- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
Korcsii #1534 üzenetére
Jah, de nem freeware és ha nem akarom nagyon leszólni, akkor azt mondom,hogy az én véleményem szerint egy fillért nem ér. Free gépek között szebbek-jobbak vannak. Rexet nem gyötröm, elszórakoztam vele, szép-szép, de párszor kifagyott, eltűnt ez-az, lemondtam róla egyelőre. Amit használok az az Ultimate TerrainX Europe-Usa-Canada, Mytraffic X ( ez csúnyán betesz az fps-nek) Flytampa és Aerosoft sceneryk. Meg egy csomó bigyóbogyó, highres moon,
stb. Próbálkoztam a Fex-el is, az legalább megy.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Korcsii #1532 üzenetére
Köszi, de azt hiszem, ezt a Wilcot nem nekem találták ki.
A CLS és Overland Airbusok után, amik igen jól kezelhetők és a kidolgozásuk is tuti,igen nagy csalódás. Nyilván nem fejlesztek Wilco irányba.. Csak elolvastam az oldalukon a sok jót és szépet, hogy milyen profi a stuff, gondoltam, kipróbálom.. ehhez képest.
Lehet,hogy szentségtörés egy payware -ről ilyet állítani, de Thomas Ruth full ingyenes gépei a rakás szintén ingyenesen tölthető liveryvel sokkal különbek.
Rex meg néha jó-néha nem. Stabilnak nem mondható, az tuti.. -
Gizmo94
veterán
válasz
Korcsii #1506 üzenetére
Szerintem ez az egyik leg LEGO-bb valami, amit láttam eddig. Rommá lehet szerkeszteni, csak kell előtte a fájlokról backup,hogy ha benézted a tuningot, visszaállítható legyen..
Nekem van egy most win7-en, nagyon szépen megy rajta, csak lusta vagyok vele foglalkozni..
Nem akarlak elkeseríteni, de a windoz migrációs vackaiban én nem bíznék.. -
-
Korcsii
őstag
válasz
Korcsii #1470 üzenetére
nah az első részt figyelmesebben hallgatva a rádión minden megvolt, csak nem gondoltam, hogy már ott kapnak cleared to land-ot...
hát nemtudom, miért csináltak volna egy ilyen fake videót, még valaki a fake videót veszi bizonyítékul valami jogi procedúránál...
de ugyanakkor hogy merték volna ezt rámondani a feketedobozra...a festések alapján egyébként google earth-ben nézve a tuchdown és a forduló között 5-600 m volt...
-
AirBooms
addikt
válasz
Korcsii #1446 üzenetére
Véleményem szerint nagy baromság volt ekkorát fékezni, ráadásul a gépnek, fékeknek sem tehett túl jót. Ez még akkor is indokolatlan volt szvsz, ha ott volt a fenekükben egy másik leszálló gép. Ha az első gyorslegurulón mennek le a pályáról, akkor kétszer ekkora távolságuk lett volna a a fékezésre, ráadásul azon akár 40 csomós sebességgel is elhagyhatták volna a pályát, s így összességében gyorsabbak lettek volna. A taxiúton max. 20 csomós sebességgel haladhatnak, a derékszögű kanyarokban pedig nagyjából max. 10 csomóval.
"...csehszlovák jön be leszállni, álljunk meg itt, hadd nézzen a paraszt, hogy kell leszállni..."
Agyatlanok! Amúgy 121 csomós finallel elképzelhető, hogy egy könnyű géppel megcsinálják.
-
-
Geryson
addikt
Kerestem a korábbi feljegyzéseim között, hogy mik voltak azok a fájlok amiket simán lehetett törölni és utána jobb FPS-t kapsz - bár ez hangsúlyozom, hogy FS2004-nél volt! Bevallom azt is, hogy én csak követtem a nagyok utasításait, mert soha nem volt türelmem az ilyen jellegű teszteléshez és úgy tudom, hogy az FSX-nél eleve egy picit másképp van minden.
Lehet érdemes lenne fórumokon utánaolvasni, hogy miképp optimalizálható egy bonyolult scenery, mert Budapest sajnos az...
-
Geryson
addikt
Kozma mester Budapest kiegészítője egyszerűen valami csodálatos mű, már a 2004-ben sikerült olyan kiegésztőt csinálni, ami képes volt tönkretenni a játék élményét.
Sikerült mind a 2 verziót megvennem teljesen jogtisztán, továbbra is így fogok tenni, de tényleg baromi furcsa a programozás efaja módja, egyszerűen nem értem (sok már repülős társammal együtt), hogy miért ennyire FPS zabáló a Bud-scenery. FS2004-ben mi kitaláltunk olyan szinte szükségtelen részletek törlését, amivel az FPS nagyjából rendbejött, szerintem valami hasonló lesz FSX-nél is a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest