- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Telekom mobilszolgáltatások
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
somasz
üzenetére
Annyit meg tudsz nézni, hogy most a proci/gpu mennyire van kihasználva kódolás közben.
Én pl. a böngészőt minden nap gépindítás után elmentem úgy, hogy összetömörítem a szükséges könyvtárakat, fájlokat egyetlen csomagba.
Amíg HDD-n volt a rendszer és a böngésző is, addig kb. 1p20mp...1p30mp magasságában végzett a tömörítéssel miközben a proci csak "lógatta a lábát" 2.4GHz-en. Amióta SSD-n van a böngi, ez az idő jó perccel lecsökkent és a proci is 3.5GHz-en dolgozik tömörítés közben.
Nagyon sok kis aprócska fájl van aböngi könyvtáraiban, itt meg az SSD jóval gyorsabb és a proci is dolgozhat közben.
Igazából legolcsóbban úgy tudnád megnézni, hogy az SSD dobna-é valamit, ha próbaképpen RAMdrive-ra pakolnád az adatokat, amiből/ahová a kódolás történik. A program helyigényét nem ismerem, de majd Te eldöntöd, hogy tudnád-e így tesztelni avagy sem.
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Spórolós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest