Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
Aktív témák
-
Sziasztok!
Egyszer már egy kollégának volt ilyen problémája ahogyan visszaolvastam, de most egy hozzászólásban összefoglalom a megoldást a 0x80070057 hibakódra.
A tények: Samsung 830 64GB, alaplaphoz kapott SATA kábel. A Win7 telepítője szépen létrehozta a 100MB-os partíciót a maradékra pedig ment volna a telepítés. Viszont amikor formázásra került volna sor, akkor bedobta ezt a hibakódot, bármit, bárhogyan csináltam. A Microsoft oldalán a megoldásra azt írja, hogy töröljük a partíciókat, majd hozzuk létre újra őket. Párszor megpróbáltam, de semmi eredmény.
Ekkor rádugtam egy másik gépre, hogy majd az intézőből formázom, de itt sem jártam sikerrel.Megoldás: Másik SATA kábelt kell keresni, lehetőleg valami minőségibb darabot. Így már gond nélkül tudta formázni a Win7 telepítője és szépen felment rá a rendszer.
-
Öcsém gépében ma telepítettem fel egy Intel 320 80GB ssdre a rendszert, hasít rendesen!

-
válasz
szőröscica
üzenetére
Jó választás mindenképpen!
Nem fogod észrevenni a hétköznapi használatban azt a lassabb írást.
-
válasz
Neil Watts
üzenetére
Önmagában is jó választás, de figyelembe véve, hogy a többi kiszemelted 40GB-os, ez hosszabb távon is jobban megéri.
-
válasz
Neil Watts
üzenetére
Nálam 1,5 éves telepítéssel a Win7 Ultimate, Photoshop meg minden szükséges program 26Gb-ot foglal.
-
Sziasztok!
Lehet már volt kérdés, de az OCZ Agility 2 és Vertex 2 között a 64MB cache a különbség?
Ez mekkora előnyt jelent a Vertexnek? -
Pixmania árul X25-V 40GB-ot 31.000 HUF körül, csak sajnos ez a "bolt" sem a jó híréről ismert, ha garanciáról van szó.
-
válasz
Balázs0916
üzenetére
Várjuk az élménybeszámolódat és a teszteredményeket

-
válasz
RoboGoD.hu
üzenetére
Általában ami kint van a honlapjukon, azt kapni is lehet, de amint elfogy, leveszik. Legalábbis nekem ez az eddigi tapasztalatom

-
Az iP*n honlapján megjelent a 64GB-os 325-ös Kingston SSD.
-
Eléggé csábít engem is ez a 40GB-os Kingston SSD ~24k forintért.
Ami mégis aggaszt egy kicsit, az a mérete. Akik hasonló vagy még kisebb méretű (32GB) SSD-t használnak, mik a tapasztalataik ezzel kapcsolatban? A Windowson meg pár gyakran használt programon kívűl nem sokminden férhet rá. Persze nem ezen akarom tárolni a fájlokat, de manapság már egy játék is ~10GB telepítve..
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest