- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Aham, ok. Hát az változó Az fps az aerosoft mega Budapestnél kaka, 14-22 között van fel és leszálláskor és a futópályán haladáskor is. Ugrál mint a hülye. A földön nekem nemigen megy 20 fölé.. Takeoff után jelentőset javul, mondjuk én 40-nél limitáltam az fps-t, de amikor már nincs földközelben a gép hamar eléri a 30 felettit. A levegőben nincs gond, símán elmegy 40-ig, pedig rendesen pörgetem a nézetet a joyyal. Nálam minden fullra van cibálva, anisotropic filter on, a játék alól van beállítva az antialliasing, minden, nem a kártya driverével variálva. Egyedül a light bloom van szanálva, az is azért, mert a lenyúlt, full cracked és gauges szinten összevissza kókányolt PDMG meg Overland gépeim nem mennek együtt vele.
Jahm, term. virágboltos az egész game, sp1-sp2, valamint minden kiegészítő, az összes gép, stb. Örülök,hogy vírust nem kaptam. 
Amúgy nemtom,hogy a rendes úton beszerzett game milyen LOL de ez egy elkeserítően elmebajos gépigényű játék, komolyan, nem tudom mi elég ennek... Talán egy fullos i7. Esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest