- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuladam
aktív tag
válasz
TigerDzsó #1952 üzenetére
n26-ról olvastam, tuti van a vividnek is? Értem hogy ott a DE... de elég új cég ahhoz hogy teljes bank licence meg legyen meg minden
Postára akkor max marad a kp bár én (itthon) szerintem 5 éve nem jártam postán ügyet intézniDe elég nevetséges ez az EC-karte, csak németbe lehet használni sehol máshol. Majdnem olyan mint nálunk az Erzsi
-
Krethx
aktív tag
válasz
TigerDzsó #1820 üzenetére
Tavaly decemberben még nem kelet. Viszont írok egy kis negatívumot róluk.
December elején regisztráltam be. Dokumentumokat feltöltöttem. Azt írták maximum 24 óra mire átnézik. Január 8-ig vártam. Küldtem nekik egy emailt amiben azt írták hogy maradjak velük és utánanéznek. Három napra rá jött egy email. Következőt írták: a Solarisbank vizsgálja a dokumentumokat és majd jeleznek.Azóta ismét semmi. -
anadroid
senior tag
válasz
TigerDzsó #1649 üzenetére
30-ára ígérik a kártyát, utána tudok bővebbet írni. A feltöltés utalással ingyenes, Revolutról az azonosítási folyamat végeztével, 23-án fél öt körül indítottam 10 €-t, másnap (szombat) hajnali fél ötkor érkezett meg. A bónusz érdekes állatfajta, elvileg Aldi és Lidl (meg egy rakás egyéb, köztük a Netflix) 10%, viszont ha kiválasztasz egy részvényt (nálam a Tesla), akkor abban kapod meg, a visszaváltásnál az árfolyamnövekedést megkapod, a veszteséget viszont lenyelik, tehát a pénzed nem vész el. Minden vásárlásod legalább 1 ezrelék bónuszt hoz. A regisztráció kóddal 20 € bónusz jár mindkét félnek, feltéve, hogy az első vásárlás meghaladja a 20 €-t.
Elég hosszú a leírás, úgyhogy aki angolos vagy németes, akkor jobb, ha nekiugrik. Vivid.money
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest