- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Két szempontból sem lesz profi a Xiaomi 18
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Balupapa
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget. A télen vettem Savanya fórumtársunktól (gondolom sokunknak ismerős a neve erre felé...) egy használt (98%kondi) SuperTalent Ultra drive 32GB-os SSD-t (230/160+TRIM) .
Egy ADFD Raptor helyébe került a gépbe, a gyorsulás mértéke sokkoló volt.
Kicsinek éreztem a 32GB--ot és leszerettem volna cserélni egy 64esre.Nálam végig tökéletesen szolgált tegnap előtt az SSD-t eladtam itt phn 96%-os kondival.
Mára kapom a privit, hogy az SSD amit tőlem vett nem hozza a gyári értékeket.
[link] ez a sebesség és ráadásul még egy extra hiba is van, valami érintkezés [link] (Állítólag a többszörös kábel csere sem oldotta meg a problémát ) Ekkor megkértem az illetőt, hogy telepitse ujra a win7et és ahogy itt le van irva a szerint állitsa be a biost és a windowst. Állitólag az eredmény nem javult. Itt egy kép sentinellel [link] e szerint pedig hibátlan. Természetesen kéri vissza a pénzt. Ti mit tennétek a helyemben? az ssd tuti jo volt amikor átadtam neki.Beszéltem az elöbb Over@lockerrel és azt mondta h tanácsoljam neki, hogy a tuningolt processzorát az illető tegye alapra ugyanis a vezérlő chip a tuningtol megbolondulhat, illetve csináljon egy mélyformázást. Ezeknek az eredményére várok még.
Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- World of Tanks - MMO
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest