Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
SPY0817
aktív tag
válasz
Normi™
üzenetére
Én is így gondoltam, nem csináltam vele különösebbet, hát van egy wow faktor notebook winyó után
igy már legalább látszódik hogy i7 van benne
[link] ez a cucc meg fenomenális. Tökéletesen illik a gépbe és ugyan olyan mintha a dvd meghajtó lenne benne kivétel hogy folyamatosan világít/villok néha kék alapon zöld 
-
Ribi
nagyúr
válasz
Normi™
üzenetére
Lehet hogy jogos, de amikor trabi után veszel egy m5-öst (S4-es is lehet, márka lényegtelen), majd mikor elviszed tesztelni, kiderül 500 paci helyett mondjuk 350 van benne. Trabihoz képest mind2 brutális. Valszeg kihasználni sem tudod (persze persze tudom hogy itt mindenki Sumi) értelmesen. De valszeg visszamennél és torkon szúrnád a kipufogóval, hogy átb***tak. Mond hogy nem így van. Na ugyanez van SSDvel is. Lehet hogy normál winyóhoz képest eszement gyors, de nem azért vesz az ember X sebességűt, hogy utána X/2-t kapjon. Vagy ha valakinek ez nem világos, akkor ott gondok vannak.
-
strebacom
senior tag
válasz
Normi™
üzenetére
Az a jó akkor nekem is az van rajta, de még itt csücsül a dobozában, majd holnap jön a a nagy műveletek sora!

MÁS: szerintetek EZ!! a program tökéletes a Backup készítésére az SSD-hez, ez nekem eredetiben van meg, és eddig nagyon-nagyon szuper volt,minden benne van ami kell egy lemezhez!!

Köszi!!

UI: Most látom a 12 verzió, de nekem a 2011-es(11) van meg!!
-
Bodor
veterán
válasz
Normi™
üzenetére
Az a lényeg, hogy elégedett vagy vele.
Azt, hogy gyorsabbnak érzed, mint a Vertex 2-őt, szerintem a friss Win telepítésnek köszönhető, már ha az történt, meg a placebo hatásnak, hogy új és gyorsabb SSD-d van. Persze azért meg lehet kicsit érezni a SATA2 után a SATA3-as sebességet! -
Bodor
veterán
válasz
Normi™
üzenetére
Te is össze tudod hasonlítani a tiédet a többiekével ezen a oldalon, de ha véleményre vagy kíváncsi, csak annyit mondhatok : Hát ez a sebesség fenomenális!
Annyira sebes, hogy már csak na!
Meg vagy elégedve vele? -
GSzarkaTAT
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
igy már legalább látszódik hogy i7 van benne

Meg vagy elégedve vele?