves vagy, de ez nekem is feltűnt.... sport 1-2 teamhez vagyok szokva, ott is megy néha egykét felejthető dolog, de ez a retekklub minusz végtelenfele tart,még hajdu B sem huzza ki őket a szarbol, sőt Hajdú is visszaesett... ő egyedül jobban közvetít... Kovács egy majom...
mellesleg nem tudom a németek mit rinyálnak... tudták, hogy a döntőbe kerülés megint, na azért nem egy egyszerű dolog... és ez a német válogatott csoda hogy idáig eljutott. argentinok ellen nem pukkant ki a lufi, de ahhoz az argentinok is hozzájárultak... de most az olaszok végre felülkerekedtek inkább magukon először, és a ledöfték a lufifejű fritzeket...
-
válasz
Senior tag
üzenetére
Huhh... nemtom, hány évesek vagytok, de én más közvetítési színvonalhoz vagyok szokva - lehet, hogy a korkülönbség miatt... Léderer akkora ordító baromságokat mond, hogy rossz hallgatni, Kovács meg csak elmondja mégegyszer, amit már láttunk a képernyőn, szakmailag amit mond, egyenlő a 0-val...
-
Dalai Láma
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
Te is félreértettél, nem hiányoltam a lapok kiosztását. Épp hogy örültem, hogy végre alig van lap. Mert ami egyes meccseken ment, az kabaré. És valóban nem vezették rosszul ezt a meccset. Persze volt hiba is, de láttunk már ezen a világbajnokságon igen nagy hibát is.
A vices hsz végére legközelebb
-t tegyél :u helyett, akkor nekem is leesik, h kissé vicces. Béke! Az olaszokat viszont akkor sem fogom szeretni. Max akkor, ha a döntőben lehengerlően fognak játszani. -
Senior tag
aktív tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Remélem, a portugálok szívnak ma este.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Senior tag
aktív tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
A másik elődöntőt nem hiszem, az egyik hétvégi eccset biztosan. Néhány marhaságot ő is összehord üresjáratban, de annyit nem, mint Léderer.
Nekem éppenséggel Kovács Kálmán kommentjei is bejönnek, Flórinak is csak a másik ág lekicsinylését tudom felróni. Nameg a szabványosított elemző szöveget, végén a ''nem tudott élni a lehetőséggel'' fordulattal.
-
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Bocs, Flóri a szünetben aszonta, hogy nincs benne az olaszokban a gól...
-
bagyulajuve
addikt
a hosszabításban remeklő olasz válogatott megverte az egész vb-n remekül teljesítő német válogatottat

Forza Italia! már csak 1 meccs és világbajnokok lesznek
remélem a franciák szívnak ma este![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Drizzt
nagyúr
![[kép] [kép]](http://www.ihateronaldo.com/images/ronaldo-gun.jpg)

Szóval ma este hajrá franciák, remélem kiesnek végre a szimulátorok... -
Sixkiller6
őstag
azért emlékezzünk meg hajdú b-ről is, aki óriásit alakított, üvöltött amikor kellett, aztán a végén már egyfolytában... óriási volt. riszpekt.
még flórinak az egyik másik szakmai elemzése is helyén volt végre. flórit kezdem elfogadni.
hajdú b viszont... ugye jól remélem h ő nyomja majd a másik elődöntőt és a döntőt is? -
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
Ámen.
-
lord_m
senior tag
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
vagy a portugálok

-
GeorgeBerger
tag
Ma kiesnek a franciák.
-
-
Thyb
senior tag
Szerintem tök jó meccs volt, bár hagytam ki jópárat, tényleg hajtott mindkét csapat a végéig. A németek a végére már irtózatosan elfáradtak, ez látszott az egyre pontatlanabb átadásokon. Az olaszoknál megint volt némi szinészkedés, de sokkal kevesebb mint azt megszoktam. Gratula az olaszoknak, (na meg a németeknek is). Elég érdekes volt ahogy a németek a labdát majdnem minden alkalommal a bal szélen hozták fel, majd átivelés a jobbra. Ez olyan standard játéknak tünt, hogy szinte elmehetett volna ismétlésnek is. Ráadásul sokszor már a balszélen belefutottak Cannavaro-ba aki meg is állitotta őket. Jó meccs volt, kár lett volna kihagyni, az biztos.
-
chungee
addikt
Hogy működik a tippMix

Mert fogadtam higy Portugália nyer és nem kapom meg a nyereményt. Az azért van mert rendes játékidőben nul-nul volt és az döntetlennek számít?
De akkor is igazam volt azzal, hogy Portugália nyer. Sztem ez egy nagy átbaszás
-
-
-
Chili7
őstag
Ma is ilyen végigizgulós-os középpályaszétszakadós-os meccset kérek, mint tegnap. Akár tizenegyes párbaj is jöhet, de csak portugál továbbjutással!
-
FORZA ITALIAAAAAAA....!!!!!
Auf viedersehen, Deutschland! -
Patrick
addikt
És most már ott tartunk hogy ez a ''csak bekkelni tudó'' Olasz válogatott rúgta a legtöbb gólt ezen a VB-n...
És ha Zaccardo nem lő öngólt, akkor az ellenfelekn még egyeteln gólt sem tudtak volna összehozni a Squadra Azzurra ellen 
FORZA ITALIA
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
Jó reggeltben gazdag FORZA ITALIA-t minden Olasz szurkolónak!

-
Markgx10
őstag
válasz
lacafaca
üzenetére
Én is így vagyok vele, a forma-1-ben csak a Ferrari, motorban Ducati, motorosok közül Rossi, de amúgy minden másban rühellem az olaszokat (foci, vizilabda, összessport
) és nem csak a sportban amikor jártam arra, mint emberek sem voltak szimpatikusak, sőt...
Szóval tegnap először életemben a meccs után elgondolkodtam,miért is szeretem én a Ferrarit ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kicker
őstag
na hallod... én meg kihagyott helyzeteknél püföltem az ágyat(sajnos beteg vagyok így nem tudtammáshol nézni,és jól berugni) és rácsaptam a távirányítóra, ami megadta magát
ráadásul kikacsolt a tv... de összepattintottam és ment... pfú..
ma estére remélem stabilizálódik az állapotom, és nem kell ágyból meccset nézni... pláne franciagyőzelemnél...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
(Kolombusz)
veterán
Nem volt rossz meccs a tegnapi, de csak a hosszabbitásban kezdett el igazán prögni. Aztán büntettek az olaszok.

-
Dufresne
addikt
A focivb.hu-n található videókat ti meg tudjátok nézni? Én rákattintok megnyílik, de hiába nyomok play-re vagy akármire nem indul el video. Se IE-vel, se firefox-al.
-
Sirandrish
legenda
hát én sajnálom a németeket...pedig utálom őket de az olaszokat mégjobban..remélem a Francia-Portugál csapatok nyertese lezuzza őket a döntőben

-
joey7
őstag
válasz
Silencer83
üzenetére
a németek óriásit nyújtottak,sztem erőn felül teljesítettek.egyelőre ennyi van bennük,de még fejlődőképesek; bármit elérhetnek ha így folytatják.Klinsmann tud vmit...

-
-
Silencer83
addikt
Edes Istenem
....
v inkabb avval kezdem FORZA ITALIA
... !!!
ezt a csomagot amit kaptak a nemetek, orom volt nezni, most johetnek a kifogasok h ekkor meg akkor makjuk volt az olasznak, szimplan le lettek iskolazva ennyi![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AMD Power
titán
Grosso gyászba borította Németországot
[link] -
Loretto
veterán
Én elaludtam kb a 100. perc környékén, de reggel láttam, mi lett az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen routert?
- OpenMediaVault
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az lenne a LoL, ha egyidőben több kommentátor lenne, és a kép alá azt választod ki ami neked tetszik...