Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DeaTHeX #46674 üzenetére
Közben utánaolvastam a saját lapomnak is, hogy mire kell figyelnem és ma is tanultam valamit.
De megnéztem a GPU bottleneck teszteket és a te kártyáddal az x8 miatt még egyelőre nem kell izgulnod.
GTX 1080 teszt
Kártyák összehasonlítása -
válasz
DeaTHeX #46667 üzenetére
Ez benne lesz itt, user manual mert mi sem tudjuk fejből melyik gyártó mit alkot:
Érdemes átböngészni az erre vonatkozó részt. De ha "csak" tárolás lesz, és nme fogsz sokat nagyfájlokkal dolgozni, pl másolni, vagy videóvágás, stb, akkor elég egy SATA SSD is. Ha mégi kihasználnád, akkor érdemes ilyen m.2 NVMe SSD-t venni, ha nincs más korlát a user manualban. -
PROTRON
addikt
válasz
DeaTHeX #46664 üzenetére
Szia.
Tehát pontos választ szeretnél kapni alaplap kérdésben anélkül hogy megadnád a pontos alaplap típusát?
Attól még mert ott van valami az aláírásodban, sose lehet tudni amíg nem írod be.Meg ez a "azon van a win +3 wincsi" kicsit megkavarod az embereket.
Egyszerűbb ha portonként beírod mire mi van kötve és mi az ami üres.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest