- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripo05
tag
válasz
robag93 #2588 üzenetére
Én úgy jártam, hogy a Curve mögé berakott első kártyát elutasította (napi limit miatt), majd a 2. kártyát megterhelte. Viszont a pénztáros azt mondta, sikertelen lett. Gondolom a POS timeoutra futott, amíg próbálkozott a 2. kártyával. Ezért kifizettem egy harmadikkal. Végülis írtam a suportnak, elküldve a 3. kártyás fizetésről az igazolást. Ha jól emlékszem 4-5 nap múlva érkezett meg a visszatérítés. (De ott én is hibáztam, mert az eset után gyorsan letiltottam a 2. kártyát így a visszatérítés se tudott megérkezni.)
-
TrollBalint
addikt
válasz
robag93 #2579 üzenetére
olyat tudsz csinálni az "elkerülésre", hogy írsz a supportnak, akik max előre bekérik az említett dokumentumot és akkor előbb le tudod a vizsgálatot.
Prémium tagként elvileg elsőbbégi chated van, elméletben hamarabb sorra is kerülhetsz. Viszont, ha rendszeresen milliókat mozgatsz, akkor nem biztos, egy egyszeri 10M ki fogja verni a biztosítékot. Ha az akkori fagyasztás nem fér bele az időbe, én biztos előre szólnék nekik.
A tapasztalatodat majd írd meg, jól jöhet még másoknak is, meg én is kíváncsi vagyok -
-
freelancer68
tag
válasz
robag93 #2567 üzenetére
A Curve már korábban értesítette az ügyfeleket, hogy 2023. november 15-től megváltoznak az előfizetéses csomagjainak az árai és több csomagban a díjmentes limiteken, szolgáltatásokban változások lesznek.
Megszűnt a díjmentes készpénzfelvétel az ingyenes Curve csomagban!
Sokan használták arra a Curve kártyájukat arra, hogy díjmentesen fel tudjanak venni külföldön készpénzt vagy akár Magyarországon forintot. De a Revolut vagy Wise havi készpénzes felvétel díjmentes limitét is ki tudták bővíteni a Curve segítségével.
A díjmentes Curve csomagban erre volt egy havi limitig díjmentesen lehetőség, de ez megszűnt november 15-től és most már minden esetben 2% a készpénzfelvétel díja vagy 2 euró, amelyik kedvezőbb.
Viszont a Curve fizetős csomagjaiban megnövelték a díjmentesen felvehető készpénz limitét. -
-
-
-
válasz
robag93 #2308 üzenetére
Hivatalosan nem szabályos, gyakorlatilag pedig ki kell próbálni.
Revoluton egymás közt ingyen tudtok pénzt küldeni. Az esetleg megoldás lehet?
Esetleg közös vault revoluton amiből mindig ki tudtok venni amennyi kell?Másik alternatíva, hogy elengeded a gpayt, és kértek Curvet az ő nevére, ami mögé beregisztráljátok az ő kártyáját, és te használod.
Persze ez sem teljesen szabályos.Ha a curvet ki akarjátok hagyni, akkor lehet még további fizikai kártyákat igényelni a revoluton, és azt használod, de persze az sem a te nevedre fog szólni.
Szabályosan ezt egy társkártyával lehet megoldani amit a bankod ad, ha kettőtök nevére szól a számlátok, vagy igényeltek valami hitelkártyát, 2 társkártyával, és a közös büdzséből fizetitek a számlát.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- One mobilszolgáltatások
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- INTEL PC KONFIGURÁCIÓ: Számítógép helytakarékos, kisméretű Mini ITX házban, SSD nélkül
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest