Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
nagyjani
üzenetére
Nem egészen: ha lebutítod a grafikát (pl. kevesebb házat rajzol), akkor nem szaggat. Igen, a "Budapest kiegészítőről" beszélek, mert a küldetéseken kívül eddig csak ott repkedtem saját szórakozásomra (nincs túl sok időm vele játszani). És arra mondom, hogy ahhoz képest annyira nem szép, mint amennyire szaggat.
Néhány gagyi generált ház kirajzolása, meg nehogymár akkora teher legyen egy négymagos procinak. Ja, hogy csak két magot használ? Na, erről beszélek. (Én nem amiatt vettem meg, hogy a leendő pilótajogsimhoz ezzel gyakoroljak, csak egy kicsit repkedni szeretnék, amire egyébként jó, csak ha már ennyire eszi a gépet, nézhetne ki jobban is.
) Geryson: kösz, majd kipróbálom.
Szerk: amúgy amikor legelőször kipróbáltam, mondom, elég jó gépem van, mindent fel maxra, és nini, itt egy framelimiter: ide nekem a 60-at. Erre lehet, hogy meg is volt benne a tempó, de nagyon gagyin nézett ki. Próbáltam 30-on már egy fokkal jobb volt, és még egész használható a sebesség. De Bp-vel így sem igen voltam elégedett. Geryson beállításaival ("Unlimited FPS") viszont már egész jó kezd lenni, csak van vagy 18-20 FPS. Szóval ahogy ezekből kikövetkeztettem a framelimiter fordítva működik, annyira butítja a grafikát, hogy közel annyi legyen az FPS (nyilván ezért hívják Target FPS-nek, viszont ha tudna a gépem adott helyzetben többet, akkor sem engedi feljebb, ezért nevezem framelimiternek).

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bambano: Bambanő háza tája
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Raspberry Pi
- Gitáros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Baldur's Gate 3
- További aktív témák...
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Néhány gagyi generált ház kirajzolása, meg nehogymár akkora teher legyen egy négymagos procinak. Ja, hogy csak két magot használ? Na, erről beszélek. (Én nem amiatt vettem meg, hogy a leendő pilótajogsimhoz ezzel gyakoroljak, csak egy kicsit repkedni szeretnék, amire egyébként jó, csak ha már ennyire eszi a gépet, nézhetne ki jobban is.
) Geryson: kösz, majd kipróbálom.