- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
giroud199
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
Nem gondolom, és nem így értettem.
Akkor ezt írtam volna, én az egyenes beszéd híve vagyok.
Ezt aki megvette nem azért vette, hogy 40-ert eladja. Most hiány a gyártó oldalán, így 69-ert elmegy kibontva is.
A Nothing egyelőre jól tartja az árát, tény a CMF friss, de én is annyiért adtam tovább, amennyiért megvettem.
Így senkit nem ért hátrány és előny sem.
Őszintén, adtam volna többért is, de nem sikerült ezt lekommunikálni néhány hardverapros forumtaggal... Reagalni sem tudott némelyik...Odaadtam annak a forumtarsamnak, akivel amúgy is jól kijövök.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
nfsu17
veterán
mielőtt kidobod az F5-öt, dobj rá egy gcamot, tudsz mókolni a beállításokkal is, ha nagyon muszáj lenne.
[sample-k]
Nem gondolnám, hogy a főkamerája jobb lenne, mint az F5.
a színhőmérsékleten tudnak utólag javítani, ahogy a 2a esetén is tették.
Ott az UWA lencse volt más színű, de később javítottákexDigi
-
Graphics
Jómunkásember
Kell egy kis idő mire lekopizzák a kínaiak. Szerintem a gyári tok bizniszben azért látták fantaziát.
Remélem itthon viszont lesz, aki 3D tokot nyomtat rá.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
Nem vitatom, nem tudom miért maradt ki az AoD.
A többi kinek hogy én a telefonon nem hallgatok zenét, csak TWS-sel, szóval megértem, ha a hiányosság miatt valakinek ez nem opció.
Ultrahangos közelségérzékelő hiányát nem tapasztalom, ma párszor már telefonáltam, teljesen jól működött.
Ha engem kérdezne bárki csak és kizárólag a 8/128-as megvásárlását ajánlom, az 69 ezer.
A nagyobbik felesleges, főleg hogy van bővítési lehetőség.
Ha később felhasználói nyomásra bekerül az AoD, akkor már is előbb vagyunk.
Ez egyértelmű, hogy szoftveresen gyengítették, hogy ne kannibalizálja el a vevőket a 2a-tól.
Biztos van jobb vétel ennyiért, nem vitatom. Nekem bejön viszont, olcsón ad jó tudást.
Az én igényeim szerint, de ezt nem mondom, hogy másnak ez jó lesz.Széles a piac. Akinek ez kevés, vesz mást.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Van video, feltöltés alatt
Csak most nagyon osszeszaladt a meló .. Nem is lett csúcsminoseg, mert nincs profi cuccom...
Néhol fókuszt vesztett a Poco F6-os is...
18 óra körül lesz fent.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Értelemszerűen az olcsóbb varians az, ami jó ár értékkel bír.
Alapvetően 90 ezer forint körül az nyer, amit írtál. De ugye nem annyi. Hanem 115-120 ezer inkább.
Az meg megint 25-30%kal több.
Poco X6 5G-t tenném mellé árban, de az hivatalosan nincs.
Ugye ezen az arsavon sok készülek kapható. Moto-k I, Samsung is , szóval széles a paletta.A CMF-nek van előnye is, hátránya is, de a kategória a kompromisszumokrol szól.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat 1 Gbit felett?
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EAFC 25
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- IPhone 12 128GB gyári független megkímélt új akku 12 hónap szavatosság kék és fekete színben
- Csere-Beszámítás! TCL 40 NXTPAPER 8GB/256GB Mobiltelefon! Független!
- IPhone 14 Pro max 512GB gyári független 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest