- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Aktív témák
-
DV
senior tag
válasz
modeller #8621 üzenetére
Eleg vegyesek az erzelmek az indexeles kikapcsolasarol.
Igazabol meg az elejen terjedt el, hogy a nem kivant irasokat csokkentsuk az SSD elettartama megovasa erdekeben. Ertelemszeruen aki hasznalja a kereses funkciot a win-ben, az nem is fogja kikapcsolni, mert hasznat veszi.Szemely szerint en nem hasznalom, maximum 1 evben csak egyszer, de lehet, hogy igy is sokat mondtam. Nem levelezek a gepen, hogy ugyanezt a peldat hozzam fel. Ami par db fajlom van, azt meg tudom, hogy hol talalom.
-
AceTom
aktív tag
válasz
modeller #6909 üzenetére
Értem, nem jártam utána annyira ennek se akkor. Köszi a felvilágosítást.
Átraktam az asztaliba az SSD-t, lefuttattam rajta a 4k-s tesztet, itt még csak nem is AHCI mód van, de igazatok volt. Itt még IDE módban is gyorsabb mind a két érték. Nem gondoltam volna, hogy tényleg lassít a laptop rajta - pedig a memória-proci sebesség még mindig jóval gyorsabb az SSD-nél.
-
AirBooms
addikt
válasz
modeller #5925 üzenetére
Figyi, olvass elöbb, aztánn ítélkezz!
Ha idejövök tanácsot kérni, hogy milyen SSD-t vegyek, akkor feltehetően nem azért rontom itt a levegőt, hogy hirdessem az igét a vinyó mellett az SSD ellenében!
Másrészt egy ilyen videó akkor lenne korrekt, ha mellette lenne a vinyós bootolás is. Vagy úgy, ahogy fLes is linkelte, hiszen nem életszerű, hogy tiszta rendszereket használjunk. Csupán egyszer, telepítés után, aztán soha többet...
Aktív témák
Hirdetés
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest