- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
james008bond
őstag
válasz
Laci2277
üzenetére
Bízom benne, hogy kifogástalan az ssd-d, de nálam sajnos nem az volt. Egy csomószór raktam újra a rendszert azt gondoltam én szúrok el valamit. Aztán felraktam ugyanabban a gépben egy hdd-re és láss csodát, minden f@szán működött. Érdekes még, hogy szerviz első körben 1 hónapot ült rajta / állítólag tesztelte, mondjuk nekem egyetlen teszt eredményét sem mutatták meg, csak működés közben kb 2 percig az ssd-t, de mint mondtam nekik, rendszertelen időközökben vált működésképtelenné ) aztán kiadták, hogy kifogástalan minden. Hazavittem installáltam, rendszert rá, majd fél nap után már többet be se indult, bios se látta, usb meghajtóból se., majd ki lett próbálva intel/amd-s gépeken és sehol semmi. Pedig előtte mindent kipróbáltam amit a szakiak itt és máshol javasoltak: bios frissítés, kábelcsere, táp csere, gép hálózatmentesítése, alaplapi elem ki/be, stb, IDE, ACHI mód...mindig eldobta magát a rendszer, teszteltem memóriát, vga-t, ssd teszteket futtattam és állítólag minden okés volt...már alaplapcserén törtem a fejem, hátha a sta vezérlő rossz...csak az volt az érdekes, új korában 1 hétig folyamatosan jól ment, meg hdd-ről mindvégig. Végül a szerviz mégiscsak megállapította, hogy nem működik. És még 1, HDD Sentinel hetente 1 %-al látta rosszabbnak az állapotát....tudom, nem kifejezetten SSD-re találták ki, de mégis gyanús volt ez... Szóval, bízom benne, hogy a Te ssd-d nem megy tönkre...
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Futás, futópályák
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- Apple MacBook
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest