- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Zso Ro #18042 üzenetére
Akkor lehet hogy várok amíg nemjön ki a vertex 3 akkor talán az agility 3 árát kicsivel lejjebb nyomják 30-34 környékére, mivel most 40 et érte sokallok kicsit, de ha esne 5-10k akkor barátságosabb lenne.
Ebay-en 30 körül van már, sőt azalatt is vannak, csak onnan nem merek vásárolni, a gari meg stb miatt.
-
McLaca
őstag
válasz
Zso Ro #18028 üzenetére
Bocsánat, magamból indultam ki, 6 éve kizárólag notebookot használok. Nekem 0-ra kell állítani, mert nincs hová áttenni. Amúgy sincs értelme a böngésző cache-nek a 40/20-as LAN net mellett, kivéve, ha minden nap ugyanazokat az oldalakat nézed, és a cache fél giga... Már a HDD-s korszakban is 0 volt nálam, mert gyakorlatilag lassította a böngészést.
Üdv!
-
lajos001
aktív tag
válasz
Zso Ro #17998 üzenetére
Annyira azért nem aggódom, csupán utálom újrahúzni az oprendszert és a többi programot. Persze ghostolni is lehet......vagyis remélem ez SSD-vel is működik. Azért választottam az Ipont, mert a garfutár szolgáltatást belekalkuláltam ebbe a vételbe.
Már vettem igénybe annak idején táp miatt 2x is, és nagyon rendesen intézték.
Igen, én is szívesen vennék egy SSD figyelő szoftvert.
Amúgy a te Buffid 100%-os? -
fagy53
nagyúr
válasz
Zso Ro #17998 üzenetére
Az SSD élettartam mutató program a kristálygömbös jóslás kategóriájába tartozik és a az eredményessége is hasonló. Nincsen semmilyen konkrétum, találgatások léteznek élettartam vonatkozásában, mindenképpen több tíz év a realitás, gyilkos üzemmódban is többszöröse a gyártói garanciának. A Buffalo alacsony ára sem egy erősen korlátozott élettartamnak szól, hanem a 4k írás HDD-t közelítő sebességnek / szerencsére felülről közelíti
/.
Használat során / rendszer SSD / ez nem nagy probléma... -
franc0
őstag
válasz
Zso Ro #17662 üzenetére
Felületesen olvastad akkor. Persze benne van, én speciel négyféle JMicron vezérlőről (602, 612, 616, 618) tudok fejből, de lehet hogy van több is. Ebből a négyből csak a 602-es kerülendő, ez van az NSUM típusú Buffaloban.
Az NSUH-ban 612-es van, láthatod a prohardveres Nagy SSD tesztben, hogy szépen szerepel.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest