- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
66zio
aktív tag
válasz
zsola400 #2592 üzenetére
Nem nyitottam, mert nem biztos, hogy szükségem van rá. 1,5%-os cashback miatt merült, fel, de nem néztem utána a pénz kiutálási költségnek, illetve hogy akkor most lehet csak úgy simán váltani devizát vagy sem. Illetve redditen néztem a trading 212 oldalt és ott például volt arról szó, hogy küldtek olyan embereknek emailt, akik fél éve nem kereskedtek, hogy jó lenne ha kereskednének, de én nem használnám ezt a részt, nem tudom ez beleférne-e. Ezért írtam, hogy van-e valakinek valós tapasztalata, lehet-e kvázi Revolutként használni.
-
Berci77
tag
válasz
zsola400 #2535 üzenetére
Kiutalást még nem kértem, de nekem azzal van gondom, hogy ha a Curve-vel fizetek (mögötte egy támogatott K&H debit kártya), akkor nem regisztrálja a fizetéseket mondjuk a Pennyben. Ha közvetlenül a K&H kártyával, akkor gyűjti szépen. Szeretem a Curve statsztikáit, illetve ezzel használtam a GBIT-ot, nem használnám direkt a K&H-t.
-
66zio
aktív tag
válasz
zsola400 #2532 üzenetére
Én úgy csinálom, hogy kérem a kifizetést, és közben állítom a naptárban is, hogy mikorra kell legkésőbbre megérkeznie. Ugye nem fog, ezért egyből megy egy email. Arra azzal válaszolnak, hogy két héten belül küldik. Ekkor is állítok egy naptári figyelmeztetőt. Volt amikor megjött pár napon belül, volt amikor nem, akkor kellett még egy email és megérkezett.
-
ACE-
addikt
válasz
zsola400 #1991 üzenetére
Na, felraktam, kiderült már regisztrálva voltam, csak gondolom akkor még nem voltak bankok, kipróbáltam a Revolut és a Gránit-os regisztrációt, műkszik, de nem nagyon van olyan igazán értelmes bolt, ahol visszatérítést ad, ezért töröltem is, nem életképes ez a dolog, csak a vásárlási adataid kellenek, és ezzel csupán arra késztetnek hogy az adott helyen vásárolj. Ráadásul csak 5000 Ft felett van visszautalás.
-
Pheonix
tag
-
anadroid
senior tag
válasz
zsola400 #1769 üzenetére
Ez a Lidl pár napja került bele, december elején még nem volt. December 31-ig él. Nem ugyanaz, mint ami az előző akcióban volt, csak ugyanolyan. Ez most a Super Deals alatt található, amit november közepén vezettek be. Itthonról legfeljebb az Otto rendeléseket lehet még igénybe venni az újak közül.
Mit csináltál máshogy, vagy a túloldal nem figyelt eléggé? Korábban már az ország megadásakor elhajtott. Van-e még a "nyelvgyakorlat"? (November 10-től már a franciáknak is hivatalos).
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Motoros topic
- Fujifilm X
- Medence topik
- RAM topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest