Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz
Mukorka #16536 üzenetére
Cszn válaszával ellentétben én azt mondom, igen, lelassulhat. Főleg, ha az a 10MB/s az torrent. Sok kis apró írási művelet, és ha közben olvasni is akarsz, vagy progit indítani, a fej csak jár ide-oda. Amikor normális netem lett (Digi), vettem egy külső vinyót (notebookhoz), hogy arról menjen a torrent, mert ha 10 torrentet futtattam egyszerre a belső vinyón, már attól használhatatlanul lelassult a gép. A cache-nek HDD-nél amúgy kb. 16MB-ig van értelme, a felett már nem gyorsít számottevően.
FF cache téma: tisztességes net esetén (legalább 20Mbit, 10ms alatti ping) szerintem tök felesleges a cache. Én 40/20-as digi nettel kipróbáltam, kikapcsoltam, és semmi változás a sebességben. Sőt, talán gyorsult is, hogy nem kell átnyálazni a - még - hdd-t, hogy meg van-e már valami abból a gépen, amit épp betöltene. 2-4Mbites ADSL-nél még volt értelme.
Üdv!
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- WD Blue SN580 2TB NVMe SSD - garancia
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest