Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
neverless
tag
Na kb mármár 99%ban eldöntöttem, hogy cruci 64es lesz, nézegettem is már ősember oldalát.
3-at találtam:
-CTFDDAC064MAG-1G1CCA
-CTFDDAC064MAG-1G1
-CTFDDAA064MAG-1G1
Ezek között jól látom, hogy annyi a különbség, hogy:
-az első annyival több a másodiknál, hogy "with Data Transfer Kit". (ez elvileg a Cloning Software, USB to SATA cable pakkot jelenti.) Ezt Cruciék oldaláról néztem. Illetve ősember oldalán az elsőnek 75MBps, a másodiknak 70MBps írási sebessége van. (ez elírás lenne...?) Ja, és drágább kb 5k-val a másodiknál és harmadiknál.
-A harmadik meg ugyanaz mint a második, kivéve, hogy 1.8" as méretű ?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- Apple MacBook Pro 13 M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest