Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
Aktív témák
-
freddirty
senior tag
válasz
szab.tam
üzenetére
Nekem kb. 1.5 éve megy egy kis alacsonyfogyasztású (~10w) linuxos atomos itthoni szerverem 60-as SSD-vel. Az egész egy kb. autórádió méretű házba van belezsúfolva mindenféle venti nélkül. A tápja egy külső netbook adapter. Semmilyen problémám nincs vele. A szokásosnál melegebb van a házban a szellőzés hiánya miatt de ez nem okoz problémát.
A melegedést mostanában túl komolyan veszik a felhasználók. Én pl. a desktop gépemben is az összes ventit egy központi szabályzóval minimumon hajtom. Még a tápventit is. Sok éve így használom a gépeimet és soha semmilyen problémám nem volt. Pl. volt olyan fél év amíg a procihűtőbordán döglött volt a venti de észre sem vettem - csak a hőfokok voltak magasabbak a szokottnál de gondoltam már nagyon poros a borda.
Szóval amíg instabilitást, fagyást nem okoz egy túl forró alkatrész addig nem is érdemes foglalkozni vele.
Az élettartam meg úgyis mindegy mert nem fogja senki manapság ~5 évnél sokkal tovább használni a műszaki cuccait. (és akkor már sokat mondtam...)
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Arc Raiders
- Ford topik
- AliExpress tapasztalatok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest