Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
RPZ
tag
válasz
Efbialy
üzenetére
Igen, ezek jó ötletek, valsz teljesen ki van optimalizálva a környezet!
Viszont: ahogy félelmem beigazolódott: a sata controller driver nélkül nem tudott elindulni a windows
! Így a javító segéd-izé kb negyed óráig tesztelt, mígy rájött, h a marwellxxx.sys file hiánya a ludas, ezt szépen megoldotta, így végül ismét itt.
Ez viszont azt jelenti, hogy tényleg nem lehet downgradelni a sata drivert!!! Így a 34-est nem tudom kipróbálni a többiből egy értelmes volt, az nem hozott változást!Vagyis-> NEM LEHET BEKAPCSOLNI A TRIMET
! Az oprendszer tolja, az ssd tudná, de a vezérlő drivere nem birkózik meg a feladattal!!!!! Katasztrófa! Ez az egy legfontosabb dolog lenne, amit mindenképpen tudni kellene működtetni, és nem megy!
Mit lehet csinálni? Küldeni riportot hddsentinelnek, ocznek, asrocknak, marvellnek
?Ez NONSZENSZ! Ez a hihetetlen kategória.
Csináltam új méréseket csak a szekv. és a 4kqd32-ről többet egymás után és most 270 helyett 330 köré jött ki az 1. értéke a másiké pedig majdnem a duplája, szóval efelől most megnyugodtam
.De a trimemmel mi lesz??

-
RPZ
tag
válasz
Efbialy
üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Ha belassul, akkor az egyenlő az agyhalállal, nem szeretnék túl sokat foglalkozni a rendbentartással, inkább csak élvezni a kényelmet (ezért fizettem ugyanis). Akkor végigpróbálom ezeket a drivereket.
Csak az keltett némi aggodalmat bennem, h ha a működő tárolóm kontollerét eltávolítom, az nem okoz e kis galibát, de végiggondolva semmi nagyobb baj nem lehet, így ebbéli aggályaim most tovaszálltak, neki is állok.
A kérdés az, h miből fakad a videó túlzósága, ha ez is egy agility 3-as ssdvel készült? Ekkora eltérés nem lehetne! Mindenképpen FURCSA.
Ahogy az is, h pár értékem felét adja a tesztben, mint kéne (bár szerencsére a legjobban számító 4k-s értékek azért toppon vannak). Másnak nem tudom betudni, csak a vezérlőnek. Így viszont a Sata II korlátját sem ugorja meg, nemhogy a 6gbs-et. -
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Gyúrósok ide!
- Energiaital topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S24 - Titanium Black - 8/256GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Esetleg későbbi firmware/driver javíthat rajta vagy esélytelen?
Mert kb a sata 2 és a sata 3 között van így a teljesítménye.