Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
''Ha azt mondom, hogy válogatott focista voltam, az megnyugtatna? Engem fordított esetben biztosan nem.''
Nem vagyok nyugtalan, mindenesetre elgondolkodtató lett volna - a politikus válaszból viszont arra következtetek, hogy nem igazán rúgtál versenyszerűen labdába.
A szituációt tévesen ítéled meg (legalábbis szerintem), mert irányváltozatás esetén nem biztos hogy a labda elrúgásával egy ütemben fogsz a másik irányba mozogni (erőteljesen függ atóll, hogy melyik lábbal rúgod el a labdát).
Érdemes úgy megnézni a visszajátszást, hogy a két focista mozgását egymáshoz viszonyítva nézed - nekem nem igazán tűnt úgy, hogy Ronaldo a védő irányváltoztatása után még irányt változtatott volna (ráadásul a védő mozgásban volt, a támadó útját keresztezte).
Szerintem a játék képe alapján azért messze nem volt ekkora különbség a két csapat között: az eredmény túloz (csak hogy visszatérjek egy mondat erejéig a ''sima meccs volt állításodra'', ami max. az eredményre igaz).
De asszem túl sok leütést pazaroltam a témára - ennyit nem ér a dolog. Jó lenne már egyszer a magyar válogatott vébén nyújtott hasonló meccsét elemezni - de asszem azt nem fogom megérni...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Macrodroid
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest