Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Zso Ro
üzenetére
Akkor lehet hogy várok amíg nemjön ki a vertex 3 akkor talán az agility 3 árát kicsivel lejjebb nyomják 30-34 környékére, mivel most 40 et érte sokallok kicsit, de ha esne 5-10k akkor barátságosabb lenne.
Ebay-en 30 körül van már, sőt azalatt is vannak, csak onnan nem merek vásárolni, a gari meg stb miatt.
-
McLaca
őstag
válasz
Zso Ro
üzenetére
Bocsánat, magamból indultam ki, 6 éve kizárólag notebookot használok. Nekem 0-ra kell állítani, mert nincs hová áttenni. Amúgy sincs értelme a böngésző cache-nek a 40/20-as LAN net mellett, kivéve, ha minden nap ugyanazokat az oldalakat nézed, és a cache fél giga... Már a HDD-s korszakban is 0 volt nálam, mert gyakorlatilag lassította a böngészést.
Üdv!
-
lajos001
aktív tag
válasz
Zso Ro
üzenetére
Annyira azért nem aggódom, csupán utálom újrahúzni az oprendszert és a többi programot. Persze ghostolni is lehet......vagyis remélem ez SSD-vel is működik. Azért választottam az Ipont, mert a garfutár szolgáltatást belekalkuláltam ebbe a vételbe.
Már vettem igénybe annak idején táp miatt 2x is, és nagyon rendesen intézték. 
Igen, én is szívesen vennék egy SSD figyelő szoftvert.
Amúgy a te Buffid 100%-os? -
fagy53
nagyúr
válasz
Zso Ro
üzenetére
Az SSD élettartam mutató program a kristálygömbös jóslás kategóriájába tartozik és a az eredményessége is hasonló. Nincsen semmilyen konkrétum, találgatások léteznek élettartam vonatkozásában, mindenképpen több tíz év a realitás, gyilkos üzemmódban is többszöröse a gyártói garanciának. A Buffalo alacsony ára sem egy erősen korlátozott élettartamnak szól, hanem a 4k írás HDD-t közelítő sebességnek / szerencsére felülről közelíti
/.
Használat során / rendszer SSD / ez nem nagy probléma... -
franc0
őstag
válasz
Zso Ro
üzenetére
Felületesen olvastad akkor. Persze benne van, én speciel négyféle JMicron vezérlőről (602, 612, 616, 618) tudok fejből, de lehet hogy van több is. Ebből a négyből csak a 602-es kerülendő, ez van az NSUM típusú Buffaloban.
Az NSUH-ban 612-es van, láthatod a prohardveres Nagy SSD tesztben, hogy szépen szerepel.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Íme az új Android Auto!
- AliExpress tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- E-book olvasók
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Nvidia Quadro FX570
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/.