- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Nolan Batmanjeiben miért lett lecserélve az ügyészcsajt játszó színésznő?
-
Laraxior
titán
Köszi srácok, legyúrom mindet
Időm, mint a tenger
-
Laraxior
titán
Láttam egy filmrészletet, de nem volt odaírva, hogy melyik film (de lehet hogy sorozat)
Egy fickó gyakorolja a börtönben az ágyon való függeszkedést, napközben rendszámokat gyárt a börtönmelóhelyen, jelzi pár darabnál, hogy hibás azokat elteszi, majd összefűzi őket valami szürke vacakkal, és felcsimpaszkodik egy autó aljára, tükörrel alánéznek, de nem látják az őrök az összefűzött rendszámtáblák eltakarják.
Valami escape lehet...de az se biztos, hogy film, lehet hogy sorozat, mindenesetre senki nem volt ismerős belőle -
Laraxior
titán
Úgy látom, szuper értékelést kapott az új különben dühbe jövünk
2.5.... Talán még sok is.
-
Laraxior
titán
Megneztem az elozetesét ennek a netflix remakenek... most komolyan kell ez? Remelem jol le fogja huzni mindenki, hogy senkinek ne jusson tobbe eszebe a bud spencer filmeket elovenni, azonkivul, hogy megnezi ujra es ujra.
-
Laraxior
titán
Gray Man-t egyszer érdemes megnézni. Sok gondolkodást nem igényel, nem bonyolult sztori, cserébe mindent is felrobbantanak, lelőnek stb...
-
Laraxior
titán
Van új Texasi láncfűrészes
Mondjuk csak félve örülök így előre, nem tudom, hogy sikerült-e hozni a 2003-as Lee Ermeyjel parádézó rész színvonalát.
Valaki látta?
Megjegyzem már a lejátszóban van, csak hátha... -
Laraxior
titán
Megy valaki moziban nezni a 007-est?
-
Laraxior
titán
Valahol ráakadtam egy cikkre, Sydney Sweeney-ről, meg az új filmjéről írtak.
Nah ugye, nem egy nagy színésznő, nem is azért "szeretjük", inkább a búvárképességei miatt(Kb., mint Alexandra Daddario)
Szóval amazonon meg is találtam a filmet, The Voyeurs, A kukkolók címmel.
Nézem, majd' két óra.Gondoltam, az komoly lesz...
Nem mondom, hogy életem filmje, de elég kellemesen lekötött az a két óra, sikerült belepréselni, jó kis csavarokat is, hogy azért legyen benne meglepi.
imdb-n 5.8-on áll, annyit azért adhatunk rá -
Laraxior
titán
Nicholas Cage-féle Pig-et látta már valaki?
Magára talált volna egy film erejéig?Elég jó értékelést kapott (Bár lehet, hogy még csak 10-en értékelték, nem néztem)
-
Laraxior
titán
Utamba akadt a Return to Sender című film Rosamund Pike-al. Nem mai, nem is tudom hogy maradhatott ki eddig.
-
Laraxior
titán
Hát, ez a Till Death tényleg nem volt rossz. Tekintve ismerjük a színésznőt, nem igazán szokott kiemelkedőt alakítani.
Azt a másfél órát senki ne sajnálja rá. -
Laraxior
titán
Most komolyan ez mi volt ez a Nicholas Cage-s Willy f@szomvilága...
Jó ideje nincsen szerencsétlennek egy normális filmje, de ez....
Pont a minap néztem a Tolvajtempót megint... jobb lenne ha csak simán nyugdíjba menne. -
Laraxior
titán
Ejj-ejj, többet vártam Denzel Washingtontól... Túl vagyok a The little Things-en.
Vártam, vártam, hogy történik valami... de nem történt. -
Laraxior
titán
Mortal Kombat 2021
Szerintem elég jól visszaadta a játékból ismert elemeket. Legalábbis elég sokat beletettek.
Tény, hogy Kano volt a legjobb arcShang Tsung-nak el tudtam volna képzelni másik színészt, ő nem nagyon adta át. Sub Zero ruhájába tehettek volna egy kis kéket, hogy azért stimmeljen a dolog, de a jeges effektek jól sikerültek. Liu Kangnek kicsit fiatalos színészt választottak, mint ahogy Kung Laonak is. Az utóbbi úgy rémlik, mintha idősebb lenne. Egyedül a varázsló repkedő csaját nem ismertem. Legalábbis nem találkoztam vele még játékban. Goro végre nem úgy nézett ki, mint egy gumibábu, mint az első MK filmben Azért ha tényleg igaz, hogy 4 része lesz, akkor még simán várhatók a klasszikus karakterek. Azt hittem amikor elkezdett izzani az új csávó ruhája, hogy nah ő lesz bizony Scorpion... Hát nem Nightwolf ott virított az újságban, észrevettétek? -
Laraxior
titán
Hát ezt a vánder vument még Gal Gadot sem tudta feldobni
Ráadásul két és fél órában... -
Laraxior
titán
Aki látta a "Száll a kakukk fészkére" című alkotást (Van aki nem?
) annak jóhír, hogy van sorozat (amennyiben az is játszik) Ratched címmel....és elég jóféle
-
Laraxior
titán
Nekem G933 van a Logitechtől, de azért ha feljebb veszem a hangot, azért eléggé adja a moziélményt, legalábbis nekem
...és ez ordíthat, mert ha hangfalról nézek filmet, akkor mindig feljöttek a szomszédok, hogy nagyon dübörögPedig direkt tettem a mélyláda alá egy 10 centis szivacsot
(szintén Logi, Z906)
-
Laraxior
titán
Jó vót ez a Tenet... már az első 15 percben elvesztettem a fonalat, de lement így is
Szóval még egy párszor neki kell esnem -
Laraxior
titán
A Másnaposok harmadik része után nem terveztek még egyet?
-
Laraxior
titán
Most a Hobbit is kijött 4K-ban, nem csak a Gyűrűk Ura? Vagy az előző az már régebbi dolog?
-
Laraxior
titán
válasz
bagyulajuve #138668 üzenetére
Én először azt hittem, hogy ő játszik a Sex Education-ben. Tényleg komoly a hasonlóság, csak a karika az orrban volt furcsa... mondjuk jól néz ki
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Ha már kicsit itt vagyok a harci jeleneteknél" számomra eddig szerintem az Act of Valor volt eddig a legjobb
Ez a Boat Scene....
Leszakíccsa a fejed
-
Laraxior
titán
válasz
proci985 #138429 üzenetére
Hát én csak megnéztem tegnap a Fury Road-ot, ha már így ajánlottad, nem is tudom hányadszor. 55" + fejhallgató. Azért nah... Not bad, not bad
De amúgy a Transformersek is jól mutatnak, és jól is szólnak, sajnos a részek előrehaladtával csökken a minőség, de azért vannak látványos dolgok. -
Laraxior
titán
válasz
bagyulajuve #137994 üzenetére
-
Laraxior
titán
Őőő.. tegnap megnéztem a Tágra zárt szemeket Kubricktól.
Ha jól értelmeztem, értettem, akkor a feleségnem kurelt félre, csak álmodta a tengerésszel? Erre a fickó elment a kurvához akit nem dugott meg, de HIV volt, aztán meg a "partyra", ahol szintén nem dugott meg senkit. -
Laraxior
titán
válasz
bagyulajuve #137589 üzenetére
Persze, az Aston Martint meg lecseréljük seprűre.
-
Laraxior
titán
Az Amnézia című filmnek van köze a Dean R. Koontz azonos című regényéhez?
(Nicole Kidman, Colin Firth, Mark Strong) -
Laraxior
titán
válasz
cyberkind #137528 üzenetére
Hát innen kb a 90% kuka...
Henry Cavill-t várom Bondnak, én bírtam az UNCLE emberében is
Neki azért megvan az alkata is hozzá... azért bármilyen nyikhaj ne legyen már Bond. Az angoloknál nagy kultusza van, biztosan megválogatják. -
Laraxior
titán
Azért nem lenne rossz ha tartanák azért az eddigi vonalat, hogy legalább férfi legyen... és az se baj, ha fehér.
Nincsen gondom a más színűekkel sem, de a Bond, maradjon már Bond. -
Laraxior
titán
Csütörtökön új James Bond trailer...
-
Laraxior
titán
Bradley Cooper Az ételművész filmjét érdemes megnézni?
(#136745) Viszlát: Köszi
-
Laraxior
titán
Bohemian Rhapsody-t mennyire érdemes megnézni?
-
Laraxior
titán
válasz
mephi666 #136479 üzenetére
Az amerikai pite az egy "kultikus" film szerintem. Talán nincs is olyan aki azt mondaná róla, hogy rossz film. Ráadásul 99-ben amikor kijött, pont egy év volt hátra nekem a középiskoláig
Szóval tök jól át lehetett érezni ezt a tiniszerelmes, minden szoknya alá benézek dolgot
Nekem személy szerint az első 3 rész, a megszokott szereplőkkel.
Örültem is mikor beharangozták anno, hogy lesz új rész a régi szereplőkkel. Azt még talán szívesen néztem.
De a többi.... ezzel a mostani gagyi valamivel.... Értem én, hogy a címmel kell eladni valamit.. de így. -
Laraxior
titán
AMERICAN PIE Girls Rules Trailer
Most ez komoly?
Hova lejjebb?
-
Laraxior
titán
válasz
radi8tor #136333 üzenetére
sosem találkoztam leárazottal, mindig 20k volt.. mondjuk egy idő után már nem is figyeltem, elkönyveltem, hogy ez bazi drága.
Pedig még fiatalkoromban még Gyűrűk Ura találkozón is voltam (talán Tatán volt?)
Ott aztán volt minden.. egy halom kard, kirakók... minden ami LotR. -
Laraxior
titán
válasz
radi8tor #136330 üzenetére
Jó, akkor nem csak én mentem el mindig a könyvesboltok/DVD téka előtt nyálcsorgatva
20k volt egy dobozka, szoborral, meg istennyilával. 10éve... vagy lassan 20... Akkor azért nem volt kevés érte.(#136331) Vikthor:
Nem foglalnak sok helyet?
Anno én is vettem egy halom DVD-t (akkor még nem volt BR), aztán egy állvány tele lett, még egy... és hát eléggé fogták a port... és sajnos a BR megjelenésével az értékük is csökkentÍgy inkább egy ideje winchestert veszek, és digitálisan gyűjtöm
De azért mindig szívesen nézegetem, hogy ejjha... -
Laraxior
titán
Valakinek esetleg nincsen meg a Gyűrűk Urából a dobozos kiadás? Olyan sokszor láttam kirakatban, de valahogy sosem szántam el magam a megvásárlásra, meg hát ugye az még DVD volt..
-
Laraxior
titán
Jól látom imdb-n, hogy lesz Sherlock Holmes 3?
-
Laraxior
titán
Az új James Bond-ot mikor óhajtják bemutatni végre?
-
Laraxior
titán
Most nézem a Csempészt. Nem semmi, hogy az öreg Eastwood még mindig tolja...
Csipázom ez a Bradley Coopert is. Másnaposok, A-Team, Limitless, Lady Gagával a filmje. -
Laraxior
titán
válasz
bagyulajuve #135754 üzenetére
Hú, azt inkább kihagynám. Nem bírom a csávót
-
Laraxior
titán
Tudtok esetleg még valami repülő-szerencsétlenséges filmet?
Most néztem meg a D.W.-féle Flight-ot, meg újra a T.H.-el a Sully-t. Mindkettőt bírtam -
Laraxior
titán
Jó látni, hogy Donnie Yen mimikája a Ip Man 4-ben sem változott semmit amikor püfölésről van szó
-
Laraxior
titán
válasz
Aventador91 #131510 üzenetére
Ahh, szóval már dolgoznak a processzorok, csak még nem értek a végére
-
Laraxior
titán
Az Avatar nem is jött ki 4K-ban?
-
Laraxior
titán
válasz
atike #129088 üzenetére
Engem inkább az foglalkoztat, hogy ki lesz a következő Bond... volt szó Idris Elbáról, mostanság úgyis megszaporodtak a színes bőrűek a filmben, (Nem mintha gondom lenne velük, Idris Elbát bírom is, de Bondnak....) "M"-et is újra férfi játssza, 7 részes Judy Dench után.
Mondjuk kövezzetek meg de én Taron Egertont is szívesen látnám Bond szerepében. (Kicsit még fiatalka...) Olyan sok angol színész úgysincsen aki számításba jöhet. Csak egyet ne Bondnak... nőt
-
Laraxior
titán
[link] James Bond: No Time to Die trailer
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest