- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Aktív témák
-
proof88
addikt
Üdv!
Egy hatalmas problémám van!
Szeretnék SSD-re váltani, de gondba ütköztem. Eddig RAID0-ban volt 2 Raptor, most 2 db SuperTalent UltraDrive 32 gigás MLC SSD van RAID0-ban. Néhányszor már felraktam rá rendszert meg játékokat rövid tesztelésre, de most végképp elhatároztam, hogy SSD-re váltok. Minden jól ment egy ideig (tegnap kezdtem el telepítgetni), hajnali 4-kor úgy hagytam a gépet, töltötte lefelé a DX9 redistet meg az SP3-at (XP SP2 van a gépen).
Most nézem, kék halál fogadott. Reset, na az alaplap nem látja az egyik SSD-t. Nem a RAID-tömbből van kiesve, hanem maga az alaplap nem detektálta azon a SATA porton. Kikapcsolás, visszakapcs, meglett az SSD, de az alaplapi RAID szoftver utolsó helyre rakta, gondolom az alaplap miatt vagy nem tudom, de egy reset után már visszakerült a 2. helyre és indult a rendszer. Konzisztencia ellenőrzés, rakat fájl javítása (SP3 telepítő már elindult ezek szerint...), login, látom a DX redist lejött, na mondom, ez biztos egy véletlen dolog. Elindítom a DX telepítőt, 80%-nál megakadás (egér kurzor sem reagált), majd 1 perc után kék halál... bár megint nem néztem meg a pontos okát, de a lényeg, hogy az alaplap megint nem deketálta resetkor a 2. porton a 2. SSD-t, úgyhogy pfff. A kérdésem, hogy valaki találkozott-e már ilyennel, és EZ MI VOLT ?!
ASUS P5Q-E, most semmi nincs húzva, Q9300, 2x2 GB RAM. A lapozófájl át van helyezve egy VelociRaptorra, SSD-n nincs, valamint mindenféle tmp könyvtárat is átraktam oda, bár csak pár hete kezdtem el használni az SSD-ket, szóval akkor sem kéne bajuknak lenni, ha annyira széjjel írtam volna őket.
Még szerencse, hogy a Raptoros rendszerem ép, mert ez elsődlegesen a zasszony gépe.
Mit tegyek?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 16GB I 128SSD I 14" HD+ I HDMI I W10 I Garancia!
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest