Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
sherlock82
üzenetére
A Nürnberg sem az igazi. Valami hiányzott, DE így is érdekes volt, bár talán túlnyújtották. Érdekes volt Russel Crowe-t ilyen szerepben látni.
-
Cs1csó
titán
válasz
sherlock82
üzenetére
Talán a stream is közrejátszott. Amúgy a stream az a felület ahol többet lehet kísérletezni. Ez nem jelenti azt, hogy meg is teszik, de talán többször mint a rendes mozikba kerülő filmeknél.
-
Cs1csó
titán
válasz
sherlock82
üzenetére
HOPP ez kimaradt! Ilyen szintű színészek sem nagyon vannak akik akár egy komplett filmet elvinnének a hátukon.
Az új ötletekből szerintem lenne elég, de mint írtam a stúdiók, producerek tartanak a kisebb megtérüléstől és a nagyobb kockázattól . -
Juhaszatti
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Úgy látom az egyik link rossz, de már nem tudom szerkeszteni. Szóval ez akart lenni a másik
Világvége -
Juhaszatti
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Ha ez tetszett, nézd meg ezeket is
Haláli hullák hajnala
VilágvégeUgyanaz a rendező, ugyanazok a főszereplők, hasonló humor
-
De4d
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
+ Nem olyan rég kezdték el vetíteni. Konkrétan 1 hete.
-
Cs1csó
titán
válasz
sherlock82
üzenetére
Több mindentől függ. Mivel Intecom forgalmazza ezért nem hiszem. Lehet ez szokásos kb. 4 hónap múlva fog kijönni.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Utolsó viking odab***ott, nálam 9 pont

#175121 Peterhappy: ez a Marty Supreme nekem nagy kérdőjel, a trailer alapján kicsit túlcsináltnak éreztem, de hát a trailer csak trailer...
A következő mozis program mindenképpen az új Jarmusch film lesz, aztán meglátjuk.#175122 genndy: NLK olyan kemény a film elején, hogy John Wicket reggelizik
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Köszi. Volt valami rossz érzésem már a plakáttól is, úgyhogy más lett helyette a moziban - Az utolsó vikinggel valamelyest jobban jártunk

Viszont Balsai Mónira azt mondani, hogy aránylag elfogadható színész - kb. olyan, mintha a Mount Everestra azt mondanád, hogy annyira nem is alacsony

-
Cs1csó
titán
válasz
sherlock82
üzenetére
Úgy látszik, most azt az időszakot éljük, hogy miden filmben szerepel Törőcsik Franciska (el kell ismerni khmm... hogy takaros menyecske...)
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Futni mentem (2024)
Na olyat csináltam, amit ritkán: magyar filmet néztem.
Annyira hypeolták Herendi G filmjét, hogy úgy voltam vele, nosza lássuk mire ez a nagy hype (A Futni mentemet már többen látták, mint a 7 milliárdból készült Petőfi-filmet. Herendi Gábor új filmje három hét alatt lekörözte jegyeladásban a Most vagy sohát.)
. (így ez lett a legnézettebb magyar film 2024-ben a Filmforgalmazók Egyesületének legfrissebb adatai szerint)Hát, mondanom sem kell, nem ér fel hozzá, sőt. Röviden, ha tehetitek inkább tényleg menjetek le egy körre a közeli parkba futni (még akár télen is), mintsem hogy erre beüljetek moziba, kivéve akkor ha megelégedtek egy sima közepes langyos filmmel. Semmi tűz, semmi lelkesedés, semmi izgalom, semmi lélek. Nagyjából így tudnám összefoglalni. Próbálkozások vannak itt-ott, a lányok egész jól alakítanak az tény (Réka, Beatrix és Rozi), de a Verát alakító Udvaros Dorottya megint túltolja magát. Vagyishát, a
Mi kis falunkból
ismert karaktert hozza ő is, Lovas Rozi is. Csuja, Csányi, Trokán, Hevér hozzák a kötelezőt, arra kis időre amennyi játékidőt kapnak a vásznon... de a tipikus girl powerz tematikán nem igazán tud túllépni a film.
Viszont a kis Pannát alakító gyerekszínész nagyon cukin alakított, kár hogy nincs kreditálva a stáblistában valamiért
vagy csak én nem találtam sehol
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Igen, a végén már túl akarták csavarni, az valóban lehetett volna jobb is
-
mephi666
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
jaja, összeszedtem: 1999-2009-2012-ben készültek JCVD-al folytatások, amik kapcsolódnak az elsőhöz, valamint a '90-es évek végén 2 tv film, ami nem üti meg a szintet...
szerintem ezt a 3-at újranézem, amiben legalább ő benne van (...meg persze Lundgren, de ő nincs mindháromban) -
Cs1csó
titán
válasz
sherlock82
üzenetére
Nem láttam még, moziban nem is nézném, de ha kijön rálesek. Herendi általában vállalható közönségfilmeket csinál.
-
.LnB
titán
válasz
sherlock82
üzenetére
Eszemben sem volt rangsorolni a filmeket. Egy híján 60 évet fednek le. Felesleges is lenne. Érdekes volt végignézni őket.
Ha egy filmet kellene kiemelni, akkor bennem a legjobban a The Spy Who Loved Me maradt meg bennem. De az is Barbara Bach miatt.
-
sith7
félisten
válasz
sherlock82
üzenetére
Hajrá ! -
MikeWazowski
veterán
válasz
sherlock82
üzenetére
Ám az sztem tény, h Cage külseje baromira el lett baxva. Még ennél is mennyivel jobb lett volna ha normál haja van....
-
MikeWazowski
veterán
válasz
sherlock82
üzenetére
És én azt a filmet moziba láttam a szüleimmel...

-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Épp most olvastam, hogy Torontóban elnyerte a legjobb film díját.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
sherlock82
üzenetére
És akkor mellérakjuk, hogy a Predi 2-ben ott volt az alien koponya, ebből kifejlődött az AvP kontinuitás, szóval az is egy univerzum, a Blade Runner meg szintén az Alien filmekkel közös világban játszódik és ott tartunk, hogy az MCU el is bújhat.

-
myckey
veterán
válasz
sherlock82
üzenetére
manapság ez már elfogadott, nem most először lepődök meg ...húzom a számat.
De ettől függetlenül tök jó mozi. -
mephi666
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
...mondjuk a Columbo-ban van olyan rész, amelyikben kb az utolsó 20 percben történik meg a gyilkosság
attól függ ez melyik volt: többször volt bő 20perces felvezetés a gyilkosságig... (maga kategóriájában zseniális az a sorozat, mert nem akciódús, mégis 40-50 éve is meg tudták olyanra csinálni a részeket, hogy mai szemmel nézve is érdekesek és lekötnek sokadik nézésre is) -
janos666
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
A második résszel is hasonló problémám volt: a vége masszívan összecsapottnak tűnik (túl sok "ingyenes egérút" vezet a végkifejlethez). De összességében azért megérte megnézni. (Áhh, már pusztán a szőke csaj látványáért. Nem tudom hol találtak ilyen nőt.)
Most járok a 3. rész ~1/3-ánál, de nem értem, hogy ezt miért nevezed kriminek. Ez inkább a "full alufóliasisakos összeesküvéselmélet fantázia", mintsem krimi (de nem baj, utálom a szigorú natúr krimit, de szeretem ezeket a világháborúk mögötti összeesküvés elméleteket, miszerint mindkét világháború igazi kirobbantói puszipajtások és/vagy rokonok voltak egy ponton a történelemben, csak összekaptak valamin, és aztán hazamentek, hogy háborút szítsanak az országaik vezetőin keresztül).
-
Major Lion
senior tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Az autos uldozes Romaban a bena helyzet komikumokkal.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
sherlock82
üzenetére
altalaban ilyeneket nagyon hamar torolni szoktak
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Jog védett tartalmat engedély nélkül semmilyen formában.
-
devil-k
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
A vége azért jó volt.

lezso6
Nekem borzasztó csalódás volt a Jogász. -
törölt tag
válasz
sherlock82
üzenetére
2013 egyik legjobb filmje volt.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Az 5.3/10 IMDB pontszám is már elég baljós előrejelzés.

Ha Brad Pitt, akkor ott a Babylon, pont ma reggeltől már nézhető, első ránézésre érdemes is.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Az a Préda lesz.
-
törölt tag
válasz
sherlock82
üzenetére
A fiatal Schwarzit azért nem nevezném kislánynak.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sherlock82
üzenetére
Nagyon jó regény az alapja, én még várok az itthon nézhető változat megjelenésére.
-
fant0mi
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
Sinkovits volt Torpapa. Haumann Hokuszpok volt.
-
mephi666
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
"Viccet félre téve, nem tudom mi indokolja hogy ilyen hosszú legyen egy film."
...kérdezd meg Tarr Bélát

-
fant0mi
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
Szerintem meg messze kerülendő. Nagy nevek ellenére unalmas, gagyi, humortalan. Elsőfilmes rendező, remélem utolsó filmes is.
Ízlések és pofonok, nem vitázni akarok veled, de álljon itt egy ellenvélemény is, hogy én megmondtam.
-
mephi666
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
last man standing
egyik kedvenc westernem... szerintem holnapra be is iktatom... annak a filmnek van egy atmoszférája -
törölt tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Meg még volt ezeken kívül csomó érdekes filmje...
-
spiky03
veterán
válasz
sherlock82
üzenetére
Én még 44 napig, amíg felkerül majd az HBO MAX-ra.

De kíváncsian várom, hogy itt ki mit ír majd róla!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
sherlock82
üzenetére
Életszerű, a Dűne is egy hónappal később startolt nálunk, mint Nyugat-Európában.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Ő nekem is gyerekkori szerelmem, még úgy is, hogy ki sem kértem az imbd véleményét

-
törölt tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Lady Gaga se melegített fel?
-
pohár
félisten
válasz
sherlock82
üzenetére
én péntek este, meló után, feliratos vetítés az Allee-ban

-
válasz
sherlock82
üzenetére
Arra pedig pláne hogy a Sötét lovagot felülmúlja - e ?
Én meg már előre borítékolom, hogy azt tuti nem fogja. Kevés az ilyen "elborult" színész aki még a fellegeken is túl tudja rakni a mércét. Robert Pattinson NEM olyan színész mint Heath Ledger vagy Jack Nicholson. Párszor kiszívta a vért azt kb ennyi, nem rossz oda, szexi minden, de ő a nagyoktól nagyon messze van.
-
törölt tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Hát Facebookon több komment érkezik sajtszósz témában mint filmekkel kapcsolatban, szóval szerintem lehet annak nevezni

-
fant0mi
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
-
gyuromoj
veterán
válasz
sherlock82
üzenetére
Sex Education óta nekem is bejön a hölgy.
-
törölt tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Gal Gadot-nál kapásból mondok 10 jobb csajt Hollywoodban...
-
bagyulajuve
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
ha jól láttam redukálták a bajusz hosszát, ami jó, mert kb végig röhögtem az Orient expresszest
-
törölt tag
válasz
sherlock82
üzenetére
A végén visszakapta Bond a 007-es rangot.
-
eeXaa
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
...semmi sem lehetetlen, de ehhez a filmhez képest az Asylum filmek is hollywood-i milliárdos pénzcsináló gépezetnek tűnnek.
-
törölt tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Szerintem amerikában is csak streamingen fog menni.
-
eeXaa
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
...esélytelen.
zs kategóriás hulladék biztos nem talál magyar forgalmazóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Annyira hypeolták Herendi G filmjét, hogy úgy voltam vele, nosza lássuk mire ez a nagy hype

Hajrá !