- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
spammer #2491 üzenetére
Nem-nem. Ez megvan, jó kis film.
Amit keresek, abban konkrétan egy szánhúzó verseny van. Több fogattal(így hívják?), és ekköré épül a film.
Anno TV-ben láttam, lehet valami zs kategóriás, de akkor nekem tetszett. Napokban télies filmeket néztem, akkor jutott eszembe, csak sajnos a címe nem.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
spammer #1767 üzenetére
The Act of Killing tréler b*romi jónak tűnik, nem is értem, miért nem hallottam eddig róla, a többit láttam, Spectacular Now-t leszámítva, de azt is tervezem megnézni
Before trilógia, Mud, Fruitvale tetszett, utóbbit pár napja láttam, köszi!
amúgy nem ártana sztem egy filmajánló topik, vagy ide is beszúrhatnák a véleményüket pár szóban filmőrültek, ha valami jót láttak, az ilyen júzerek, mint én, nagyon örvendenénk neki, őszintén már annyi filmet láttam, hogy nagyon nehéz találni valami újat, ami jó is... -
littlelion21
addikt
válasz
spammer #1674 üzenetére
Valsz. a nyitó jelenetre gondolt, bár abban nem a golyó követi az áldozatát, hanem mi követjük egy golyó "életpályáját".
-
-
G@ben
addikt
válasz
spammer #1497 üzenetére
Ezeket A mélység titka kivételével láttam, nem pont ilyenekre gondoltam. Olyanokat keresek, amikbe bele lehet élni magam, nem az a klasszikus hollywood-i stílus, hogy benne van a szerelmi szál, meg ilyenek és happyend. Valahogy a 2020 - A tűz birodalma számomra egy klasszikus, illetve a Cloverfield is jó. Nem feltétlen kézikamerásra gondolok, hanem menekülősre. Zombis is lehet, bár abból is sokat láttam már. Nekem a legjobban tetszők a 28 nappal/héttel később, Legenda vagyok. Talán ezek a filmek hoztak egy folyamatos feszültséget, hangulatot, ami nagyon tetszett és napokig járt a fejemben a film. A Jurassic Park is nagy kedvencem, bár az inkább a klasszikus happyendes mese. De jöhet ilyen dzsungeles túlélős, stb. Azokat is szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged