- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davetim
tag
Ez bizony a The Thin Red Line
-
Davetim
tag
válasz liksoft #1536 üzenetére
Az én emlékeimből nehéz lesz, akkor még nem éltem
A néhai nagyanyám nagyon szerette, ezért keresem/keressük. Az anyám látott belőle pár percet mikor egyszer (84 körül) a tv-ben ment. Annyira emlékszik, hogy erdőben játszódott, és ilyen szokásos fantasy szereplők voltak benne, manók stb. Meg hogy korához képest jól volt megcsinálva, mindenféle fényefektekkel, meg igényes jelmezekkel. Utóbbi alapján orosz filmnek tippelte, ők adtak az ilyesmire, meg akkoriban amúgy is inkább a keleti blokkban készült filmek mentek a tv-ben.
Egyébként ezek alapján egy jó jelölt ez: [link]. De tuti csak a tv műsorból alapján lenne.
-
Davetim
tag
Tudja valaki hol lehet régi tv műsort megtalálni?
Egy olyan filmet keresek, amiről annyit tudok, hogy fantasy, és 1984 környékén volt a tvben egy vasárnap
-
Davetim
tag
-
Davetim
tag
válasz Magnum_ #1487 üzenetére
Talán ezen a listán rajta van. Elsőre én ezt szúrtam ki The Ballad of Little Jo
-
Davetim
tag
válasz Dr. Romano #1479 üzenetére
Talán az Explorers? 1985-ös, gyekerek űrhajót építenek, találkoznak egy űrhajóval amin ufó gyerekek vannak, aztán a végén jön a faterjuk másik űrhajóval. Ha jól emlékszem.
-
Davetim
tag
válasz Eastman #1440 üzenetére
Nem voltak benne véletlenül kis repülő csészealjak? Ha igen akkor ez lesz az: *batteries not included
-
Davetim
tag
-
Davetim
tag
Sziasztok!
Keresek egy filmet, de elég nehéz ügy.
Annyit lehet tudni róla, hogy Írországban, vagy hasonló környéken játszódik, mondjuk olyanra kell gondolni mint a Lottózsonglőrökben. A történetnek egyik fontos eleme volt, hogy a ház ahol szereplők laktak, azt régebben arrébb húzták.
Annyit lehet még tudni, hogy 2002-nél biztosan régebbi film, valszeg a 90-es években készült.Előre is köszönök minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% Áfás Számla, 1 év
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, I9-9880H CPU, 32GB DDR4, ÚJ 512GB NVMe SSD, T2000 4GB VGA, WIN 1
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FULL HD IPS, I5-8365U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Számla
- Dell Latitude 5590, 15,6" FHD Kijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest