Hirdetés
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Aktív témák
-
AceTom
aktív tag
Elpazaroltam egy egész napot lényegében erre az SSD tesztelgetésre, és fogalmam sincs most már, hogy mi lenne jobb a gépnek ahhoz, hogy a maximumot kihozzam belőle.

Cserélgettem a 2drivert is, amikor automatikusan frissítem az illesztőprogramot, már az intel drivert teszi fel magának, lehet csak a dátumot figyeli a win.. és aszerint teszi fel a legfrissebbet.
Benchmarkkal az alap wines driver picivel többet ad, crystaldiskmark 50mb-os teszt, 1x lefuttatva sokkal magasabb értéket ad, mint az as ssd - biztos azért mert pontatlanabb. As ssd-ben egyébként akkora különbség nincs a 2 driver közt, pár MB. Crystal alatt picivel nagyobb eltérés jött ki, az alap driver javára.
Viszont a dilemmám meg az lett így nap végére, hogy én gyorsabbnak éreztem a rendszert intel driverrel.. de lehet, hogy ez már csak placebo hatás.
Szóval nem sok értelme volt az egésznek, csak a cellákat öregítettem teljesen feleslegesen, ráadásul most lassabbnak érzem a gépet.
DV: Nekem sata2 a laptop, ez biztos, szekvenciálisnál ki is jön a különbség. Nem tudom mi limitálhatja a laptopnál a 4k-s értéket, nem tudom elképzelni, hogy az SSD-t nem hajtaná ki a procim.
(Core2 Duo T5670, RAM amúgy DDR2-667MHz-es 2GB)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ) új
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest