- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kickstarteren a Sharge 300 wattos power bankja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
Aktív témák
-
Ottoka
őstag
Az én tapasztalatom e téren, hogy rendszernek jó az ssd, a programok gördülékenyebben indulnak, és op rendszer induláskor az ikonok egyből betöltődnek, az automatikusan induló programok szinte azonnal kész lesznek.
Viszont ha mondjuk egy 4.7 gb-os dvd iso-t másolsz ssd-re, nos akkor a jelenlegi 2db raid0-ba kötött winyóid megeszik az ssd-t. Egy 32gb-os ssd-t nem is erre veszünk. De a lényeg hogy nagy file-ok folyamatos írásakor/olvasásakor előnyben vannak a winyók.
Nekem 2db raptorom van egy elég komoly raid vezérlőn. Haver meg Ősembertől vett egy samsung 32gb-os ssd-t, hétvégén tettem rá neki az op. rendszert. Nála ugye sima alaplapi vezérlőn volt az ssd, és hát minimális előnye maradt (ha maradt) a raptoraimmal szemben. Valszeg ha a raptorok is sima alaplapi vezérlőn vannak méshogy néz ki a dolog, de két raptoron azért 300gb hely van...
Viszont csináltam tesztet 4x ssd raid0-val, hát az elég meggyőző lett. Pár hsz-el feljebb olvashatod. Igazából rendszert nem tettem rájuk, arra időm nem volt, de nemsokára....

Aktív témák
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs