- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
szőröscica #17826 üzenetére
Ez végülis logikus, mert a betujelek csak az adott win en belül vannak értelmezve
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szőröscica #17805 üzenetére
Egyetlen winyót tud klónozni.
Legalábbis én nem jöttem rá hogyan lehetne egy partíciót a winyóról, így a próbálkozások alkalmával mindig csak azt az üzenetet tolta az arcomba, hogy a cél winyó kisebb a forrástól, így nem lehetséges a klónozás.
Ezután néztem true image irányába
-
DV
senior tag
válasz
szőröscica #17807 üzenetére
Jonak nez ki. Mar csak az alignalast ellenorizd, hogy OK-e?
#17797, AS SSD-vel. -
szőröscica
addikt
válasz
szőröscica #17805 üzenetére
Hmmm... Acronis True Image-gel csináltam egy backupot a rendszer partíciómról (mbr bepipálva)..... Ezután restore-oltam az SSD-re, rebootoltam, majd átállítottam a boot sorrendet, az SSD-t téve előre. A verifying dmi pool data után azonban megáll a tudomány, és csak villog egy _ jel.
Mit kúrtam el?
Restore-nál úgy állítottam be, hogy a meghajtó jele C legyen.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szőröscica #17712 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szőröscica #17712 üzenetére
Nincs.
-
boogie84
veterán
válasz
szőröscica #17601 üzenetére
Naná h jó döntés!
(#17602) Hooper: Kíváncsi leszek arra... Egyébként érdekes, mert a vinyókat adattárolás szempontjából nem érdemes lecserélni ssd-re a trim miatt. Teszem azt 4 TB-ot fog mozgatni az ssd h minden terület egyenlő arányban legyen használva?
-
fagy53
nagyúr
válasz
Jó döntés volt és nem fogod észrevenni...
Most elég jó áron lehet SSD-t kapni, az árak le, a sebességek felfele araszolnak, de egyszer el kell kezdeni!
Örülök, hogy a sors nekem dolgozott.. -
válasz
Jó választás mindenképpen!
Nem fogod észrevenni a hétköznapi használatban azt a lassabb írást.
-
CrAck69
senior tag
válasz
szőröscica #17539 üzenetére
én is azért írtam
-
AirBooms
addikt
válasz
szőröscica #17535 üzenetére
Keress rá itt a topikban, nagyon sokan leírták már! De a lényeg, hogy win7-tel formázd meg az SSD-t, az helyesen fogja eltolni a szektorokat. A vinyódról csinálj egy backupot (értelemszerűen egy teljesen más partícióra). Majd ezek után recovery-t már az SSD-re irányítsd, de úgy, hogy az mbr (vagyis az indítófájlok) ne kerüljön rá az SSD-re. Ha mondjuk Acronis-szal csinálod a recoveryt, akkor ne pipáld be az mbr előtti négyzetet. Ezek után már az SSD legyen a boot lemez, de ha nem indul, akkor win7 DVD berak, bootolsz róla, konloba beírod, hogy bootsect /n60 SYS /mbr. Utána újraindítasz az SSD-ről.
-
AirBooms
addikt
válasz
szőröscica #17531 üzenetére
Teljesen. Én még 2009. októberében telepítettem a windows 7-em, egy Raptorra, azóta már a harmadik SSD járt benne, mindig klónozással.
-
CrAck69
senior tag
válasz
szőröscica #17531 üzenetére
nem tart az olyan sokáig
-
CrAck69
senior tag
válasz
szőröscica #17489 üzenetére
igen, arra a tesztre gondoltam jaja xD
-
atti_2010
nagyúr
válasz
szőröscica #17484 üzenetére
Könnyen kipróbálhatod, lekapcsolod az egyik magot a biosbol majd nyomsz egy benchmarkot az SSD-re, ha 2 maggal tobbet csinál akkor visszafogja ha nem akkor nem, szerintem nem sokat dobna az SSD sebességén egy 4 magos proci sem.
-
Zso Ro
senior tag
válasz
szőröscica #17484 üzenetére
A magasabb órajel biztosan megdobja az SSD gyorsaságát.Itt már az a gyenge láncszem
-
Zso Ro
senior tag
válasz
szőröscica #17411 üzenetére
Ki kell kapcsolni a bugast
-
fagy53
nagyúr
válasz
szőröscica #17409 üzenetére
Nyilván a vásárlás után meg kell nézni, hogy a legújabb firmware van-e rajta, ha nem, akkor kell frissíteni. Az az igazi, ha még nincs rajta semmi, OS, adat, stb.!
Legjobb viszont olyat venni, ahol még ennyit sem kell vacakolni.... -
fagy53
nagyúr
válasz
szőröscica #17403 üzenetére
"Az OCZ mégiscsak régóta memóriában utazik," - de már nem, mert kiszállt belőle..
Nem tette rosszul, mert így minden energiáját az SSD fejlesztésekbe fektetheti amire szüksége is van mert nemcsak a RevoDrive sorozat problémás, de a Vertex2 sem a megbízhatóság mintaképe a kéthetente kijövő frissítéseivel.
Reméljük a Vertex3 már jobban sikerült a nagyobb odafigyelésnek köszönhetően!
Az ártatlanság vélelme a Kingston-t is megilleti, nem igaz? -
Gerisz
addikt
válasz
szőröscica #17406 üzenetére
Az Intel nem neked adja olcsóbban a termékeit.
De leírták, hogy tesztekben nincs olyan jó mint az Intel amit otthoni normál használat közben nem veszel észre.
-
cszn
őstag
válasz
Hát te tudod.
Lehet gyanús, de ott volt példának a meghibásodási lista a megbízhatóságra amiben épp az OCZ a leggyengébb. Egyébként az OCZ 2000 óta, a Kingston meg 1987 óta gyárt memóriákat.
Nem mintha ez jelentene bármit is a megbízhatóság terén.
-
Cadal
őstag
válasz
"Kingstont nem rendeltem, gyanús, hogy ők miért adják kb. 30%-kal olcsóbban a termékeiket, mint az Intel, meg az OCZ...."
"Az OCZ mégiscsak régóta memóriában utazik" mert a kingston nem utazik memóriában...
"annyira szar nem lehet" pedig még mutatták is neked, hogy az a "legszarabb" Attól függetlenül, hogy még így is kicsi a meghibásodási százalék.
De megnyugodhatsz, egy remek kis SSD-t vettél, szerintem elégedett leszel a használata közben.
-
CrAck69
senior tag
válasz
szőröscica #17375 üzenetére
Ha az ár a fontos akkor szerintem ez is jó :
Kingston SSDNow V+ 100 64GB (SV100S2N/64G)
23.600 Ft
És szintén 64GB-os -
DV
senior tag
válasz
szőröscica #17353 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Path of Exile (ARPG)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest