- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
pateszi #11206 üzenetére
Emlékszem, jó 20 évvel ezelőtt az volt valaki, akinek valamilyen TM vagy Gravis joystick lógott a számítógépén
Nem olyan rég (hja, vagy 10 éve
) lett egy TM FF kormányom, nagyon szerettem, azóta is egy ismerősöm használja, atomstabil volt. Elnézve a mai árait a TM egyes termékeinek, ki van csukva, hogy ugyanazt a minőséget biztosítsák. Én is pateszi véleményén vagyok, egy használt X52 (nem pro) lehet, hogy jobb vásár, mint ez a HOTAS cucc (én a saját X52-met asszem 16-ért adtam el úgy, hogy teljesen újszerű volt).
-
nagyjani
csendes tag
Már régen csináltam azt a küldetést, de ha jól emlékszem éppen el lehet érni vele a szigetet és gyorsan keresni egy viszonylag sima terepet. Ha ez az, akkor még a levegőben leállítottam a motort (másodjára jó magasra mentem, hogy legyen idő vitorlázni), aztán kis idő múlva indítottam újra közben játszottam a keverékgombbal. Így jutottam el az első szigetig, itt már elfogadta a küldetést. Ha ez az, de most nem tudom megnézni, mert nem otthon vagyok.
Az Air Medal Ribbon-ok az Accelerationban kaphatók, az anyahajós fel illetve leszállásokkal. Mindegyikre ad egyet, az egyiken viharban kell ötször fel illetve leszállni.
Természetesen mint előbbre írtam a realitás csúszkák teljesen jobbra fel vannak húzva. (csakhogy jobban dagadjon a mellem) Egyébként kösz a gratulát! -
Acor
aktív tag
"Annyit irok 1920/1200-ba Ferihegy felett 20 fps ,full-fullba minden! "
Ezt az üzenetet látván falra mászok, neki gyengébb gépe van..... ( na ez nem a lebcsülésem!!)
Nekem pedig 1208*1024 -ben örülök ha 10Framet kinyom a gép szakadozik meg minden baja van és nem tudom miért... Na ezért gondolom hogy valami nem stimmel a proci támogatással ....
-
-
tkazmer
addikt
na azért nem 23k erejéig gondolom komolyan ezt a joystick vásárlást
pláne, hogy még ott a játék is, és ha jól tudom, hamarosan kijön hozzá egy kiegészítő, ami szintén nem hiszem, hogy 2 fillér lesz...
Te mennyit játszottál vele kb óra/nap, hogy fél év alatt tönkrement? mert amit néztem, arra van 2 év gyártói gari, és azért csak nem úgy csinálják ezeket, hogy 4db+haszon is kijön 1 árából...
Hogy kevésbé éegyek off: lehet ez neten, mulitplayerben játszani? (egyáltalán van olyan küldetés, vagy valami, amikor érdemes lehet?) A demo-ban nem nagyon láttam erre való utalást, igaz az ottani küldetések sem olyanok, hogy multiplayerben jobbak lehetnének... -
DeepDish
őstag
Ketlem,h vista alatt gyorsabb lenne bar fel se raktam az csak eroforraszabalo es amig nincs dx10 tamogatas addig lexarom ,jah es ne is felejtsuk el SP1 amikg kin me jon,hulladek egesz!!
sg.hu talalsz kepekt linkeltem rola nezz be oda!!
2008-rol egesz jo tetszik en hasznalom eroteljesen ,de activesky stb is erdemes. Van torrent ahonnet 35Gb cuccot huztam le!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NBA és kosárlabda topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest