Hirdetés
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
Angolok hozzák a meccset...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
én a német-argentin párharcra mondom azt, hogy a fritz lendület itt végetér... engem ezért néznek majdnem hülyének...
rohadtak... no meg a Francia továbbjutás miatt is... 
ha megint német brazil döntő lesz megse nézem... nehogymá... fasz ki van velük, én más döntőt akarok!!!!!!!!
-
Ugye Mattheus bácsi megígérte, hogy kijuttat minket a vb-re. Az index ezt a forgatókönyvet játssza végig, bár időnként irreális az, ahogy a meccseink alakulnak. Amúgy a teljesség kedvéért az eddigi utunk:
Mo. - Szaúd-Arábia 1:1
Mo. - Spanyolország 0:4
Mo. - Ukrajna 3:2 (itt a 88. percben lőtte ki Torghelle Sanyi valamelyik pipát 30-ról)
Mo. - Mexikó 2:1 (rendes játékidő: 1:1)
itt 9 emberrel fejeztük be, a 116. percben a kapusunkat is kiállították 2 időhúzásért kapott sárgával. A győztes gólt Gyepes lőtte, 26-ról lőtte ki a pipát (itt mondtam, hogy na ez azért uncsi - ekkor már emberhátrányban is voltunk).
Most meg jönnek a franciák. Hát eddig ennyi. -
chicken
senior tag
én is az angolokra fogadtam, a kollégák nagy hőbörgésére (én vagyok az egyetlen)
és az olaszokra is
ma itt voltak edzeni berlinben a németek, a hátsó pálya közelébe se mehettünk, viszont ''áledzésen'' itt voltak az argentínok a stadionban, azaz jöttek susiban mosolyogni a lencsékbe meg kezet fogni a fifás atyaúristenekkel. Nagyon aranyosak voltak, sajnos a zuhanyzóba nem jutottam be

-
mr.ki
aktív tag
Úgy néz ki hogy a banketten nézem a meccseket
, a vége lehet bunyóba fog torkolni
, kicsit megosztott az osztály ( német-argentín
) -
AMD Power
titán
Rekordösszegért fogadtak az angol vb-sikerre
[link]

-
chop
őstag
Nem nagyon. DRM-el vedettek. Anno probalkoztam a toressel, sajnos keves sikerrel, es a neten is csak favago megoldasokat talaltam (amik raadasul nekem nem is mukodtek..)
he7edik.: Ebben nincs semmi ''csunya dolog'', mindossze arrol van szo, hogy az Origos osszefoglalok azt hiszem csak oktober 31-ig jatszhatok le...ekkora kocsogseget...nem ertem mire jo ez... -
Kicker
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
a Portugálok játékosok eléggé ismerik az angolokat és fordítva is... kivíncsi vagyok mi lesz ebből... 2 éve az EB-n parádé volt, és mákos portugálok, a sors visszaadja az angoloknak azt amit akkor elvett....
egyébként jo ez a szabályelemzés... kirugásnál nincs les????? hmm... ez nem tudtam, csak azt hogy a félpálya is számít, tehát a sajáttérfélről indulva nem vagy lesen... -
chop
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Ejnye, nem szep dolog a koppintas..

-
bagyulajuve
addikt
sztem az angolok bedarálják őket, ha játszik Cristiano Ronaldo egyből lerugják vagy 2x és akkor nem lesz olyan virgonc
azért én egy kicsit jobban szorítok a portugálokért, de az angolokat se vetem meg, iagzából jó meccset szeretnék látni, sok helyzettel, góllal, formás támadással, de ezek nem fognak megvalósulni, mert túl nagy a tét és eddig egyik csapat sem sziporkázott -
Racecam
nagyúr
Végül is teljesen egyetértek az elemzéseddel (az Angol - Portugállal különösen), de a totóban is szoktak meglepetésre játszani, ez lenne nálam a Brazil - Francia. (Lehetne éppen az Olasz - Ukrán is, de a ''saját'' csapatom ellen nem tippelek, inkább szurkolok nekik ezerhússzal!!)
-
Calogero
addikt
Néhány szitu hogy les vagy nem les (képekkel)
[link] -
tiv61us
őstag
latom megy a tipp is akkor en is egyet
nem mintha szamitana a 16-bol 14 bejott
a 8-ba 2 hiba, de ha sevcsenko nem tolja fel az agyamat nekik adom a derbyt, es a franciaknak drukkoltam a spanyolok ellen , de ez tortenelem
szoval, most erzelmek es ertelmek
nemet - nem jobb mint argentina, de a vegen szoktak nyerni
brazil- a franciak okozhatnanak meglepetest de jobbnak tunnek a brazilok
angol- ezt a kelo fekvo bar nem rossz portugaliat meg kene verni, mikor lennenek 4 kozott az angolok ha nem most, az eltiltasokrol nem is beszelve
olasz- ugyanaz mint az angolokra, ezt az ukrajnat illik megverni -
tiv61us
őstag
hat ez viszonylag egyszeru
ha nem 2 jatekosnak kellene hatrebb lenni akkor ugye a kapus szinte mindig a golvonal kornyeken boklaszik, tehat sose lenne les, ezert 2 jatekos kell
az utolso mezonyjatekos nem lenne jo meghatarozas, mert a kapus is kimehet mezonyjatekosnak, semmi sem tiltja
amugy nem ritka az eset, egyszer ha jol emlekszem egy BEK donton is adtak meg ilyen lesgolt talan Bayern Porto, valami sarkalasos gol
szoval siman megeshet,mondjuk egy szogletre kimozdul a kapus ugy 12-14 meterre, aztan nem eri el a labdat, egy csatar befjeli az 5-os fele, ahol csatartarsa all, es mondjulk a kapufanal ott maradt egy vedo, ami normalis szogletnel
innentol ha tobb vedo nincs az otoson belul akkor les, mert csak egy ember volt az alapvonalhoz kozelebb
nehez ezt igy leirni -
Chili7
őstag
Szabadrúgásnál van!
De ha nem lenne, akkor is előfordulhatna ilyen szitu!
..mod: látom már megbeszéltétek!
kirúgásnál tényleg nincs?
Tényleg nem hallottam erről, hogy figyelni kell a kapust is! Egyébként nem értm, hogy így ennek mi érelme? Miért nem az utolsó mezőnyjátékos, azt kész?
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
jólvan, elírtam (amúgy meg ha a bíró továbbengedi a szabadrúgásból történt lest, akkor lehet menni tovább, ha meg befújja azt ami nem les, akkor az ellenfél jön szabadrúgásból -tehát teljesen mindegy ki mit tud vagy mond, úgyis a bíró dönt
), amúgy az egész labdarúgó-szabályzatot nemrég linkelte valaki
ui:
mivel nincsenek meccsek péntekig valamivel tölteni kell a topikot, és úgy néz ki aktuális a szabályok megbeszélése
[Szerkesztve] -
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Magyar vagyok és az indexes hülyeségről beszélek, ja.
Azt hittem, Király kiállítása elég hint lesz, de hát nem. Na mind1, nem jövök többet ezzel. -
LOTR
addikt
ha előre (ellenfél kapuja fele) passzol a társának, akkor les, ha hátra (saját kapu fele), akkor nem
ennyi
Chili7
''Mondjuk pl alapvonalról történő beadásoknál, az előtti kényszerítőknél simán előfordulhat, hogy a kapus kintebb áll.''
bedobásnál, szabadrúgásnál, és szögletnél nincs les
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
Ezt tudom! Nem ezzel volt gondom, hanem azzal, hogy eddig azt hittem, hogy a kapus tök mindegy, hogy ott van, vagy nincs ott.
Ezek szerint kell a kapus, hogy ne legyen les olyan helyzetben, amikor csak egy utolsó védő van.
Gondolom azért nem beszélnek erről, mert a kapus eléggé állandó. Ha ő ott van, akkor már csak 1 védőt kell figyelni.
Mondjuk pl alapvonalról történő beadásoknál, az előtti kényszerítőknél simán előfordulhat, hogy a kapus kintebb áll.
sokat tanultam ma is! Köszi Bagyula + többiek! -
joe69
senior tag
ha ketten viszik a kapusra akkor arra kell figyelnie a passzt kapo tamadonak, hogy a passz pillanataban ne legyen elorebb mint a labda
ha elorebb van akkor les
az elozo oldalon levo reszletes lesszabalybol ez ervenyesul ilyenkor:
''Csak az a játékos lehet lesen, aki a labda előtt tartózkodik, a labda mögött sohasem lehet leshelyzet.''
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Szal egy védő van és két támadó és passzolnak akkor az les ha mégse az????
Vagy valami iesmi....
-
he7edik.
addikt
Nagyon egyszerű: 2db védekező játékosnak (mindegy hogy védő,kapus csatár..) közelebb kell állnia a gólvonalhoz mint a legelőrébb álló támadónak, hogy ne legyen les.
Kivéve ha a támadó egy nálánál előrébb álló csapattárstól kapja a labdát azaz a labda vonala mögül érkezik.
[Szerkesztve] -
mr.ki
aktív tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Én megértettem, jó volt az, meg aztán ezt tudtam is.
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
-
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Mi van?.....ez milyen sportág?
Ha ketten viszik egy védőre + kapusra a labdát, ( a többiek elestek
) akkoor már nem passzolhatnak egymásnak? 
Én ilyet még sose hallottam, hogy 2 védőt kell figyelni. -
bagyulajuve
addikt
tök mindegy h kapusról vagy milyen posztú játékosról van szó: a passz pillanatában legalább 2 játékosnak kell lenni a passzoló játékos és az alapvonal között, hogy ne legyen les helyzet
azaz, ha a kapus a felezővonalnál van (magyarul üres a kapu) és mondjuk a 16-oson áll 2 védő és a passzoló és a passzot fogadó játékos a védők és a kapus között van akkor nincs les, ha a csak 1 védő lenne akkor les lenne
kicsit bonyolultan magyaráztam sry
-
VINIKOR
senior tag
Origón 1,5Mbites összefoglaló videók vannak: [link]
SDP-vel le szoktam tölteni, emlékbe jó lesz. De védett tartalmúak. Ki lehet kódólni valahogy? Vagy átkonvertálni?
Ha valainek sikerült megoldani feltétlen írja le. Vagy e-mail-ban írja meg légyszi!
Kösz. -
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
[link]
A piros az alapvonallal párhuzamos, a kék pedig a partjelző által vélt ''vonal''
inkább link...
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
Ezek szerint a partjező nevű állatfaj sem képes felismerni!
Bagyula által linkelt szabályt olvasván leesett az állam!
Mentségemre, a kommentátorok is hibásan szajkozzák a leshelyzet értelmezését.
Ők is abban a hiszemben élnek, hogy akkor egyvonal, ha van testrész, ami egyvonal!
Félve teszem fel a kérdést, mert lehet, hogy egyértelmű, de én nem értem:
mi az hogy utolsó előtti ellenfél? meg utolsó két ellenfél?
...nekem ez új! -
Safranek
aktív tag
Korábban kérdeztem , ki lehet a sípmester a döntőben. Hát ebből még nem derül ki , de szűkült a kör.

[link] -
Skipp
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Szerintem magyar és az indexes hülyeségről beszél.
-
panel
aktív tag
Focimezek még mindig

[link]
HAJRÁ ANGLIA !!!
-
Most képesek vagytok azon vitázni, hogy les volt-e vagy sem egy 3-0-s meccs egyik gólja, amikor ott vagyunk a nyolc között?
Inkább örüljünk emberek, és készüljünk a csigazabálók elleni meccsre
. Kár, hogy Király nem védhet a kiállítása miatt... -
[pod]Diablo
őstag
Tényleg látszik a képen hogy les volt te sztem eze már tök fellesleges leragadni.Sztem ha lefujják akkor is nyertek volna a brazilok.Ahogy látam a meccset 5 gotl is ughattak volna ha nagyon akarnak,és ghánának meg nagy pehje votl hogy a sok so khejzete kezül nem bírt 1-et sem berugni.
-
Chili7
őstag
Miért ezzel a kapu mögötti képpel kínylódtok?
Szerintem: Ha - a kezeket leszámítva - van átfedés ( egyvonalban nézve ) a két játékos bármely testrésze közt, akkor nem les.
Szerintem volt átfedés, tehát nem les!
Összességében, Adri sokkal előrébbnek tűnt, de mivel mondjuk a hátának a vonala egyvonalban volt a védő hasával, ezért nem les.
Most ez tényleg lyan elméleti, hogy szabad szemmel nem tudom milyen állatfaj tudná ezt felismerni. -
fLeSs
nagyúr
sztem
Németország
Olaszország
Portugália
Brazilia -
Vincsó
aktív tag
Mod:Mindegy

[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
Lesen áll az a játékos, aki:
- az ellenfél térfelén tartózkodik, abban a pillanatban, amikor saját csapatbeli játékostársa a labdát leadja,
- a labda leadásának pillanatában közelebb áll az ellenfél kapuvonalához, azaz közte és az alapvonal között kettőnél kevesebb védőjátékos van, -közelebb van a kapuvonalhoz, mint a labda. Csak az a játékos lehet lesen, aki a labda előtt tartózkodik, a labda mögött sohasem lehet leshelyzet.
- saját játékostársától kapta a labdát, illetve utoljára saját játékostársát érintette a labda.
Nem lehet leshelyzetben a játékos, amikor játékostársa a labdát leadja:
- ha a saját térfelén tartózkodik,
- ha közte, valamint a kapuvonal között legalább két védőjátékos tartózkodik,
- ha távolabb van az ellenfél kapuvonalától, mint az a játékostárs, aki a labdát leadja,
- ha egyvonalban áll az utolsó előtti védőjátékos vonalával,
- ha egyvonalban áll az utolsó előtti két védőjátékossal,
- ha a labdát az ellenfél játékosa vigyázatlanul, figyelmetlenül rúgja hozzá.
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
én még mindig nem tudom 100%-ig eldönteni a kép alapján
de mégis csak azt kell h mondjam h les volt, mert adriano lába előrébb van (csak a kar nem számít!!!)
érdemes megnézni az archivum 4736. hsz-ban lévő képet ott egyértelműbb sztem
mr.ki képén még jobban látszik h a támadó lába bizony bizony közelebb van a kapuhoz, mint a védő bármely testrésze
[Szerkesztve] -
mr.ki
aktív tag
Igen valóban les volt, de szerintem nincs bíró amelyik pontosan érzékelni tudta volna. mod: amennyiben így értelmezzük a szabályokat.
A 16-os vonalát másoltam oda csak átszíneztem. [link]
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
lehet, hogy lesen van (bár nincs, korábban leírtam mit csináljatok, hogy 100%-ban biztosak legyetek benne, hogy miért nem volt lesgól), viszont csak akkor számít leshelyzetnek amikor a passzoló játékos elrúgta a labdát a lesen lévő játékos felé, és a labda, akkor még nem irányult Adrianonak, és mivel a támaszkodó lábuk amúgy is egy vonalban van, ezért nem áll előrébb Adriano, mint az utolsó védő
-
Vincsó
aktív tag
Nincs is hozzáfűznivalóm:
1. Döntvény
A leshelyzet meghatározásában a „közelebb van az ellenfél kapuvonalához”
kifejezésnél a fejének, testének vagy lábának bármely részének kell közelebb lenni az
ellenfél kapuvonalához, a labdánál és az utolsó elotti védonél is. A karokat nem
értjük bele a meghatározásba.
Mod.:köszi bagyulajuve
[Szerkesztve] -
joshua7
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Itt mit kell nézni? Mert a brazil játékos lesen van.

-
bagyulajuve
addikt
A labdarúgás szabályai:
[link]
ajánlom a 21.-22. oldalt
tehát a kérdés továbbra is les volt? vagy nem volt les
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
Szerintem nem érdemes ezt firtatni amíg nincs meg a pontos meghatározása a lesállásnak.
Mert mint mondottam azt is be kell inteni ha már a támadó játékos bármely testrésze áthalad a védekező játékos vonalán.... SZVSZ, más meg mást mond.. -
bagyulajuve
addikt
kár h ma meg nincs meccs úgy hallgatnám Világi Petya tőmondatait és Lédi Áki felkészült, pontos kommentálását, Verebes ööööö-it, Urbán ''Kiváló Képességű'' Flórián keretes mondat szerkesztéseit, Kokó lelkesedését hogy más szavába vághasson
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
sztem ez nem les

bár partjelző legyen a talpán, aki ezt meg tudja állapítani
kár h a franciák jutottak tovább, de kicsit többet tettek a sikerért
az olaszokban és az argentínokban bízom, nekik drukkolok
az olasz mindig is a kedvencem volt, az argentínoknál meg a sok tehetséges fiatal játékost kedvelem (Tevez, Messi) -
LOTR
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
itt még nem rúgta el, de a támaszkodó lábuk egy vonalban van
-
Vincsó
aktív tag
-
Safranek
aktív tag
Mint bulvárhír vagy hogy mondjam, nem érdekel . Az érdekel amit Te is írtál , hol játszik , esetleg hol fog , a pályafutása , stb ... Amit a sportban letett az asztalra.
Neveket meg hagyjuk
Franciáknál ez Vieri nagy játékos , ''minden idegszálával a kapu előtt a gólra törekszik..''

-
chop
őstag
Hat, igen, hozza nem ertesbol jeles. Egy VB-t nem lehet hobbikommentatorokkal lebonyolitani, ide tenyleg olyan ember kell, akinek ez nem a munkaja, hanem a hivatasa. Lasd : Hajdu B. Amikor o kozvetit, akkor erzi az ember azt, hogy a kommentator tudja, hogy mit beszel, es ha azt mondja, hogy nem volt les, akkor az esetek 99%-aban tenyleg nem volt az, es nem kell folyamatosan korrigalnia magat..nem az a baj Ledererrel, hogy hibazgat, hanem az, hogy abszolute futballidegen szemely benyomasat kelti.
-
LOTR
addikt
még mindig nem tudom, hogy mit nézel, sajnos nem tudok képlopatot csinálni, mert a lejátszóból kivéve, csak egy zöld placsni marad mentés után, de azért szerkesztgetni tudom
amikor elrúgja a labdát Adrianonak, az 5-ös vonalat told el párhuzamosan Adriano és a védő lábáig, addig amelyikre támaszkodnak, egyértelműen nem les -
Kicker
őstag
ha nem érdekelne nem írtad volna le... vagy?

egyébként engem idegesít, kifejezetten... előre tudtam, hogy ezek a majomalfonzok azt se tudják hogy egy kevésbé neves játékos hol játszik, a név kiejtés katasztrófa... Iniesta=inyeszta vagy valami ilyesmi... eze engem irritál!!! nem beszélve a VÉBÉ kiírás és egyéb nyalánkságok! köszi retekklub! a bőr hűljön rátok! -
Safranek
aktív tag
Egy ideje tart már a vb , ugye . Figyelvén a közvetítéseket , arra lettem figyelmes
, hogy bele-bele fűznek 1 kis találkozások , fókusz stb. szintű dolgokat. Pl. ''utcagyerek , sanyarú sors , nehéz körülmények közt nőtt fel , ellopták a luxus sportautóját , .......''
Hiába a csatorna nem tudja meghazudtolni önmagát. Hozzáteszem ezek a dolgok engem marhára NEM érdekelnek , ezek helyett a kis ''adalékok'' helyett mással kellene szinezni a közvetítést, szerintem.
'' ..kitartást a hölgyeknek...'' 
-
Kicker
őstag
válasz
.:Richie:.
üzenetére
2 nap szünetet használjuk ki...

Léderer tegnap megint topon volt... no meg a Kovász is... bajba van a dolgokkal a fiu... Vieri megint feltúnt a franciáknál Ákker szerint -
Dufresne
addikt
válasz
üzenetére
Jól tudod, gyászolhatok 2 napot a spanyolok miatt...

Hihetetlen ez az ígéretes csapat semmi eredmény széria.
[Szerkesztve] -
tag
Üdvözletem mkinek az uj topicban. Most két nap szünet, ha jól tudom.

-
Kicker
őstag
PuhlSándor.hu

én fixre mondom neked, partjelző fejjel ha úgy látja az elrúgás pillanatában előbbre lóg a támadó akkor integetni kéne... feltehetőleg a lábára figyelt a partjelző, nehogy elessen, abban a pillanatban...
ennyi baki kell... de a brazilok ellen inkább
off: haver 1millio forintba is fogadna brazilokra a franciák ellen...
bakker de fogadnék, de elég rizikos... 
-
LOTR
addikt
ezt a Népszabadság online-on olvashattad [link]
Kicker
''emléxem, hogy Adrien előbre volt fél testtel... az elrúgás pillanatában''
akkor nézd vissza, és vedd hozzá, hogy a kamera a hátuk mögött volt, tehát az a képzeletbeli vonal ami alapján kiderül, hogy melyik volt előrébb, annak is ferdének kell lennie, most már nagyon bánom, hogy letöröltem a képeket
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
Egyetértek(és szerintem itt nem csak a vitatott esetről van szó) bár valahol olvastam is
valami cikket hogy megállapították orvosok hogy alkalmazhatatlan a szabály mivel az emberi agy nem tud ennyi mozgó tárgyra figyelni egyszerre. De szerintem ez egyértelmű.
Szerk.: Amúgy tényleg jó lenne valami hivatalos leírás a szabályról és akkor ki is derül minden
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
-
LOTR
addikt
úgy látom, hogy nem kellett volna letörölnöm a képeket, az nem volt les, itt elemeztük többen is, kb csak körzőt nem használtunk hozzá, a rúgás pillanata előtt 1sec-cel lesen volt, de Adrianot beérte a védő a passz pillanatában
aki nem hiszi torrentről töltse le, majd nézze vissza
-
LOTR
addikt
innen jöttünk: [link]

2.
fakk 3.
lesszabály:
ha van olyan testrész ami egy vonalban van, akkor nem les, tehát a csatár legyik lába lehet előrébb ha mondjuk a másik egy vonalban van a védővel
ezzel is a támadó játékot segítik
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
Ha szabad megjegyeznem jó lenne belinkelni az előzőbe a folytatást mert csak néztem hogy miért nem tok HSZ-t írni

#4997: A tegnapi francia vereséget is sokan tényként kezelték és mégis....
Amúgy jó lenne ha valami hivatalos oldalon le lenne írva a Les szabály mert én pont fordítva értelmezem tehát már az les ha bármelyik testrésze átnyúl a másik játékoson(remélem érthető) tehát: figyelembe kell venni a testrészeket is.
2
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Folytatás itt, jó szurkolást mindenkinek.
Archívum: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Arc Raiders
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
rohadtak... no meg a Francia továbbjutás miatt is... 

)

Inkább örüljünk emberek, és készüljünk a csigazabálók elleni meccsre
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060628/ShowTime_2006-06-28_12-00-58-34_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)