Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
CounterBoci
senior tag
válasz
RiddleR
üzenetére
Partition alignment-et nem állítottam.
1TB-os Samsung F1 meggyőzött a 105MB/s írás-olvasással, hogy bízzam rá a rendszert, főleg az írás ami megfogott. SSD asszony gépébe költözött, jó öreg egymagos Athlon64 nForce4-es lapban DDR400-al. Felraktam rá a 64 bites Windows 7 R.C.-t, mint a villám úgy megy rajta. Igaz net meg office a fő profil, de az nagyon megy
. Igazából nálam a 32GB nem nagyon volt elég, inkább gyűjtök egy nagyobb modellre, ahol az írási sebesség is jó. Jó tudni amiket írtál, Vista szerintem többé úgysem lesz a gépemen, Win7 sokkal jobb a kompatibilitásban meg sebességben.fsb1000: filemon-t kipróbálom, köszi
Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 256Gb és 512Gb nvme SSD pack eladó
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar
- SAMSUNG 990 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Igazából nálam a 32GB nem nagyon volt elég, inkább gyűjtök egy nagyobb modellre, ahol az írási sebesség is jó. Jó tudni amiket írtál, Vista szerintem többé úgysem lesz a gépemen, Win7 sokkal jobb a kompatibilitásban meg sebességben.