Hirdetés
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Hali,
Nagyon irigyellek! Én nekem soha nem voltak ilyen eredményeim, de valószínű nem is lesz az ssd kártya és a raid vezérlő miatt.
Előszőr hülye fejjel vista 64 bit alol akartam csinálni a formázást...Azán raktam fele egy 32 bitest, azzal már gördülékenyebb a dolog...Találtam egy másik járható utat...Amikor megformázom a raid tömböt akkor primary -ra állítva... (nekem a Paragon particion manager 9.0-ba nincs basic állítási lehetőség) csökkentem a formázandó terület méretét, úgy hogy 0.5 GB maradjon üresen. Mindkét particiót úgy formázom, hogy nem adok meghajtó betűjelet., de formázás előtt beállítom a cluster értékeket, úgy hogy a nagyobb területen 32-re állítom a, a kicsin 8-ra...
Most valószínű felfedeztem a spanyol viaszt, de hát valahol el kell kezdeni a buherálást
Viszont van mégegy számomra érthetelen dolog, ami valószínű a raid vezérlő hibája:
Van egy játék (armed assault) ami mióta vistám van kicsit szarul mükszik a menüje... Nem lehet kijelőlni a menü pontokat, mert késik.. .
Ha a stripe-ot 4-re rakom akkor megszűnik a probléma... Viszont a sebesség a béka segge alatt lesz (2ssd-vel a fele az 1ssd sebességének)
Ha a stripe 64K-n optimális a sebesség (128K-val ismét fura értékek jönnek ki és összevissza) csak akkor megint jelentkezik a probléma a játéknál.... Ezmi a fene lehet....
De lehet hogy a kérdésre egyszerű a válasz: Vista 64Bit... Most kipróbálom win7-tel.Azt akartam kérdezni, hogyha defaultra állítod a clustert, akkor a laggolással mi ahelyzet?
Aktív témák
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Távcső topik
- Crimson Desert
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Bittorrent topik
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- További aktív témák...
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest