Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Ottoka
őstag
Az én tapasztalatom e téren, hogy rendszernek jó az ssd, a programok gördülékenyebben indulnak, és op rendszer induláskor az ikonok egyből betöltődnek, az automatikusan induló programok szinte azonnal kész lesznek.
Viszont ha mondjuk egy 4.7 gb-os dvd iso-t másolsz ssd-re, nos akkor a jelenlegi 2db raid0-ba kötött winyóid megeszik az ssd-t. Egy 32gb-os ssd-t nem is erre veszünk. De a lényeg hogy nagy file-ok folyamatos írásakor/olvasásakor előnyben vannak a winyók.
Nekem 2db raptorom van egy elég komoly raid vezérlőn. Haver meg Ősembertől vett egy samsung 32gb-os ssd-t, hétvégén tettem rá neki az op. rendszert. Nála ugye sima alaplapi vezérlőn volt az ssd, és hát minimális előnye maradt (ha maradt) a raptoraimmal szemben. Valszeg ha a raptorok is sima alaplapi vezérlőn vannak méshogy néz ki a dolog, de két raptoron azért 300gb hely van...
Viszont csináltam tesztet 4x ssd raid0-val, hát az elég meggyőző lett. Pár hsz-el feljebb olvashatod. Igazából rendszert nem tettem rájuk, arra időm nem volt, de nemsokára....

Aktív témák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- Hobby rádiós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen TV-t vegyek?
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest