- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Magisk
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
luw2win
őstag
Hali!
Beléptem a klubba egy Samsung 32gb-os SSD-vel
De lenne egy problémám,amikor már csatlakoztattam meg minden, nem találja a BIOS-ba a boot szektort , (a bootolsánál csak a másik vinyomat meg a cd-t meg a floppyt tudom beállitani, ssd-t nem látok sehol)
Feltelepíteni windows xp-t (SP2) fel tudok,(hirtelen ezzel rendelkeztem), csak a bootolásánál cd-t állitok be igy aztán megtalálja az ssd-t ami elméletileg nincs is.És a másik probléma, C meghajtónak szeretném az SSD-t ,de mindig D-re teszi.
Ha a vinyóból a jumpert máshova teszem vagy kihuzom akk olyan lassu lesz az SSD mint egy vinyo, vagy sokkal rosszabb.Szóval ezek a fennálló problémáim lennének, nem az hogy nem tudok ezekkel élni, de zaklat a megoldása, és hátha valakinek már volt ilyesmi gondja.
Gépem az adatlapomon.
Várom a tanácsokat,tapasztalatokat!
Üdv: MátéValaki tudna adni egy linket a jumperek helyéről( pl hogy hol van a master , slave stb.) Már rég volt vele dolgom. Köszönöm
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 870 QVO 2TB sata ssd eladó
- Kingston A2000 500GB M2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD 100/93
- Eladó 2 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 256 GB OEM
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Pro Konzol! 2029.06.09-ig garanciális, nincs 2 hetes!
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest