- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
válasz
Directors #1473 üzenetére
Nekem nagy kedvenc az Igazából szerelem. Karácsonyi is, vicces is, de életszerű is. Valahogy ebben a filmben minden benne van. Viszont lehet, hogy megy a tv-ben is, ezt én nem tudom, mert nagyon ritkán nézem.
Bár nem karácsonyi, de az Életrevalók-at is igen tudom ajánlani, két nem hétköznapi ember nem hétköznapi barátságáról.
(Hasonló módon nem-amerikai, és kicsit művészbe hajló film a Ruby Sparks, de tetszett, mivel nekem egészen újat tudott mutatni. A végére azért van benne romantika is, egy csepp izgalommal.)Bor, mámor, Provence - egy vidéki suttyóból nagyhallá lett nagyvárosi bróker újra rátalál a gyökereire. Szép képek. Franciaország. Romantikus szál is van benne. Russel Crowe. Remek.
A gyerkőcök nem tudom mekkorák, de ha még nem láttátok, igazából mindegy is, a Kung Fu Panda még nekem is belopta magát a szívembe. (Az első része.)
A Merida, a bátor is gyermek-kaland-3D-de-jó kategória. Erre utal 7.3-as imdb értékelése is.Nade vígjátékot is kértél. Ezek az amerikai műanyagok kevésbé hagynak nyomot bennem, de legutóbb a Testcseré-nek sikerült elérnie, hogy kétszer is megnézzem. Mondjuk kisgyerekek lehet, nem értenék a dolgot. (Ja és ha már vígjáték, akkor Másnaposok 1 ill. 2, és nemkülönben Randiguru (utóbbi egyben romantikus is!).)
Amúgy a PH!-s filmes közösség szerinti legjobb filmeknek van külön oldal is!
Az Életrevalókat eredeti hanggal ajánlanám inkább, a többinél ez nem létfontosságú, sőt a Kung Fu Panda szinkronja kifejezetten jó lett.
-
joergie
őstag
válasz
Directors #1366 üzenetére
Amit nagyon ajánlok az a Black hawk down. ami még nagyon megfogott az a Battle Los Angeles jelen időben játszódó megszállós katonás scifi sok sok kézikamerás jelenettel
-
Ifju
aktív tag
válasz
Directors #1283 üzenetére
Én is imádom az ilyen misztikus dolgokat, dobok még pár címet, amik nekem bejöttek:
Halálsoron
A mélység titka
Az androméda törzs (az új, 2008-as)
Langolierek az idő fogságában
A falu (a hangulat miatt)
Amikor megállt a Föld
Hold
Különvélemény
K-Pax
Csodabogár
Eredet
Super 8 (nem nagy eresztés, de van pár jó gondolat benne)
Képlet (csak a látványelemek miatt)
Halállista 1-2
Az őslakó (szvsz tetszene, még ha ki is lóg a sorból)Szellemesek:
Másvilág
Hatodik érzékMeg hát ugye X-Akták összes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Asztalos klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest